kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 61.070
Samo nemoj sutra da za nas navijas!Rod prastari svi smo a Goti mi niismoo..ja isto tako nekako, završim na etno lingvističkoj odrednici, u bilo kojem sportu.
Malo baksuzluka imamo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo nemoj sutra da za nas navijas!Rod prastari svi smo a Goti mi niismoo..ja isto tako nekako, završim na etno lingvističkoj odrednici, u bilo kojem sportu.
Stim što srpsku reprezentaciju osporava kinjis bez obzira jel kosarka jel fudbal i kad im ide a kamoli ne ide...
A hrvatsku sad dižeš u nebesa što je ravno ludilu i ako ništa posebno pokazali nisu...
To nije slovenizam već milogorstvo
Aj se vi kvalifikujte za početak...Trenutno kritikujem.Istorijski nikako.
Trentuno je lose.Ne moze se zivjeti od stare slave.
U kosarci i fudbalu srpskom,moraju da se uvedu skole i moderni nacini igranja sporta.
A ne sjecanje na davne dane proslosti.Kada su se titule osvajale.Kazem veliki je uspjeh ako bi se Srbija plasirala na Evropsko i odrzala kontinuitet ucesca na velikim takmicenjima.
Evo za dišpet oću sa sve tovljenjem sa srpskim crvenka belo crnim napolitankama.Samo nemoj sutra da za nas navijas!
Malo baksuzluka imamo....
Samo Brazil siguran tu ostalo si uglavnom promašioPetak
Brazil - Hrvatska
Holandija - Argentina
Subota
Maroko - Portugal
Francuska - Engleska
Dalje idu Brazil, Holandija, Maroko i Francuska.
Ja sam iz IranaRod prastari svi smo a Goti mi niismoo..ja isto tako nekako, završim na etno lingvističkoj odrednici, u bilo kojem sportu.
Još nismo. 4x smo ispali ili krađom ili velikom nesrećom. Znači još 3 medalje sa SP, ili finala EURA i onda smo izjednačili razinu nepravde, nesreće i krađe. Samo što ja ne želim da druge kradu protiv nas. Naši uspjesi nemaju mrlju.Naplatili ste sve i pretplatiti.
Danska Rusija ping pong fk BELI KREČ
Ne moras nuzno ici u Hercegovinu da bi nasao takve primjerke, puna ih je i Hrvatska.ah sta drugo ocekivati od hercegovca..
Ekipe jake ko crna zemlja + pozitivno iznenadjenje Maroko.Petak
Brazil - Hrvatska
Holandija - Argentina
Subota
Maroko - Portugal
Francuska - Engleska
Dalje idu Brazil, Holandija, Maroko i Francuska.
previse se druzis sa analitickimJoš nismo. 4x smo ispali ili krađom ili velikom nesrećom. Znači još 3 medalje sa SP, ili finala EURA i onda smo izjednačili razinu nepravde, nesreće i krađe. Samo što ja ne želim da druge kradu protiv nas. Naši uspjesi nemaju mrlju.
ko je jak ko crna zemlja?Ekipe jake ko crna zemlja + pozitivno iznenadjenje Maroko.
Moja prognoza je da prolaze Brazil, Argentina, Portugal i Francuska.
portugal i argentina podjednako imaju sanse, portugal bolji kao tim, argentina jaka ekipa koja igra na rezultat, portugal i jacibrazil
portugal
francuzi
a volio bi da holandija dobije argentinu
igraju leprsavo sa svih strana bez ronalda jos i bolje jer su dobili slobodu... pucaju sa svih strana, ubedljivo najlepsi fudbal do sada lepsi i od brazila...Кад мало боље размислим волео бих да освоји Португалија...играју лепршаво, Роналдо је тотални готивац лик, једино се плашим да је и њихова одбрана помало шупља ако се упореди са Енглезима, Французима, Холанђанима...биће занимљиво...
А јеси видео како се Роналдо искрено радује и када је на клупи...супер је тип, схватио је да је матор да има бољих, бржих и то му је скроз ок...а жарко је желео гол кад је ушао...igraju leprsavo sa svih strana bez ronalda jos i bolje jer su dobili slobodu... pucaju sa svih strana, ubedljivo najlepsi fudbal do sada lepsi i od brazila...
imaju mnogo jaku ekipu portugalci i puno izmena...
Portugal je pobjedio Švicarsku, a Srbija je pobjedila Portugal. Srbija je zaslužila biti u četvrtfinalu.ko je jak ko crna zemlja?
hrvatska?
pa voleo bi ti to
al nista od toga, hrvatska je prosek koji ne zasluzuje mesto tu gde je trenutno
maorko je pocepo belgiju a belgija zahvaljujuci zicerima ispustila hrvatsku
maroko dakle zasluzeno ubedljivo sa 7 bodova prvi u grupi