Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1670077834826.png

1.Holandija Usa - moguce tezak mec za Holandiju,ali ce proci dalje

2.Argentina ce dobiti Australiju bez problema

3.Francuska moze razocarati protiv Poljaka. Hmmm

4.Engleksa ce pobjediti Sengal bez problema.

5.Hrvatska vs Japan, super tezak mec za Hrvate,ali ce proci dalje uz znoj i patnju na tom mecu

6.Brazil vs Koreja klasicna pobjeda Brazila

7.Spanija vs Maroko pobjeda Spanije

8.Portugal ce dobiti Svajcarce bez problema

1.Holandija Usa - moguce tezak mec za Holandiju,ali ce proci dalje

2.Argentina ce dobiti Australiju bez problema

3.Francuska moze razocarati protiv Poljaka. Hmmm

4.Engleksa ce pobjediti Sengal bez problema.

5.Hrvatska vs Japan, super tezak mec za Hrvate,ali ce proci dalje uz znoj i patnju na tom mecu

6.Brazil vs Koreja klasicna pobjeda Brazila

7.Spanija vs Maroko pobjeda Spanije

8.Portugal ce dobiti Svajcarce bez problema

Да ли заиста верујете да неће бити изненађења? Сваки велики тим ће победити? сумњам

Да ли заиста верујете да неће бити изненађења? Сваки велики тим ће победити? сумњам

Mislim Poljska ili Japan.Al opet pitanje je.Bice teski mecevi svakako

Msm da su Portugal i Engleska najzrelije ekipe za titulu.Nebitno sada sto su bili prvi u grupi

Imaju spoj mladosti i iskustva.Igrace koji dugo Igraju zajedno.

Npr Sterling i Kejn bas dugo igraju zadnji,uz njihove klince to je super miks.

Englezi su konacno posle pola vijeka, napravili dobar tim,ozbiljan,radan, vrijedan,koji ima taj patriotski naboj plus kvalitet.Vec su bili na proslom Mundijalu u polufinalu,igrali kuci finale Ep.Jednom rjecju sazreli su i nakupili iskustvo.Idu vjerovatno do titule sada.

Njima je decenijama fudbal bio u problemu,zbog sujete,arogancije milionskih ugovora.Zvijezda tipa Bekam itd koji su na velika takmicenja dolazili vise kao na ljetovanje da bi bili vidjeni.Oni su znali u roku od par godina da promjene mnogo trenera.

Sada se sve kod njih promjenilo.Jedan tim,koji igra vec 6 godina zajedno.Trenera vec dugo ne mijenaju Geret tu.Imaju hemiju,skromiji su sada.Nema vise sada oko njih pompe,price kao prije

Engelska konacno ima i kontinuitet dobrih rezultata.

Imaju i trenera koji je sjajan lik.Za razliku od snobova koji su ih vodili do sada

Poslednja izmena:
VMS je uz Pavlovica najbolji igrac Srbije na celom prvenstvu.

Павловић је био крив за већину примљених голова. Један против Бразила, један против Камеруна и сва три против Швајцарске. Игра фудбал као Бамби који клиже на леду. Слажем се да он има неке искупљујуће квалитете :

1. Игра са пуно труда и срца.
2. Био је једини играч довољно храбар да дрибла играче и покуша да помери лопту напред.

Поред ових искупљујућих квалитета, не могу да га схватам озбиљно као фудбалера. Он је лош у свему другом.

P.S. Слажем се да је Вања био наш најбољи играч

Još u aprilu su iz Fudbalskog saveza Srbije objavili da će im baza na Mundijalu biti hotel "Riksos", na samoj obali mora, udaljen svega 200 metara od stadiona "974".

Potpuno nov i neverovatno prostran i komforan, trebalo je da bude isključivo namenjen srpskim igračima, koji su bili i prvi gosti.

Međutim, tokom prvenstva se sve pretvorilo u paradu navijača, gostiju uglavnom iz Srbije ili dijaspore koji jure igrače po hodnicima da se slikaju i pevaju navijačke pesme.

U nemir iz podnaslova ne ubrajam žurku koja je napravljena pored hotela pred duel sa Švajcarcima, jer je to samo moglo dodatno da motiviše igrače koji su i pozdravili navijače sa terasa, kao ni dolazak supruga i porodica u hotel uoči najvažnije utakmice u poslednjih ko zna koliko godina.

Ne opravdavam, ali donekle mogu da razumem.

Ali... Prisustvo pregršt poznatih ličnosti poput Željka i Jovane Joksimović, voditeljke Branke Nevistić, biznismena Marka Miškovića (čak se priča da su bili folk pevači Aca Lukas i Maja Berović) nikako ne ide u prilog mišljenju da "orlovi čuvaju svoj mir".

Koliko nije postojao nikakav filter u hotelu dovoljno govori činjenica da se jedan srpski jutjuber nonšalantno satima šetao kroz hotel, pored bazena, na hotelskoj plaži, preskakao ograde...

I naravno, slikao se sa igračima, uzimao autograme, kao i brojni nepoznati navijači.

Ko god je želeo, mogao je da dođe do fudbalera koji definitivno nisu imali mira uoči utakmica u kojima su potpuno podbacili.

https://www.b92.net/sport/qatar2022/al-smudja.php?yyyy=2022&mm=12&dd=03&nav_id=2253251

Prosto neverovatno.

Bio sam na svim otvorenim treninzima Srbije, makar onih 15 minuta koliko je novinarima bilo dozvoljeno, a uvek mi je jedna stvar zapadala za oko.

Nervozni Dušan Vlahović.

To sam i spominjao u video javljanjima, čak i televizijskim uključenima i svojim tekstovima i sve sam ubeđeniji – želeo je da igra više.

Pucao je napadač Juventusa od snage pre Brazila, potom od nervoze jer nije igrao protiv Kameruna, a kada su mu se "nakalemile" sve afere sa društvenih mreža, konačno je izašao u javnost.

Priznao je da je spreman i da je samo odluka Dragana Stojkovića zbog čega nije igrao više.

A odigrao je samo 79 minuta od mogućih 270, kada govorimo o zvaničnim minutima. I dao jedan gol.

"Odluka selektora je bila da izađem iz igre, ništa sem toga. Osećao sam se dobro. Na poluvremenu me je pitao kako se osećam. Rekao sam da mogu da nastavim, ali me je ubrzo izveo. To je njegova odluka, poštujem sve što selektor kaže", pomirljivo nam je Vlahović rekao u miks zoni stadiona "974".

I dalje sam ubeđen, mogao je i želeo da igra više, ali nije...

https://www.b92.net/sport/qatar2022/al-smudja.php?yyyy=2022&mm=12&dd=03&nav_id=2253251

Moraće Piksi mnogo toga da objasni. Sem ako Predsednik lično ne bude razjurio novinare sa neprijatnim pitanjima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back