kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 61.002
Će vidiš sanseajde. čekam. pa ćemo usporedit koj je ima bolje šanse. Valjda ljudi kojima je to posao nemaju pojma.
Zicere japana
A ti posle brboci o posedu o broju šuteva u aut....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Će vidiš sanseajde. čekam. pa ćemo usporedit koj je ima bolje šanse. Valjda ljudi kojima je to posao nemaju pojma.
Ovaj forum je sveTi govoriš?
Pisas da prostis kako vetar duva... Juče euforično na HRVATE DO FINALA a kad video Portugal Onda si novi stručnjak..
Aj sredi se mali nemoj se brukas....
Čekam.Će vidiš sanse
Zicere japana
A ti posle brboci o posedu o broju šuteva u aut....
Daj sredi seDobijaju to.To je finale mec bukvalno
Daj sredi se
Ti si u finale do sad njih pet stavio!
Buahaha
Ako me nema baš tad to znači da je knollova doletila da ma vidi. al dođem kasnije.Veceras
ne bi 3 dana. pa napisao sam prije tekme. Ako povede Španjolska, utakmica je gotova. Ako popvede Maroko, Španjolska će krv pišat da izjednači.Hrvatska je ekipa koja ima karakter i zna uvijek sta hoce
Kazes defanziva al oni nisu igrali 0-0 sa Japanom
Ako su gori tim na mecu plus defanzivan .Odakle onda njima sposobnost da ako gube 1-0 od Japana nadju nacin da daju gol ako nemaju uz to i ofanzivne osobine.
Da li bi Maroko dao gol Spaniji da je gubio
Portugal je sila samo takva. maknuli su divu i pokazali moć. Engleska ima Bellinghama u formi koji igra svršeno. Ali, kako kapetan kaže, idu na prvog jačeg protivnika i tu će se vidjet od čega su. makar na 1 ztekmu je sve moguće. Nizozemska nema apsolutno nikakve šanse proći Argentinu (mislim, svi imaju neku šansu, ovo je SP, ali neće biti bolja momčad u toj utakmici to je 1/1). A kamoli nešto više.Sad kad uzme titulu neko na kog najmanje verujemo Portugal ili Engleska ili Holandija.![]()
ja se sjećam da jesi, i kažem ti da nema šanse. Oćemo neku okladu da Argentina prolazi? Predložio bi avatar, ali kad ne znam ko si, za koga navijaš ni ništa. Ne znam dal da te tražim da nosiš Šimunića ili Mihajlovića na avataru.Fino prati moje komentare pa ces vidjeti kako sam pisao o Portugalu
I govorio sam Holandija ide do polufinala minimum.Imas taj komentar.Dok je jos 1 kolo bilo
Sjećam se te Trezeguetove ruke ko da je bila jučer, baš ju je štopao čovjek. Ali te 2004. smo bili vjerojatno najslabija ekipa od samostalnosti. Englezi su nas dobro naguzili tada i usjeklo mi se ono njihovo kretensko "Rooney Rooney Rooney". Ali već od 2006 kreće uzlazna putanja.nakon 98 smo propustili EURO 2000. porazom u fakin Irskoj i s 2 X-a protiv Jugoslavije (koja je bila opasan tim). Ali smo u Beogradu bili bolji pa je slučajno nestalo struje. U ZG jebeni Ladić. 2004. smo trebali proć skupinu ali smo bezočno pokradeni protiv Francuske. Barića su novinari uništili jer nije prošao Grupu Engleska, francuska, švicarska. A nama u prvih 11 Živković i Giovanni Rosso (zbog toga barića cijenim i smatram jednim od boljih izbornika, jer je od govana napravio pitu). Bili smo tvrdi iza al nije pomoglo. Olić protiv Švicarske s pol metra glavom gađa prečku. 0:0, protiv Francuza vodimo 2:1 do pred kraj kada Trezeguet ispruženom rukom štopa loptu i zabija gol. Očitije nego Henry protiv Irske. 2006 smo zajebali zadnju protiv Australije i 2008. dolazi ova generacija polako. 2010. je Bilić usrao, ali od tada smo stalno tu. nama od 1998. previđaju potop. Ali potop nikako da dođe.
Ali kako potop kad smo bili 1998. 2002. 2004. 2006. 2008. Nismo prošli grupu, ali se nismo obrukali niti jednom. Neki bi guzice dali za potop od 4 turnira u nizu.Sjećam se te Trezeguetove ruke ko da je bila jučer, baš ju je štopao čovjek. Ali te 2004. smo bili vjerojatno najslabija ekipa od samostalnosti. Englezi su nas dobro naguzili tada i usjeklo mi se ono njihovo kretensko "Rooney Rooney Rooney". Ali već od 2006 kreće uzlazna putanja.
Potop je po meni bio od 98-2006. I plasmanom i kvalitetom. Jbt te 2006. godine je Luka prvi put zaigrao, i još je tu.
Trifona Ivanovaja se sjećam da jesi, i kažem ti da nema šanse. Oćemo neku okladu da Argentina prolazi? Predložio bi avatar, ali kad ne znam ko si, za koga navijaš ni ništa. Ne znam dal da te tražim da nosiš Šimunića ili Mihajlovića na avataru.
Ludak.Pa to su favoriti nijanse resavaju,Bra i Arg su 2 klase ispod ovih.
ja se sjećam da jesi, i kažem ti da nema šanse. Oćemo neku okladu da Argentina prolazi? Predložio bi avatar, ali kad ne znam ko si, za koga navijaš ni ništa. Ne znam dal da te tražim da nosiš Šimunića ili Mihajlovića na avataru.
A ti su Jugoslaven pravi, tj. Panslaven. Lik neopterečen mržnjom i nacionalizmom. Znači, CG je vjerojatno istina. Koga ne vole Crnogorci?Navijam za svaku Ex Yu reprezentaciju da ode sto dalje na Mundijalu.Takodje i za Poljake sam navijao i za Ruse i Ukrajince bi navijao da su na Mundijalu
Primarno navijam za Cg
Al kada ona ne igra.Onda navijam za sve druge slovenske zemlje
Vatreno sam navijao za Srbiju i Hrvatsku ovaj Mundijal.
Sve slovenske ekipe bodrim.
A ti su Jugoslaven pravi. Lik neopterečen mržnjom i nacionalizmom. Znači, CG je vjerojatno istina. Koga ne vole Crnogorci?
Ne vjerojatno, nego sigurno. da Vulić nioje iskopao Pršu, ne bi mi taj EURO vidjeli.Sjećam se te Trezeguetove ruke ko da je bila jučer, baš ju je štopao čovjek. Ali te 2004. smo bili vjerojatno najslabija ekipa od samostalnosti. Englezi su nas dobro naguzili tada i usjeklo mi se ono njihovo kretensko "Rooney Rooney Rooney". Ali već od 2006 kreće uzlazna putanja.
Potop je po meni bio od 98-2006. I plasmanom i kvalitetom. Jbt te 2006. godine je Luka prvi put zaigrao, i još je tu.
Dakle zašto,Ali kako potop kad smo bili 1998. 2002. 2004. 2006. 2008. Nismo prošli grupu, ali se nismo obrukali niti jednom. Neki bi guzice dali za potop od 4 turnira u nizu.
Mi smo igrali zadnju sa španjolcima i mogli smo dogovoritt s njima i izbacit Talijane. Pošto se talijanima to već desilo 2008. kad su ih naguzili Švedska i danska, danima su srali kako ćemo se dogovorit, kako Hrvatska i Španjolska idu izbacit Italiju itd. Naravno da mi ne ciganimo i igrali smo na pobjedu. Bili smo bolji (lako provjerljivi Highlightsi), Raketa zapucao zicerčinu. I pred kraj tekme nas pokradu. Sudac ne svira penal na Ćorluki (situacija Mitrović, ali ista, lik ga s dve ruke drži i ne da mu da skoči). na kraju primamo iz kontre za 0:1 i ispadamo. Zato kad netko priča kako imamo sreće, samo nek pogleda 2004. 2008. 2012. 2016. kako smo ispadali. pa nek onda dođe pričat da mi imamo sreće stalno.Dakle zašto,
1998. Treći na svijetu, svi ufurani u taj film.
2000. Ne plasiramo se,
2002. Ispadanje u skupini (kao aktualni treći)
2004. Ispadanje u skupini (sa najslabijom ekipom do sad, mada je bilo dobrih igrača, Tudor, R.Kovač, ali uglavnom teški prosjek)
Ok, potop je možda pre jaka riječ, ali ajde, period slabije igre i plasmana. Nismo imali ekipu, nama je sredinu igrao Niko Kovač i Rosso.
Ova sad ekipa koliko god "imala sreće" toliko je imala i "nesreće".
2008. Turci, nakon što smo tukli sve u skupini
2010. Ok to smo zasrali, Englezi nam se osvetili
2012. Španjolci i Talijani, budući finalisti, se dogovorili među sobom zadnju utakmicu, mi ispali kao 3. sa 4 boda, igrali vrlo dobro.
2014. Nastup srednja žalost, Niko Kovač nacist. Mrzila ga ekipa.
2016. Prošli skupinu, možda najjača hrvatska ekipa ikad, tukli Španjolce sa polu rezervama, igrali s Portugalom koji osvaja i bili nešto bolji, izbacili nas na čistu pamet, Čačić majko mila.
2018. Sve rečeno
2020. Igra osrednja, opet prolazak skupine
2022. Četvrtfinale
Rod prastari svi smo a Goti mi niismoo..ja isto tako nekako, završim na etno lingvističkoj odrednici, u bilo kojem sportu.Navijam za svaku Ex Yu reprezentaciju da ode sto dalje na Mundijalu.Takodje i za Poljake sam navijao i za Ruse i Ukrajince bi navijao da su na Mundijalu
Primarno navijam za Cg
Stim što srpsku reprezentaciju osporava kinjis bez obzira jel kosarka jel fudbal i kad im ide a kamoli ne ide...Navijam za svaku Ex Yu reprezentaciju da ode sto dalje na Mundijalu.Takodje i za Poljake sam navijao i za Ruse i Ukrajince bi navijao da su na Mundijalu
Primarno navijam za Cg
Naplatili ste sve i pretplatiti.Mi smo igrali zadnju sa španjolcima i mogli smo dogovoritt s njima i izbacit Talijane. Pošto se talijanima to već desilo 2008. kad su ih naguzili Švedska i danska, danima su srali kako ćemo se dogovorit, kako Hrvatska i Španjolska idu izbacit Italiju itd. Naravno da mi ne ciganimo i igrali smo na pobjedu. Bili smo bolji (lako provjerljivi Highlightsi), Raketa zapucao zicerčinu. I pred kraj tekme nas pokradu. Sudac ne svira penal na Ćorluki (situacija Mitrović, ali ista, lik ga s dve ruke drži i ne da mu da skoči). na kraju primamo iz kontre za 0:1 i ispadamo. Zato kad netko priča kako imamo sreće, samo nek pogleda 2004. 2008. 2012. 2016. kako smo ispadali. pa nek onda dođe pričat da mi imamo sreće stalno.