Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Loši su. Katastrofa. Dali su samo jedan gol u 98. minuta utakmice i to isključivo zbog greške portugalskog vratara. Nezasluženo prolaze u polufinale. Ni Hrvatsku nisu uspjeli pobijediti u grupnoj fazi. Završilo bez golova.:kafa:

Treba sve iz početka da se igra.
Sve je namešteno.
Više nego očigledno.
Pentagram na krvavoj zastavi.

Pa šta za penale, tu je najlakša nameštaljka

Na sreću onih koji odlučuju svakog fudbalera imaju čime uceniti i šta je problem da se iskaže neki trećerazredni golman kao veliki "patriota" braneći penale

Ili samo selektor pošalje haber nekome: momci došlo naređenje moramo da izgubimo .

Nemoj mi reći da do njegove 27 godine niko nije Livakovića video kao ekstra talenenat i angažovao ga za svetski klub?

Utakmice prvog kola nisu bile nameštene i tu se videlo šta je hr tačno.. od tada se moralo "pogurati".

Valjda ti reakcija Mesija prema holanskoj klupi sve govori o čemu se radi.. meni je to nikad viđeno i šta on ima sa njima?
Mada oni i ne igraju tako očajno kao hrvati. Naprotiv

Za Japan-Espanja moguće, ali ja uživam ove croatofile koji mi ovde prodaju te baljezgarije osveštavam čime se zanose
Livakovic je u jako losoj formi bio prije ovoga prvenstva.
Rulja ga razapinjala sad je uskrsnuo postao im bogom.

Iz fudbalskog ugla gledano Francuska je najjača ekipa na šampionatu. Od preostalih Hrvatska, Portugal i Argentina su tu negde pa videćemo ko će s njima u finalu. Bilo bi veliko iznenađenje ako Englezi večeras pobede Francusku.

Inače, ako već posmatramo stvari na taj ezoterijski način treba reći da je sreća koja prati Hrvate zapravo dobra karma koju su nekad i negde zaradili. Onda se može reći da su i sreću zaslužili.
Ja sam ovdje na forumu tipovao Portugal za šampiona.Znaš i sam današnji ishod koji nema nikakvu fudbalsku logiku.Pa po meni ni astrološku.Ili ima,alim nijesam je još našao.Tako da nije sve do umijeća Nejmara,Mesija i ostalih moćnih.Pita se i nebo,razlog svega je tamo.
Što se tiče dobre karme o kojoj govoriš,može da se gleda i na taj način.Ja gledam iz ovog astro ugla koji sam uobličio na ranijem SP.Moguće da sam s tom prognozom za 3.mjesto Hrvata precijenio neke velesile.To znači da nakon ispadanja Portugala vidim Hrvatsku kao prvog favorita.Jer poklapanja koja sam opazio u kartama neba su poslije današnjeg pada Portugala najviše u korist hrvatskog tima.

1670698128486.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back