Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je

Jbg onda bi ste bili top.

Ovako to je jedino zašto vas se ne bih plašio. Napad vam je loš. I igra u završnici...
Istina. Ali to se i da nadoknadir stvaranjem puno šansi. Nama se u kivalama i LN stvarno puno igrača upisalo u strijelce. Imamo problerm kada nam netkop stane u dupli blok, kao Japan danas. Onda nam fali idweje kako to probiti. Da imamo Mitra npr. danas bi bilo 2.3 razlike. Ovako te cebntaršute nije tko imao spremit u mrežu. Perišićev gol je bio savršen. Jak i precizan udarac glavom. Njegova statistika za nas naq velikim turnirima je zastrašujuća. 11 golova 7 asistencija ja mislim.

Istina. Ali to se i da nadoknadir stvaranjem puno šansi. Nama se u kivalama i LN stvarno puno igrača upisalo u strijelce. Imamo problerm kada nam netkop stane u dupli blok, kao Japan danas. Onda nam fali idweje kako to probiti. Da imamo Mitra npr. danas bi bilo 2.3 razlike. Ovako te cebntaršute nije tko imao spremit u mrežu. Perišićev gol je bio savršen. Jak i precizan udarac glavom. Njegova statistika za nas naq velikim turnirima je zastrašujuća. 11 golova 7 asistencija ja mislim.
Kakve sanse?

Protiv belgije I danas nisam bas se toga nagledao?

Jesam.
Išli ste ziheraski na visoke igrače....

Skakali ko ludi... Ali šanse neke stopostotne vudio nisam osim budimirove polu prilike
pa kako bi Srbija igrala protiv Japana? Ne bi slali centaršuteve na Mitra? kako ste dali gol Švicarskoj? Kako ste dobili Portugal? Ako smo višlji od njih, oni stoje svi na i u 16, kako da ih probijemo? Šut iz vana ili centaršut, ja ne znam 3. način.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back