Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaš šta, sad kad sam vidio šta gađa na kladi, odmah sam i ja veći optimist. Pričaj mi Analitički. kako ćemo ih izbacit?

Brazil kao ekipa.Zapitajte se kako ispada sa velikih takmicenja.

Dalic kao iskusan trener to ce znati da iskoristi.

Brazil 1998 gubi finale tako sto prima 2 gola iz kornera

Brazil 2006 gubi cetvrtfinale tako sto prima gol iz prekida

Brazil 2010 gubi cetvrtfinale tako sto prima gol iz kornera

Brazil 2014 gubi od Njemaca 7-1.Al sjetite se kako ih Njemci nacinju prvi gol.Da li iz igre ili kornera.Pa iz kornera Kros korner duga lopta nasao Milera 1-0

Brazil 2018 prima gol u grupi iz kornera od Svajcarske

Brazilu je slaba tacka korner.

Nema visoke stopere kao ni Japan.Pa je fino Dalic to iskorstio duga lopta na Perisica glavom i cao Japan.

Zasto bi se Hrvati razigravali sa Brazilom i igrali igru pasova po sredini.Kada mogu da salju 90 minuta duge lopte samo i na svoje centarfore.

Brazil nema visoke stopere.To im je boljka

Nekada su imali Lusija koji je cuvao prekide danas ne.A niko o tome ne prica

Dalic ce znati to da iskoristi.Sto vise neka lopta bude u vazduhu manje na zemlji.I dobijate Brazil

Brazil kao ekipa.Zapitajte se kako ispada sa velikih takmicenja.

Dalic kao iskusan trener to ce znati da iskoristi.

Brazil 1998 gubi finale tako sto prima 2 gola iz kornera

Brazil 2006 gubi cetvrtfinale tako sto prima gol iz prekida

Brazil 2010 gubi cetvrtfinale tako sto prima gol iz kornera

Brazil 2014 gubi od Njemaca 7-1.Al sjetite se kako ih Njemci nacinju prvi gol.Da li iz igre ili kornera.Pa iz kornera Kros korner duga lopta nasao Milera 1-0

Brazil 2018 prima gol u grupi iz kornera od Svajcarske

Brazilu je slaba tacka korner.

Nema visoke stopere kao ni Japan.Pa je fino Dalic to iskorstio duga lopta na Perisica glavom i cao Japan.

Zasto bi se Hrvati razigravali sa Brazilom i igrali igru pasova po sredini.Kada mogu da salju 90 minuta duge lopte samo i na svoje centarfore.

Brazil nema visoke stopere.To im je boljka

Nekada su imali Lusija koji je cuvao prekide danas ne.A niko o tome ne prica

Dalic ce znati to da iskoristi.Sto vise neka lopta bude u vazduhu manje na zemlji.I dobijate Brazil
Analitički jbt. Stoperi su im Marquinhos (moguće trenutno najbolji stoper na svijetu), i Thiago Silva. I njih će Dalić iznenadit š čim? S Budimirom?

pa skinuo na 2 para kof 180. da je stavio 10 eura to je 1800 eura jbt
Il je to isprintao doma sad u wordu :D
Moguće da je isprintao.

Nešto smrducka...

Znaš šta?

Ovo je tiket iz kladionice, dakle nije screen shot Sa aplikacije preko telefona.

Ovo je tiket, dakle uplatio u kladionici...

U toku meča maroko spanija

Ok

AL smrdi ono uplata u kladionici, on tobož iz Srbije a uplatio u evrima?

Tu se zaebunio....

Moguće da je isprintao.

Nešto smrducka...

Znaš šta?

Ovo je tiket iz kladionice, dakle nije screen shot Sa aplikacije preko telefona.

Ovo je tiket, dakle uplatio u kladionici...

U toku meča maroko spanija

Ok

AL smrdi ono uplata u kladionici, on tobož iz Srbije a uplatio u evrima?

Tu se zaebunio....
Možda je iz BiH, u hr ne znam kako je, stvarno. Nisam se kladio ima godinu dana. Ili jesam pa sam zaboravio. A možda ima šema uplati na kompu, isprinta pa ode po dobitak. nemam pojma, lupam gluposti.
Slovenija?

Analitički jbt. Stoperi su im Marquinhos (moguće trenutno najbolji stoper na svijetu), i Thiago Silva. I njih će Dalić iznenadit š čim? S Budimirom?

Sjajni su.Ali nisu visoki.Shvati kornerima ih je svako izbacio zadnje 2 decenije.Nemaju skakace.Shvati

Mnoge ekipe glupe izadju sa njima da igraju pas igru po zemlji pa izgube.Niko ne razmislja da samo

Sa Brazilcima moras cijeli mec da neutralises im sredinu

Imate Modrica koji moze cijeli mec.Ne da daje pasove po zemlji.Nego samo da kao golman degaziras lopte put napada.Nadjite visoke momke u spicu.Skok gol i cao gube

Sjajni su.Ali nisu visoki.Shvati kornerima ih je svako izbacio zadnje 2 decenije.Nemaju skakace.Shvati

Mnoge ekipe glupe izadju sa njima da igraju pas igru po zemlji pa izgube.Niko ne razmislja da samo

Imate Modrica koji moze cijeli mec.Ne da daje pasove po zemlji.Nego samo da kao golman degaziras lopte put napada.Nadjite visoke momke u spicu.Skok gol i cao gube
ja sam proučio kako su gubili. Gubili su tako da su obavezno prvi gol primali iz prekida. 2006. Zidane-henry, 2010. Melo pocrvenio, isto prvi iz prekida, 2014. nepotrebno komentirat, 2018. Korner Kompany

Apsolutnio se slažem. Maroko je igrao onako kako mu najviše odgovara i to im je donjalo rezultat. Samo kažem da se Piksija sad pljuje zbog istih stvari zbog kojih ga se slavilo u kvalifikacijama. Vi ste i u kvalifikacijama igrali na gol više. I prošlo je. Ovdje nije. Dali bi bilo bolje da je igrao kao danas Maroko. Ili da je prilagođavao taktiku ovisno o protivniku? Osobno vjerujem da je trebao podešavati detalje od utakmice do utakmice ali da je stil trebao zadržati isti. Jer vi takve igrače imate. Odvest će vas na EURO, igrate A Ligu nacija. Nije sve crno. Jedino što lik nema trunku samokritike.
Nismo igrali kao u kvalama. Ovo je bila klasična qrcoboljska ekipa kao i uvek do tih famoznih kvalifikacija za SP. Pre svega u toj novini koju je Piksi doneo igra ulogu pobeda Portugala u gostima u bitnom meču za obe ekipe. Da je ostalo 1 1 bilo bi kao uvek najjace ekipe ne mozemo dobiti osim nekog remija. To se x puta pokazalo izuzetak taj meč i Nemačka u JA 2010.

Evo počeo je da se razotkriva!!!!

cijeli mec.Ne da daje pasove po zemlji.

Koji to srbin piše, cijeli?

Zaboravio da ispravi, ostalo je ispravio u ekavicu!!!!

Nismo igrali kao u kvalama. Ovo je bila klasična qrcoboljska ekipa kao i uvek do tih famoznih kvalifikacija za SP. Pre svega u toj novini koju je Piksi doneo igra ulogu pobeda Portugala u gostima u bitnom meču za obe ekipe. Da je ostalo 1 1 bilo bi kao uvek najjace ekipe ne mozemo dobiti osim nekog remija. To se x puta pokazalo izuzetak taj meč i Nemačka u JA 2010.
ne govorim o zalaganju igrača , atmosferi u kampu itd. Govorim o postavci igre. i to je manje više bilo to. Samo što je, iz meni nepoznatog razloga, maknuo Gudelja iz prvih 11. On vam je po meni najvažniji igrač za ovo što igra Piksi. Stavio umjesto njega onog Lukića. Taj nit igra obranu, nit je koristan u napadu. Ne znam, vi znate bolje od mene zašto i kako

Evo počeo je da se razotkriva!!!!

cijeli mec.Ne da daje pasove po zemlji.

Koji to srbin piše, cijeli?

Zaboravio da ispravi, ostalo je ispravio u ekavicu!!!!
Srbi iz BiH pišu i govore ijekavicom ili miješano. izbjegli Srbi iz krajine isto.
Analitički, šta si, reci nam. nemoj se sramit. najgore što ti se može desit su salve uvreda, al vjeruj mi, nakon nekog vremena ih jedva čekaš da znaš kome možeš dizat tlak :D

Ovako Brazil prima golove

Prilozi

• merlin_140874504_c6b559b7-28f9-4934-b4e4-1d26ffad37ae-jumbo.jpg
    merlin_140874504_c6b559b7-28f9-4934-b4e4-1d26ffad37ae-jumbo.jpg
    220,3 KB · Pregleda: 1
ne govorim o zalaganju igrača , atmosferi u kampu itd. Govorim o postavci igre. i to je manje više bilo to. Samo što je, iz meni nepoznatog razloga, maknuo Gudelja iz prvih 11. On vam je po meni najvažniji igrač za ovo što igra Piksi. Stavio umjesto njega onog Lukića. Taj nit igra obranu, nit je koristan u napadu. Ne znam, vi znate bolje od mene zašto i kako
U pravu si za lukica. Promašaj.

Matic nedostaje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back