Светско првенство у кошарци - Турска 2010

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da l su i oni ranjivi ili im je to bila taktika, sad nisam baš sigurna.....

Rusi su se ljudski izmorili u prvom poluvremenu i onda su izgubili snagu i koncentraciju..
Mnogo si im dobri klinci "13", "7"....

ma Rusi su sise jedne obicne
Ameri su igrali ocajno, uzasno
nista nije ulazilo spolja
i onda kad su samo malo pojacali odbranu, Rusi napunili gace
da je protiv Amera igrala Turska, Spanija, mi, Grcka, Litvanija dobili bi ih sigurno, a ovi luzeri...:dash:

sto se tice LItvanije, aj sto ih ide sut, to im je osobenost
ali kako igraju odbranu i kako skacu ovako niski, imaju samo Javtokasa na centru, a i on ne moze vise od 15-20 minuta da odigra, danas 18, a nadskakali su Argentinu i vise blokada su imali
Skolu su potpuno zaustavili, doduse umorio se na ovom SP, igra po 35 munta svaki mec
jedan superstar, jedan iskusni centar i iskusno krilo (ali nisu neki bas bas dobri igraci) i gomila mladih ratnika za koje jedva da smo culi, cudo od ekipe, samo da ih krene sut i protiv Amera, bice sjajan mec:D

Poslednja izmena:
Nema potrebe da vise stavaljam kad znam da cete se pridruziti u grupu... :ok:

@Prisoner

Ja mislim da ce nam lakse biti sa Amerima nego npr: sa Spancima!

Ma, daj.....Misliš zaista tako? :D
ma Rusi su sise jedne obicne
Ameri su igrali ocajno, uzasno
nista nije ulazilo spolja
i onda kad su samo malo pojacali odbranu, Rusi napunili gace
da je protiv Amera igrala Turska, Spanija, mi, Grcka, Litvanija dobili bi ih sigurno, a ovi luzeri...:dash:

sto se tice LItvanije, aj sto ih ide sut, to im je osobenost
ali kako igraju odbranu i kako skacu ovako niski, imaju samo Javtokasa na centru, a i on ne moze vise od 15-20 minuta da odigra, danas 18, a nadskakali su Argentinu i vise blokada su imali
Skolu su potpuno zaustavili, doduse umorio se na ovom SP, igra po 35 munta svaki mec
cudo od ekipe, samo da ih krene sut i protiv Amera, bice sjajan mec:D

Ne znam,...mene sad str'a 'vata....Turci brišu sve pred sobom, Litva ubacuje televizore i tramvaje u koš........Ameri mrge nevidjene...šta ćemo mi jadni, mladi i balavi uraditi s njima...:(

Stoji to da Amerikancima nedostaje plej koji ce da stane na loptu (Dzejon Kid) i centar koji ce da raznosi sve pred sobom (Dvajt Hauard), ali realno mislim da im je, nazalost, konkurencija smesna. Da su tu Gasol, Djinobili, Kirilenko... pa da te reprezentacije nesto odigraju, ovako nema sanse.

Neko kaze nema ko da zaustavi Krstica. Krle je dobar, ali nije on neki kosgeter. Ako odigra perfektno, ne moze prebaciti 17-18 poena, sto je nedovoljno.

Djuranta nema ko da cuva na ovom prvenstvu, covek je nerealan. Oni bekovi sve suteri, nema sanse da nekoga ne krene.

Taktika im je ocaj, sve se svodi na sut, ali kazem, mnogo ih ima, i neko ce uvek proraditi.

Litva vrhunska! Uvijek su kraljevi bili:worth:

Kad se pomene Litva mene samo asocira na Sabonisa..:D

rauduve_sabonis.jpg

Ja ih nisam gledao puno, ali ono što sam video smučilo mi se ... Napad maksimum traje 10 sekundi, nikakve taktike, samo trči i pucaj ...

Ako Litvance bude ovako kenjjalo i u polufinalu, verujem da imaju veće šanse od Amera ...

A pošto su nam Litvanci stare mušterija, a Boša će nas pustiti eto opet zlata :D ...

Nema nikakve sanse da se to desi.
Klieza je fizicki domonantan do sada a sada prvi put nece biti, ili bar nece biti toliko ubedljivo.
"Pojesce" ih amerikanci fizicki, kada u prvom poluvremenu Litvanija bude 90% suteva sutirala preko ruke, u drugom nece ubaciti nista..
Za razliku od njih, mi imamo i veci kvalitet i duzu klupu(od Litvanaca).

Nema nikakve sanse da se to desi.
Klieza je fizicki domonantan do sada a sada prvi put nece biti, ili bar nece biti toliko ubedljivo.
"Pojesce" ih amerikanci fizicki, kada u prvom poluvremenu Litvanija bude 90% suteva sutirala preko ruke, u drugom nece ubaciti nista..
Za razliku od njih, mi imamo i veci kvalitet i duzu klupu(od Litvanaca).
Nisam gledao ceo meč njihov danas, ali nisu pogodili samo kad nisu šutnuli ... Na kraju treće malo je falilo da daju trojku sa svog koša ...

U jurnjavi teško da imaju šanse, crnci su i skočniji i brži, jedina šansa im je ovakav šut ali ne verujem da može da ih pro***** u dve tekme za redom ...

Nisam gledao ceo meč njihov danas, ali nisu pogodili samo kad nisu šutnuli ... Na kraju treće malo je falilo da daju trojku sa svog koša ...

U jurnjavi teško da imaju šanse, crnci su i skočniji i brži, jedina šansa im je ovakav šut ali ne verujem da može da ih pro***** u dve tekme za redom ...

Pa prosto je...U pitanju je voljni moment i biologija.
Argentina nije bas mlada ekipa, a cak i kad su bili mladi nisu se preterano lomili igrajuci odbranu.
Ja takodje nisam bas pazljivo gledao ceo mec, ali mi je simptomaticno bilo sto je dvojac Oberto,Skola cuvao Kliezu.
Koliko su samo puta onda morali drugi pomagati, ostavljajuci Litance na otvorenom sutu?

Bilo je ovde puno prica kako mrze i ne mogu da gledaju Navara.....
Meni je licno uvke bio simpatican.
Ladan kao spricer, udje na teren i na je.be nikoga, ni trenera, ni taktiku nista.......Jednostavno se igra, a igra se fenomenalno.
Sasvim je druga stvar sto nas je nekoliko puta pokopao, ali meni ta cinjjenica nije ni izbliza dovoljna da bih ga mrzeo.
Uostalom, pogledajte kako se covek zagreva:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back