Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa čitav napad je bolji od njihovih. Samo modric majstor ali u godinama nema se snage više ko nekad...

Perišić odličan ali ni on više nije ko nekada, bolji su vlahović mitrović jovic
I sto je najbitnije njihovo tek dolazi mislim na vlahovića jovica.... Nemaju ni koštica na strani...

Imaju tadića I boljeg od njega to je rekoh modric al nemaju zamenu a mi imamo sergejaaoni ni blizu tome...

Napad ni blizu Srbiji.

A odbrana i taktika da tu su bolji
Vaši igrači su propuh u glavi i kao takvi nam ne bi bili od koristi, igrači koji igraju u Ajaxu ili Laziu mogu biti dobri ali nisu najviša razina i to je ono što se zanemaruje..Lazio ili Celtic ili Rangers nemaju intenzitet igre i moć ponavljanja kao na najvišoj razini i zato je nama na bokovima danas bilo slabo kao i u napadu. Najveći će to koristiti kao što je još 2006. Adriano isprebijao Pranjića po boku.

Vaši igrači su propuh u glavi i kao takvi nam ne bi bili od koristi, igrači koji igraju u Ajaxu ili Laziu mogu biti dobri ali nisu najviša razina i to je ono što se zanemaruje..Lazio ili Celtic ili Rangers nemaju intenzitet igre i moć ponavljanja kao na najvišoj razini i zato je nama na bokovima danas bilo slabo kao i u napadu. Najveći će to koristiti kao što je još 2006. Adriano isprebijao Pranjića po boku.
Naši napadači vlahović mitrović sergej kostić za vas su galaksija

Stim kada dogodine ostanete bez modrica i perisica, vi ne možete porediti napad sa Srbijom u napadu...

A to oko odbrane ok imate tsj ziheraski sistem puno bolje uigran

Za odbranu OK, a napad ne budi smesan

Hrvatska ima solidnu odbranu ali pitanje je kako ce da daju gol ultrajakim Brazilcima.
Usput, pitanje za Hrvate sa teme. Ko bi po vama od srpskih igraca mogao da nastupa za prvi tim Hrvatske?
Znam da Srbija ima jako dobre napadače, ali ne znam ih po imenu. Znam onog Savića koji ima još jedno prezime i Trifunovića (?). Ta dvojica su bolji od hrvatskog napada.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back