Сви злочини ДОСА!

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Ближи се 5 октобар и годишњица државног удара и злочина за који нико није одговарао , злочин издаје државе и дражвних интереса .

Направила сам малу листу злочина који су починили досовци преузимањем власти државним ударом ..

за које од следећих гласате ..

За мене је убедљиво најгори злочин линч и напада на раднике РТС који су се својим радом борили против једне глобалистичке пропагандне машинерије ..уместо да добију захвалнице они су добили ударце и линч ..

имате опцију злочини доса

Паљење скупштине и крађа намештаја
линчовање радника РТС
линчовање припадника полиције
пљачка полициске станице
бацање бомби у двориште
поједниначно линчовање функционера СПС и Јула
линчовање припадника НКПЈ и покојног Бранка Китановића
.......наведите остале ако се сетите

Ближи се 5 октобар и годишњица државног удара и злочина за који нико није одговарао , злочин издаје државе и дражвних интереса .

Направила сам малу листу злочина који су починили досовци преузимањем власти државним ударом ..

за које од следећих гласате ..

За мене је убедљиво најгори злочин линч и напада на раднике РТС који су се својим радом борили против једне глобалистичке пропагандне машинерије ..уместо да добију захвалнице они су добили ударце и линч ..

имате опцију злочини доса

Паљење скупштине и крађа намештаја
линчовање радника РТС
линчовање припадника полиције
пљачка полициске станице
бацање бомби у двориште
поједниначно линчовање функционера СПС и Јула
линчовање припадника НКПЈ и покојног Бранка Китановића
.......наведите остале ако се сетите
Sto bre jednom vec ne napiseti vi Slobini,da su u to vreme u skupstini,nalazila p-una policije,koja je pucala na narod,gumenim mecima.I onda je narod i besa poceo da baca baklje u skupstinu.A to sto su odneli neke stvari iz skupstine,nas dost to prekorevamo.Te ljude treba procesuirati,pa ma ko bio.

Sto bre jednom vec ne napiseti vi Slobini,da su u to vreme u skupstini,nalazila p-una policije,koja je pucala na narod,gumenim mecima.I onda je narod i besa poceo da baca baklje u skupstinu.A to sto su odneli neke stvari iz skupstine,nas dost to prekorevamo.Te ljude treba procesuirati,pa ma ko bio.
To samo koriste da odvuku pažnju

Kao kad bi neki Saveznik odvrnuo sijalicu u hitlerovom bunkeru, a onda Sputnjik pričao da se ceo DSR vodio zbog te krađe.

Ne znam , meni je dos obecao da cu postati najmladji ministar u vladi ako ih glasam , ali nista od toga. :hahaha:
Gledam nebojša čović nešto hvali vladajući SRS na pinku, i bukvalno nijedna mu nije zlatna.

Šta je onda DOS bio, ako su takvi naprednjaci od ljudi učestvovali u njemu.

Samo neka privremena sreća koja se nadvila nad SRJ, u obliku odsustva SNS s vlasti od 2000 do 2012.

Back