Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto sad dežurnim kritičarima.Ispada njihova grupa najjaca na prvenstvu.

https://voca.ro/1cfydyqyG7a3Nikad slabije i jadnije SP u fudbalu, čim ti imaš u polufinalu jednu Rvacku i Maroko znaš da nemoš jadnije, o interesovanju da ne pričam, napunili stadione Arapima navukli im kafanske stolnjake da navijaju za Rvacku

Pa znalo se na početku da je to grupa smrti. Ali je iz nekog razloga krenulo brabonjanje o smiješnim grupama.2 tima iz grupe F su u polufinalu Mundijala
Da, i ja sam ih malo potcjenio..Samo da se napomene ako neko potegne jadni Maroko u polufinalu SP, Srbija ima bolje igrace. Maroko ima igrace u Psg, Bajernu, Celsiju, Sevilji i Vest Hemu i sto je jos bitnije timcina su.
Neke stvari mi nikada nece biti jasne,kako ovakve osobe mogu da postanu selektori.Brazilska javnost bila je oštra prema odlazećem selektoru Titeu, nakon što je njihova selekcija eliminisana u čestrtfinalu Mundijala.
https://sportal.blic.rs/fudbal/repr...=push&utm_campaign=2022-12-10-Opti-haos-u-Bra

Najverovatnije Francuska.S kime igraju Hrvati u finalu SPa?

Ovo je jedna od najvećih gluposti koje sam pročitao na ovom forumu.Teško da imaju dobru karmu, pre će biti da je "sreća" ptoiuvod lobiranja i korupcije te nameštanja i ucena
SP je farsa u kojoj igra i kvalitet imaju najmanje uticaja, osnovno je šta je cilj ..
Dakle hrvati nemaju sreću, a ni igru , njima se utakmice nameštaju
Ovo je jedna od najvećih gluposti koje sam pročitao na ovom forumu.
Ovo je jedna od najvećih gluposti koje sam pročitao na ovom forumu.
Види то је све само фуцибал...спорт, забава, паре , жене и кокаин...I tebi smešno kako neko može poverovati da hrvazska reprezentacija ima baš toliku sreću?
Jeste da znaš 120 min ne prismrde golu, postignu ga onda iz ofsajda i rukom i onda kao golman brani Brazilcima penale
Komedija je li da

I tebi smešno kako neko može poverovati da hrvazska reprezentacija ima baš toliku sreću?
Jeste da znaš 120 min ne prismrde golu, postignu ga onda iz ofsajda i rukom i onda kao golman brani Brazilcima penale
Komedija je li da
Kvalitetni igrači,dobar selektor,kult reprezentacije i tek na kraju dobra karma i sreća.Teško priznati da je neko bolji...