Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ponovimo; Hrvatima nameštaju utakmice za prolaz .

Ipak treba osvestiti to
Utakmice se nameštaju ali ne na onakav način,gol u produžetku pa onda izjednacenje i na kraju penali.Utakmica se namesti u 90 minuta i to je uglavnom vidljivo.
Postoje price da su na nekim prvenstvima odredjene utakmice gde su uglavnom igrali domaćini i to prva utakmica na prvenstvu bile nameštene.
Čak idu toliko daleko da tvrde da je finale Francuska Brazil 98 namešteno i da su Francuzi otpisali neki državni dug Brazilcima.
Lično sam slušao neke priče od nekih ljudi koji su bili u strukturama FSS da su odredjene utakmice u kvalifikacijima u prošlosti koje je igrala Srbija bile nameštene kao što je Srbija-Rumunija kada je Srbiji trebala pobeda za prolaz mislim da je završeno 5,6-0.
.............
E sada voleo bi da čujem zašto baš Hrvati,zašto ne npr.Poljska ili Belgija.
:think:

Mslio sam da ne može gore od jučer, ali dodala je gas

I sad bi ti mene ubedio da je neki Levatovi, pardon Livakovic koji brani protiv FK Zaprešić vrhunski golman pa brani penale na SP

IMG_20221210_183543.jpg

Argentina mi ne uliva poverenje,pogotovo vezni red a Mesi i Di Marija su u ozbiljnim fudbalskim godinama,sve ovo do sada od argentije je bilo tesno i na tkzv.,,guzove,,
Isto tako mislim da ovaj WC ponovo lagano uzimaju Francuzi koji su pokazali do sada da su najbolja reprezentacija.
Engleska ce pobjediti Francuze a Maroko Engleze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back