tako je
ovde samo feminizirani podrzali hrvatsku ?
UA HRVATIIII
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako je
ovde samo feminizirani podrzali hrvatsku ?
Opet ste uvelčali drugima slavlje8 primili , dali 5
Ispadate u sledećoj utakmici![]()
___ ne vadiOd Srbije bodovno gori jedino Kanada i Katar. Po primljenim golovima lošija jedino Kostarika. Dobit skoro tri gola po utakmici nije mala stvar.
Dodjemo sa stilom preko favorita. Odemo sa stilom od luzera.aman ljudi, naš domet je da dođemo na mundijal, dalje od toga nema.
tebi je do pesmeZasto Sakira ili Riki Martin nisu snimili neki hit za ovo SP, navikla sam da svako prvenstvo ima neku svoju pesmu...

Proveri gibanicu da ti ne zagori.Šta sad ? Imamo dobar napad . Nisu se obrukali. Koliko smo mogli , toliko.Neki se nisu ni plasirali u takmičenje .Nemojte da ste nerealni .
Uh. Duhovito.Proveri gibanicu da ti ne zagori.
pusti sad su razdrazljivi jer je reprezentacija jos jednom pokazala da je go _____cUh. Duhovito.
nismo u fazonu spremni za 120 minuta igre i to je to. jedva da mogu izdržati 60 minDodjemo sa stilom preko favorita. Odemo sa stilom od luzera.
Nije nego lako je tebi da kazes kad pratis fudbal i repku na 4 godine. To ti se posrećilo sad dva puta zaredom na SP.Uh. Duhovito.
Sad ce vas beogradjanin s asfalta Mister Stankela da nas preporodi.Нишка ***** натекла, урадио је неке добре ствари али и катастрофалне
" Nasmeši se.Nije nego lako je tebi da kazes kad pratis fudbal i repku na 4 godine. To ti se posrećilo sad dva puta zaredom na SP.
RTS ne zna šta je propustio. Euro 2024 u Nemačkoj i stolica na RTSu te čeka.Šalim se.Dobro ste me i istrpeli. Mada , ruku na srce , moje stručne analize su se pokazale kao vanserijske.![]()
Ti ovde umesto da nam izneseš iće i piće kao prava domaćica pricas nam kao ovi iz nac. tima bitno je učestvovati.Šalim se.Dobro ste me i istrpeli. Mada , ruku na srce , moje stručne analize su se pokazale kao vanserijske.![]()
Ja ne znam što sada uopšte polemišemo.Ako si dovoljno mudar i jak , a verujem da jesi , želim da verujem da jesi , hajde sutra da odigramo jednu partiju šaha .Pusti fudbalicu .Ti ovde umesto da nam izneseš iće i piće kao prava domaćica pricas nam kao ovi iz nac. tima bitno je učestvovati.