Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Sa kim bi mi lakše prošli, sa Amerima ili Litvancima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jooj, moramo dobiti turke u subotu...pa da se peva ovo posle u nedelju
Mislim da cemo mi odnijeti Amere u finalu ako prodjemo Turke.Protiv Turaka ce biti tesko samo zato sto imaju fantasticne navijace koji ih nose
Da l su i oni ranjivi ili im je to bila taktika, sad nisam baš sigurna.....
Rusi su se ljudski izmorili u prvom poluvremenu i onda su izgubili snagu i koncentraciju..
Mnogo si im dobri klinci "13", "7"....
Nema potrebe da vise stavaljam kad znam da cete se pridruziti u grupu...
@Prisoner
Ja mislim da ce nam lakse biti sa Amerima nego npr: sa Spancima!
ma Rusi su sise jedne obicne
Ameri su igrali ocajno, uzasno
nista nije ulazilo spolja
i onda kad su samo malo pojacali odbranu, Rusi napunili gace
da je protiv Amera igrala Turska, Spanija, mi, Grcka, Litvanija dobili bi ih sigurno, a ovi luzeri...
sto se tice LItvanije, aj sto ih ide sut, to im je osobenost
ali kako igraju odbranu i kako skacu ovako niski, imaju samo Javtokasa na centru, a i on ne moze vise od 15-20 minuta da odigra, danas 18, a nadskakali su Argentinu i vise blokada su imali
Skolu su potpuno zaustavili, doduse umorio se na ovom SP, igra po 35 munta svaki mec
cudo od ekipe, samo da ih krene sut i protiv Amera, bice sjajan mec![]()
Litva vrhunska! Uvijek su kraljevi bili![]()
Ja ih nisam gledao puno, ali ono što sam video smučilo mi se ... Napad maksimum traje 10 sekundi, nikakve taktike, samo trči i pucaj ...
Ako Litvance bude ovako kenjjalo i u polufinalu, verujem da imaju veće šanse od Amera ...
A pošto su nam Litvanci stare mušterija, a Boša će nas pustiti eto opet zlata...
Da li neko zna gde moze da se vidi koji igrac je koliko utakmica odigrao za repku, ko je rekorder po broju utakmica (SRJ / SCG ) , najbolji strelac itd ????
spanski humor
Nisam gledao ceo meč njihov danas, ali nisu pogodili samo kad nisu šutnuli ... Na kraju treće malo je falilo da daju trojku sa svog koša ...Nema nikakve sanse da se to desi.
Klieza je fizicki domonantan do sada a sada prvi put nece biti, ili bar nece biti toliko ubedljivo.
"Pojesce" ih amerikanci fizicki, kada u prvom poluvremenu Litvanija bude 90% suteva sutirala preko ruke, u drugom nece ubaciti nista..
Za razliku od njih, mi imamo i veci kvalitet i duzu klupu(od Litvanaca).
Nisam gledao ceo meč njihov danas, ali nisu pogodili samo kad nisu šutnuli ... Na kraju treće malo je falilo da daju trojku sa svog koša ...
U jurnjavi teško da imaju šanse, crnci su i skočniji i brži, jedina šansa im je ovakav šut ali ne verujem da može da ih pro***** u dve tekme za redom ...
Ma, daj.....Misliš zaista tako?
Ne znam,...mene sad str'a 'vata....Turci brišu sve pred sobom, Litva ubacuje televizore i tramvaje u koš........Ameri mrge nevidjene...šta ćemo mi jadni, mladi i balavi uraditi s njima...![]()
Ma, daj.....Misliš zaista tako?
Ne znam,...mene sad str'a 'vata....Turci brišu sve pred sobom, Litva ubacuje televizore i tramvaje u koš........Ameri mrge nevidjene...šta ćemo mi jadni, mladi i balavi uraditi s njima...![]()