DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
 - 12.678

Pogodio sam da ce Portugal ispusit od Maroka.Тако је деда!
Imam pedigre bolji od sviju ovde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogodio sam da ce Portugal ispusit od Maroka.Тако је деда!
Mislim da će doći recimo za dve godine.
Previše je da u ekipi imaš dva igrača kao što su Rice i Henderson i da pokusas da pariras u otvorenoj igri Francuzima koji su kvalitetniji i iskusniji maltene na svakoj poziciji.Jaki su galski petlovi, ali doslo je vreme Engleske.
Razumem sta hoćeš da kažeš.Engleska ce pobjediti Francuze a Maroko Engleze
Meni puca za obe ekipePreviše je da u ekipi imaš dva igrača kao što su Rice i Henderson i da pokusas da pariras u otvorenoj igri Francuzima koji su kvalitetniji i iskusniji maltene na svakoj poziciji.
Ali ovo je ipak fudbal 11 na 11 i sve e moguće.
Grešiš za namestaljake.To je već politika i nije joj mesto ovde.
Mnogo slučajne sreće teško da može biti kao kod Hrvata što je
Na SP gde se "gine na terenu" za državu nameštaljke i idu na produžetke i penale
Pazi video, dobro kaze batica @Čimbenik , stvarno su Arapima montirali kafanske stoljnjake na glavu.i Ronaldo plače

Meni su oduvek bili odbojni,Brazil mi je uvek bio draži,mada danas pre bih navijao za Kosovo nego za ofarbana brazilske padavicare.Не знам ја сам увек волео ту аргентинску фудбалску декаденцију...рокенрол екипа...волео бих да они освоје...
Ја сам волео и Швабе...за Бразил једино у доба Роналдиња...Meni su oduvek bili odbojni,Brazil mi je uvek bio draži,mada danas pre bih navijao za Kosovo nego za ofarbana brazilske padavicare.
Grešiš za namestaljake.
Neke utakmice su sigurno nameštene ali to se zatvara u 90 minutu,penali su prevelik rizik da bi se tako namestale utakmice.
Na ovom prvenstvu mislim da je namešteno Japan-Španija.
Grešiš za namestaljake.
Neke utakmice su sigurno nameštene ali to se zatvara u 90 minutu,penali su prevelik rizik da bi se tako namestale utakmice.
Na ovom prvenstvu mislim da je namešteno Japan-Španija.

Da nije iz 2 u 1 mogli bih da kažemo pustili su ih ovako je klasična kladionicarska namestaljka obe ekipe.Luis Enrike namestio sam sa sobom.. Svi znamo šta je bilo posle...
Tebi je bilo mjesto u sportsko političkoj emisiji kabinetskog tipa. Gosti ti, Živa i Ludovan, Deki vas sluša pažljivoI sad bi ti mene ubedio da je neki Levatovi, pardon Livakovic koji brani protiv FK Zaprešić vrhunski golman pa brani penale na SP
Pogledajte prilog 1268670