Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da će doći recimo za dve godine.

To je bilo 2018 i 2020, mlade nade porasle i napunile se iskustvom. Ne vidim da ce se Francuska odbraniti titulu, ali ako se desi kapa do poda.

1670694529592.jpeg

To je već politika i nije joj mesto ovde.

Mnogo slučajne sreće teško da može biti kao kod Hrvata što je

Na SP gde se "gine na terenu" za državu nameštaljke i idu na produžetke i penale
Grešiš za namestaljake.
Neke utakmice su sigurno nameštene ali to se zatvara u 90 minutu,penali su prevelik rizik da bi se tako namestale utakmice.
Na ovom prvenstvu mislim da je namešteno Japan-Španija.

Не знам ја сам увек волео ту аргентинску фудбалску декаденцију...рокенрол екипа...волео бих да они освоје...
Meni su oduvek bili odbojni,Brazil mi je uvek bio draži,mada danas pre bih navijao za Kosovo nego za ofarbana brazilske padavicare.

Мароко се суочио са спољним претњама свом суверенитету, са Португалијом која је заузела неку територију, а Османско царство је ушло са истока. Династије Мариниди и Садити иначе су се одупирали страној доминацији, а Мароко је био једина северноафричка нација која је избегла османску власт. Династија Алауита, која до данас влада земљом, преузела је власт 1631. године и током наредна два века проширила дипломатске и комерцијалне односе са западним светом. Стратешка локација Марока у близини ушћа у Медитеран привукла је обновљено интересовање Европе; 1912. Француска и Шпанија су поделиле земљу на одговарајуће протекторате, резервишући међународну зону у Тангеру. Након повремених нереда и побуна против колонијалне власти, Мароко је 1956. поново стекао независност и поново се ујединио.

Grešiš za namestaljake.
Neke utakmice su sigurno nameštene ali to se zatvara u 90 minutu,penali su prevelik rizik da bi se tako namestale utakmice.
Na ovom prvenstvu mislim da je namešteno Japan-Španija.

Pa šta za penale, tu je najlakša nameštaljka

Na sreću onih koji odlučuju svakog fudbalera imaju čime uceniti i šta je problem da se iskaže neki trećerazredni golman kao veliki "patriota" braneći penale

Ili samo selektor pošalje haber nekome: momci došlo naređenje moramo da izgubimo .

Nemoj mi reći da do njegove 27 godine niko nije Livakovića video kao ekstra talenenat i angažovao ga za svetski klub?

Utakmice prvog kola nisu bile nameštene i tu se videlo šta je hr tačno.. od tada se moralo "pogurati".

Valjda ti reakcija Mesija prema holanskoj klupi sve govori o čemu se radi.. meni je to nikad viđeno i šta on ima sa njima?
Mada oni i ne igraju tako očajno kao hrvati. Naprotiv

Za Japan-Espanja moguće, ali ja uživam ove croatofile koji mi ovde prodaju te baljezgarije osveštavam čime se zanose

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back