MATRIX REVOLUTION
Početnik
- Poruka
- 21
Hii devojke ja sam ovde novi ali imam jako dobro srce za dopisivanje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja takodje!!!!!!!! :razz:MATRIX REVOLUTION:Hii devojke ja sam ovde novi ali imam jako dobro srce za dopisivanje!
Feta Podouri:Kako je javio dežurni novinar iz Urgentnog centra pronadjeno je bezivotno telo nepoznatog muškarca sa 47 uboda nožem u leđa. Pored ubijenog pronađen je iscepan rukopis romana, čiji naslov nije utvrđen jer je prva stranica istrgnuta. istraga je u toku 8-)

Hekate:Samoubistvo iz zasede...![]()
Ma da, skoro da je tako, ili možda si u pravu, ma kao i uvek. Dakle istina je, ima tu i samoubistva, samo žrtva samoubistva nije toga još sverna ali oseća sopstvenu prazninu, jer i mržnja je praznina, ona najtamnija i najcrnja.
:wink:Feta Podouri:Kako je javio dežurni novinar iz Urgentnog centra pronadjeno je bezivotno telo nepoznatog muškarca sa 47 uboda nožem u leđa. Pored ubijenog pronađen je iscepan rukopis romana, čiji naslov nije utvrđen jer je prva stranica istrgnuta. istraga je u toku 8-)

fester970:нападач није знао да је нож напуњен
Sticajem okolnosti, na moju nesreću, imao sam prilike da čujem izjavu, doduše jednog drugog ubice, upravo takvu tvrdnju, samo što se radilo o pištolju.
Uostalom, nema bitne razlike, ubica je ubica,zar ne!

Fester, ne zameram, postupio si na doličan i dostojanstven način koji izuzetno cenim. I zahvaljujem ti na iskazanom.fester970:извињавам се јер сам повредио некога претходним постом који сам обрисао,није ми то била намера.погрешно разумех вест![]()
![]()
Feta Podouri:Fester, ne zameram, postupio si na doličan i dostojanstven način koji izuzetno cenim. I zahvaljujem ti na iskazanom.
Podouri

elendil:Bog je ljubav i mudrost vecnosti.On zeli da u tome ucestvuju sva Njegova deca-takodje i oni koji su po spoljsnosti daleko od njega i zive u senci materije i u niskim podrucjima.Sve vise ljudi danas tezi za unutrasnjom istinom,za zivotom,koji je nosen dubokim duhovnim znanjem;oni traze-kao i misticari svih vremena-Boga u sebi samima,traze unutrasnje kraljevstvo,jer covek je hram Duha Svetoga i Bog zivi u njemu.
Evolucija ljudske svesnosti tezi da iz doba homo sapiensa predje u Novo doba doba homo spiritualisa.I zaista preko Staroegipatskih misterija,Pitagorejaca,Zen budizma,Hriscanstva,(Pravoslavini isihasti i Hriscani iz Unutrasnjeg zivota) Krolija,Shtajnera i antropozofije,pa do danasnjih dana i Dijadne skole Yogeshvara,Sajentologije Rona Hubbarda,Oshoovih Sinjasta,Rebirthinga,Intenziva Prosvetljenja itd,covecanstvo polako dolaze do tacke kada ce se jednom u buducnosti slaviti SVESNOST,a kada ce razlicitost medju ljudima biti ono sto ih spaja...Znam,izgleda da taj dan nije blizu,ali ja verujem da je puno blizi no sto se moze predpostaviti i zeli da dam svoj doprinos njegovom dolasku...Zato radim,nudim i delim sa drugima Intenzive,Preporadjanje,Hodanje po vatri,Komunikacione kurseve,Voice dialog,Emocionalno ciscenje,Radznishove meditacije...Svako je dobrodosao!!!

elendil:Intenziv Prosvetljenja u Beogradu zakazan je za 15.april...Pocetkom maja ce moja malenkost u organizaciji Duhovnog centra iz Beograda voditi Uvodni seminar rebirthinga,pa ako neko zeli dobrodosao je...Informacije na www.duhovnicentar.co.sr
elendil:Draga Hekate,sjajno je to sto pises a sada te pozivam u Beograd na Rebirthing,da malo slavimo svesnost i tonemo ka Krajnjem...S reci na dela...Pridruzi se!!!
... ... ...elendil:INCOGNITO
Ja nemam lice.
Ja ne izgledam.
Ja se ne ponasam.
Ja jesam.
Ja nemam ime.
Ne zovem se.
Zovu me.
Ja se ne vidim.
Vide me.
Ja se ne cujem.
Cuju me.