Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"BRAZILCI GUBE JER ŠATIRAJU KOSU" Hit izjava Radeta Bogdanovića, nahvalio Hrvate pa ŽESTOKO ISPROZIVAO zvezdu Karioka: NAJGORI JE!
https://sportal.blic.rs/fudbal/repr...=push&utm_campaign=2022-12-10-Brazilci-gube-j

respekt prema hrvatskom timu?Smijesno,to bi bio kao alibi ako kojim slucajem Argentina izgubi polufinale,da svi kazu Hrvati imali srece Argentinci bolji.Hrvatska je po svemu pokazanom blagi favorit u tom mecu.HRVATIMA SE SVE OTVARA: Argentina u ZNAČAJNIM PROBLEMIMA pred polufinale
Kad nekoga hoće...
Pogledajte prilog 1268549
Selektor Argentine Lionel Skaloni u polufinalu Svetskog prvenstva protiv Hrvatske neće moći da računa na dvojicu reprezentativaca.
U pitanju je dvojac iz Sevilje, Gonzalo Montijel i Markos Akunja, koji imaju parne žute kartone.
Njih dvojica su drugu javnu opomenu na turniru zaradili u duelu sa Holandijom, tokom kojeg je sudija Lahoz pokazao čak 14 kartona.
Podsetimo, u polufinalu se kartoni brišu, što znači da će oni igrači koji su do sad na turniru zaradili žutim u polufinale ući čistog dosijea.
Argentina i Hrvatska sastaju se u utorak od 20.00 časova.
SD
Izgovor ili..respekt prema hrvatskom timu?
[/QUOTE
Pa što Srbija nije tako prošla? Što ste ispali u grupnoj fazi kao posljednja reprezentacija?ODBITAK AUTOGOL
čisto s.ranje

Alan Ford je i dalje klasik na Balkanu.Casno ispali u grupi umesto vas necasnih koji igrate polufinale.![]()

Zaboravio si breTko nas zavadi
Di ste bili prije a di ste sad nakon njega?Ja sam mislio da ce sa Pixijem doći neki naš Dalić. Međutim, došao je demagog i prodavac magle.
Sad ćeš pod uticajem Plenkija da navijaš.
Moram priznati da me privuklo, ali samo zbog njega.Sad ćeš pod uticajem Plenkija da navijaš.
Iz fudbalskog ugla gledano Francuska je najjača ekipa na šampionatu. Od preostalih Hrvatska, Portugal i Argentina su tu negde pa videćemo ko će s njima u finalu. Bilo bi veliko iznenađenje ako Englezi večeras pobede Francusku.Dalje ide srećniji tim,ne umanjujem uspjeh već potcrtavam razlliku u kvalitetu.Tvoja reprezentacija je pokazala karakter u toku utakmice igrajući po planu,koliko su im ovi omogućili s tim što su Brazilci imali svoje šanse koje nijesu iskoristili osim ove jedne.To uvijek predstavlja rizik,da visiš o golu prednosti.I upravo to što su tvoji igrali i dalje pokazuje karakter tima.Ali se kad pogledaš kako je Brazilac pokušavajući da orme lootu Modriću a samo dao for istom koji ovaj koristi da asistira asistentu za gol ne mogu oteti utisku koji imam.Da tvoji prosto imaju sreću na prvenstvima svijeta.I da je nesrazmjera značajnih njihovih uspjeha na SP u odnosu na postignuti najveći uspjeh na EP(jedno četvrtfinale) vidljiva.Ja se bolje razumijem u analizu astroloških faktora nego fudbalskih pa i govorim iz ugla gdje više znam.Logika fudbala a možda i vjerovatnoće bi rekla da sad na narednom EP idete visoko.Idući onom logikom,pa u formi ste.Ja kažem da se slično na evropskim prvenstvima neće desiti jer postoji i ova logika astroloških faktora.I koju naravno gleda samo rijetki broj njih.Ali toj logici vrijeme potvrđuje ispravnost.Činjenice potvrđuju zapravo.Ja se ne bih iznenadio kad bi na kraju tvoja reprezentacija osvojila titulu prvaka svijeta jer karte koje sam napravio uoči SP govore da je i to moguće.
Kao jedinu reprezentaciju koja po mojoj analizi ima približan astrološki faktor sreće za uspjeh na ovom SP izdvajam Portugal.I na koji sam tipovao na samom početku SP slijedeći logiku karti.
HRVATIMA SE SVE OTVARA: Argentina u ZNAČAJNIM PROBLEMIMA pred polufinale
Kad nekoga hoće...
Pogledajte prilog 1268549
Selektor Argentine Lionel Skaloni u polufinalu Svetskog prvenstva protiv Hrvatske neće moći da računa na dvojicu reprezentativaca.
U pitanju je dvojac iz Sevilje, Gonzalo Montijel i Markos Akunja, koji imaju parne žute kartone.
Njih dvojica su drugu javnu opomenu na turniru zaradili u duelu sa Holandijom, tokom kojeg je sudija Lahoz pokazao čak 14 kartona.
Podsetimo, u polufinalu se kartoni brišu, što znači da će oni igrači koji su do sad na turniru zaradili žutim u polufinale ući čistog dosijea.
Argentina i Hrvatska sastaju se u utorak od 20.00 časova.
SD
Izgovor ili..respekt prema hrvatskom timu?
Iz fudbalskog ugla gledano Francuska je najjača ekipa na šampionatu. Od preostalih Hrvatska, Portugal i Argentina su tu negde pa videćemo ko će s njima u finalu. Bilo bi veliko iznenađenje ako Englezi večeras pobede Francusku.
Inače, ako već posmatramo stvari na taj ezoterijski način treba rećo da je sreća koja prati Hrvate zapravo dobra karma koju su nekad i negde zaradili. Onda se može reći da su i sreću zaslužili.
Moj Gospodin Premijer Andrej Plenkovic ne samo da je glavni u Briselu, vec i sire.Dakle hrvati nemaju sreću, a ni igru , njima se utakmice nameštaju
Moj Gospodin Premijer Andrej Plenkovic ne samo da je glavni u Briselu, vec i sire.
![]()
![]()