Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сам се надао да Сергеј може то да одигра иако то није његово место...друго после утакмице са Швајцарском је јасно да Влаховић и Митровић не могу захедно без обзира што су обојица дали лепе голове. Влаховић се до свог гола није видео није примио лопту човек...који ће нам у тиму два центарфора? Кад смо причали о томе овде да треба да играмо са два нападача надао сам се да овај други може више да допринесе у игри, пасовима, креирању...
mogu dva

ali bez mitrovica jovic i vlahovic

no poenta je sledeca, juce recimo

preokrenes na 2-1 i sta bi svaki normalan tada uradio? pa odma bi reagovao i rekao ne smem dopustiti sad da padnu i preokret ko protiv kameruna... dakle, mitrovic izmena, na klupu unutra eto taj balvan gudelj, ili obavezno jos jedan u odbrani da ih budu 4ri i plus gudelj...

na poluvremenu potom menjas zivkovica ubacujes lazovica , pa i kostica potom menjas radonjom da bi ti krila bila sveza i mogla da peglaju sa strane kao kostic pre toga, da u drugom poluvremenu sevaju sa strana ukontrama, a odbran je pojaca jos jednim u zadnjoj liniji i gudeljom nesto malo ispred!

dakle stao bi na loptu, cvrsto, sa vise igraca defanzivnijih, ali bi krila osvezio i sevale bi kontre...

to bi uradio svako imalo krsten,ali ne i diletant za odbranu i taktiku...

Nije Piksi kriv.. da bi napravio neki rezultat mora da su ti skoro svi igrači makar na 80 % svojih mogućnosti..
Kod nas na prvenstvu to su bili samo golman, Pavlović i Žile.. Dva glavna igrača SMS i Tadić na 50 %.. Mitar, Kostić i Vlahović povređeni došli.. protiv Kameruna smo izgubili prvenstvo.. juče i da smo dobili vratili bi se kući

Pa šta je vodio nespremne igrače. SP je rang više od kvalifikacija. Protiv Kameruna Srbija povede 3:1 i umjesto da se zatvori utakmica i mirno privrede kraju Kamerun daje golove jedino kako može. Obrambeni igrači Srbije stoje previsoko i ovi iz dvije kontre daju golove. Stojkovićev trenerski kapacitet je vođenje neke školske ekipe.

Ја бих оставио Пиксија јер га готивим одувек али под једним условом. Да доведе помоћнике који се разумеју у савремену фудбалску тактику, он нека буде шеф стручног тима, више менаџер-селектор који би радио на атмосфери и саветима за ултра талентоване играче ако их будемо пронашли...наравно доносио би све одлуке првог тренера али после консултација са стручњацима...ако може тако супер ако није у том фазону, нека сам оде...

FivdyzxXgAA0Nas

Srbiji je potrebna obustava profesionalnog fudbala na godinu dana.
Za to vreme, privatizovati državne klubove, razvaliti huliganske grupe, osuditi na višedecenijske zatvorske kazne tzv. ''menadžere'' i od fudbala napraviti zabavu za prosečnog građanina i njegovu porodicu.
To sigurno donosi bolji uspeh od ovog trenutno.

Reprezentacija nam je prokleta zbog onoga što je urađeno Muslinu.
to se nije smelo dogoditi

ali dogadja se, nije samo kod nas

u maroku je halihodzic otpusten pre prvenstva, posto je glavnu zvezdu ili dvojicu izostavljao iz tima zbog ponasanja... kod njih je suprotna situacija, maroko blista na mundijalu...

muslin je ne stavljanjem sergeja u tim sklonjen

Моја прогноза за осмину финала:

Аргентина-Аустралија Х2
Гаучоси су на једвите јаде прошли даље, није то више она АРгентина, много су рањиви и дајем 55% шанси Аустралији да их својим тврдим анти-фудбалом и јаким дуелима избаци са овог такмичења.

Холандија-САД 1Х
Холанђани свакако велики фаворити против САД али по мени не и за освајање мундијала. САД је показао много слабости против Ирана и Велса али су одиграли тврдо против енглеза и зато им вечерас дајем шансу да могу да издрже 90 минута против холанђана али за пролаз даље и остављам не више од 30% шанси.

Француска-Пољска 1
Мислим да ће ово бити најлаганији дуел осмине финала и да ће французи све решити у 90 минута.

Енглеска-Сенегал Х2
Енглези су показали да се нису решили традиционалних слабости на великим такмичењима. Сенегал је тим са изузетним брзинским способностима, држе висок темпо и као такви биће велики проблем за енглезе. Дајем 60% шанси Сенегалу за пролаз

Јапан-Хрватска 1Х
Јапанци су показали да им више лежи кад су аутсајдери него кад су фаворити. Екстремно опасна екипа кад игра на контранападе и кад не мора да контролише меч. Биће врло неизвестан меч али дајем 55% шанси јапанцима за пролаз.

Бразил-Кореја 1
Биће ово тежи задатак за бразилце него што ће имати Француска са Пољском али очекујем да Бразил ово реши за 90 минута.

Мароко-Шпанија Х2
Мароканци ће да намуче шпанце, меч може лако да оде у продужетке али не могу да изађу на крај са шпанцима иако ћу навијати свим срцем за Мароко против смардова са Пиринејског полуострва.

Португал-Швајцарска Х2
Португалци уз много среће као први из групе иду даље. Много мана имају и тешко ће изаћи на крај са физички јаком и тактички есктремно дисцплинованом легијом странаца из Швајцарске.

Парови четвртфинала:

Холандија-Аустралија
Јапан-Бразил
Сенегал-Француска
Шпанија-Швајцарска

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back