Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srpski reprezentativci nisu zvali knindzu negde na doček prilikom proslave zlata...

Luka doncic koji sluša baju u kolima, je reprezentativac slovenije.

I onako ovde pišete da nije Srbin pa se lepo obratite slovencima....
Nismo bili u prilici da osvojimo nešto u fudbalu pa da vidimo. Evo naši navijači vole Baju. :mrgreen:

BEZ NJEGA NE MOŽE - NA RED DOŠAO I BAJA MALI KNINDŽA! Navijači SRBIJE napravili ŽURKU u Dohi! (VIDEO)​

Navijači Srbije napravili su pravu žurku pred duel Orlova i Švajcarske u poslednjem kolu Svetskog prvenstva​

Bilo je jasno odmah nakon žreba da će utakmica Srbije i Švajcarske privući najviše pažnje naših navijača zbog "starih dugova". Ipak, malo ko je očekivao ovakav spektakl u Dohi tri sata pred početak utakmice.
Veliki broj srpskih navijača okupio se na ulicama Dohe, neposredno pored hotela gde su smešteni naši fudbaleri. Već satima traje prava "žurka" među pristalicama Orlova, a na red je došao i Baja Mali Knindža.

Odavno je poznato da bez njegovih numera patriotska veselja teško prolaze, a sada se to potvrdilo i u Dohi. Spektakularna atmosfera... Šta li će tek biti na tribinama?

Ovo je objavio luka doncic na Instagramu

U kolima sluša baju, morem plovi...

AL to je pesmica koja ne poziva na klanje jel... Plovi majka priča malo s drazom puta za sina Mos misliti jel...

On je u hr I bosni nazvan zbog ovog CETNIKOM

Prilozi

• 6_32 Doncic_2018-0808-170416_iff.jpg
    6_32 Doncic_2018-0808-170416_iff.jpg
    69,4 KB · Pregleda: 4
Nismo bili u prilici da osvojimo nešto u fudbalu pa da vidimo. Evo naši navijači vole Baju. :mrgreen:

BEZ NJEGA NE MOŽE - NA RED DOŠAO I BAJA MALI KNINDŽA! Navijači SRBIJE napravili ŽURKU u Dohi! (VIDEO)​

Navijači Srbije napravili su pravu žurku pred duel Orlova i Švajcarske u poslednjem kolu Svetskog prvenstva​

Bilo je jasno odmah nakon žreba da će utakmica Srbije i Švajcarske privući najviše pažnje naših navijača zbog "starih dugova". Ipak, malo ko je očekivao ovakav spektakl u Dohi tri sata pred početak utakmice.
Veliki broj srpskih navijača okupio se na ulicama Dohe, neposredno pored hotela gde su smešteni naši fudbaleri. Već satima traje prava "žurka" među pristalicama Orlova, a na red je došao i Baja Mali Knindža.

Odavno je poznato da bez njegovih numera patriotska veselja teško prolaze, a sada se to potvrdilo i u Dohi. Spektakularna atmosfera... Šta li će tek biti na tribinama?
To su navijači...

Gde su reprezentativci, zvaničnici, gde he proslava bilo koje naše zlatne medalje a da je pozvan u autobus il na balkon baja KNINDZA????

Nema toga, nismo mi ustase

Pre svega, o Luki Modriću mislim sve najbolje. Iz srca sam navijao za Hrvatsku na Svetskom prvenstvu. Znam da su ratne rane mnogima još sveže. Ali sport se mora držati dalje od politike. Oni su nam prvi susedi, i Hrvatska i Srbija i BiH i Makedonija, i nekako ih gledam kao svoje - izjavio je Đoković pre četiri godine.

Prilozi

• 172646_20181231211240_39aa4b519491eb37d1ed8554e60265cb147965477bdfe501b6a5ae8960d857a2_ls.jpg
    172646_20181231211240_39aa4b519491eb37d1ed8554e60265cb147965477bdfe501b6a5ae8960d857a2_ls.jpg
    73,4 KB · Pregleda: 6
Pre svega, o Luki Modriću mislim sve najbolje. Iz srca sam navijao za Hrvatsku na Svetskom prvenstvu. Znam da su ratne rane mnogima još sveže. Ali sport se mora držati dalje od politike. Oni su nam prvi susedi, i Hrvatska i Srbija i BiH i Makedonija, i nekako ih gledam kao svoje - izjavio je Đoković pre četiri godine.
E pa nek ti se argentinci popiske u lice i tebi i modricu I nek ti pokazu srednji prst briga me...

Poštuj ti onog koji voli ustaškog pevača zabranjenog sirom evrope.
Za mene je taj isto ustaša.

OK, ne vredi. Jer obraza nemaš.

Lepo sanjaj I pukni od muke sa mesijem u glavi...

Pokakio ti se u hrvate I sve za koje si navijao

Od svih su bili bolji.

E pa nek ti se argentinci popiske u lice i tebi i modricu I nek ti pokazu srednji prst briga me...

Poštuj ti onog koji voli ustaškog pevača zabranjenog sirom evrope.
Za mene je taj isto ustaša.

OK, ne vredi. Jer obraza nemaš.

Lepo sanjaj I pukni od muke sa mesijem u glavi...

Pokakio ti se u hrvate I sve za koje si navijao

Od svih su bili bolji.

Nemas odgovor.Jer si se sam zapetljao u svojim izjavama

Najbolji su bili.

Kiks sa arabijom
Pobede potom Meksiko poljska, Australija čiste ko suza

Sa holandijom vodili 2-0 I ubrljali izvukli se

Hrvate ponizili, gvardiol na ringišpilu...

Francuze 70 min stavili u džep dva gola pkys I prosuli.... Ponovo vodili I prosuli...

Izvukli se ipak jer su ogromni deo utakmice bili bolji....

Najbolji su igraju napadacki

Nije kod njih bilo kukVicluka....

Rade Bogdanović: Ne ide se na Mundijal sa pesmom narodne pevačice i da Knindža peva ispred hotela

Eto, tako ti razmišljaju kod nas na televiziji javne ličnosti i stručni konsultant za mundijal...

Mi smo srbi.

A oni?

Fanovi ustase?

Pa ustase šta drugo.

Nema nikakvih problema da neko od igraca slusa Baju Malog Knindzu.

Jel Baja ima rodoljubivih pjesama

Patriotske pjesme su uvijek ok.

Drugo je kada neko u pjesmi proziva i vrijedja druge narode.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back