prenosilac por
Primećen član
- Poruka
- 976
Dalje ide srećniji tim,ne umanjujem uspjeh već potcrtavam razlliku u kvalitetu.Tvoja reprezentacija je pokazala karakter u toku utakmice igrajući po planu,koliko su im ovi omogućili s tim što su Brazilci imali svoje šanse koje nijesu iskoristili osim ove jedne.To uvijek predstavlja rizik,da visiš o golu prednosti.I upravo to što su tvoji igrali i dalje pokazuje karakter tima.Ali se kad pogledaš kako je Brazilac pokušavajući da orme lootu Modriću a samo dao for istom koji ovaj koristi da asistira asistentu za gol ne mogu oteti utisku koji imam.Da tvoji prosto imaju sreću na prvenstvima svijeta.I da je nesrazmjera značajnih njihovih uspjeha na SP u odnosu na postignuti najveći uspjeh na EP(jedno četvrtfinale) vidljiva.Ja se bolje razumijem u analizu astroloških faktora nego fudbalskih pa i govorim iz ugla gdje više znam.Logika fudbala a možda i vjerovatnoće bi rekla da sad na narednom EP idete visoko.Idući onom logikom,pa u formi ste.Ja kažem da se slično na evropskim prvenstvima neće desiti jer postoji i ova logika astroloških faktora.I koju naravno gleda samo rijetki broj njih.Ali toj logici vrijeme potvrđuje ispravnost.Činjenice potvrđuju zapravo.Ja se ne bih iznenadio kad bi na kraju tvoja reprezentacija osvojila titulu prvaka svijeta jer karte koje sam napravio uoči SP govore da je i to moguće.Dakle, jesu li Hrvati imali sreće?
Apsolutno.
Da li je Brazil dominirao?
Apsolutno.
Ali moraš ih priznati da su pokazali srce, nisu se usrali nego nastavili, i koliko god je to loše izgledalo, nije džaba ona narodna da "sreća prati hrabre".
A penali nakon izjednačenja - Brazilci u šoku, Hrvati napaljeni: rezultat toga sasvim očekivan
Kao jedinu reprezentaciju koja po mojoj analizi ima približan astrološki faktor sreće za uspjeh na ovom SP izdvajam Portugal.I na koji sam tipovao na samom početku SP slijedeći logiku karti.
i protiv Gaučosa će biti ista takva, nije mi jasno oni se još i raduju misle da su neka fudbalska velesila a svi se isprdavaju s njima