Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogao je Juventus onomad sa Kjelinijem-Bonucijem-Barzaljijem. Ali to je trio kakav se sklopi jednom u dvadeset godina. Ovi nasi toj postavci nisu dorasli.
Naravno, ne samo to nego je to i klubski nivo gde ta trojka svaki dan dva puta trenira
i igra utakmice godinama, znaju se kako disu + ista situacija sa 5 igraca ispred.

Stvarno ne znam ni jednu rep da to moze da igra, a kamoli Srbija.
Piksi je ispao dalabu da na svetsko ide bez bekova.

Ne mozes dve utakmice na SP da vodis 3:1 i 2:1, i da ne znas da zatvoris utakmicu.

Glavni krivac - postava sa 3 pozadi … ne znam koja budala je umislila da je Srbija Barselona da igra sa 3 pozadi i bez bekova.

Ako je za utehu, veci i jaci su ispali zbog slicne gluposti. Srbija mora da igra 4-4-2.
3-5-2 je odlična formacija kada imaš bočne igrače koji mogu to se stalno vracaju nazad i da se priključuju napadu.
Mislim da mi nemamo igrače na tim pozicijama za ovaj nivo takmicenja.
Kostić je dobar u napadu ali los u odbrani,Živković isto nije taj tip igraca.

Не, играчи су врхунски, за наше услове, очајна је поставка игре и то што ми суштински смо малодушни као народ, сви, не само ови вечерас.
И што смо телесно слаби, очигледно....штета је што се неко из БИА/ВБА не бави овим питањима, а не ја овде, или било ко са форума.
Општа телесна слабост нам је присутна у СВИМ спортовима већ 30 година...
Шестић је био Карл Луис за ове данашње!
A Спасића да не помињем! Роки прави!
svaki trening nasih zvezda koji sam gledao se sastoji od laganog trckaranja i laganog dodavanja

umesto sprint i 10 km trcanja dnevno uz brzo dodavanje

Poslednja izmena:
U klubovima su pojedinci koje pokriva šira uigrana masinerija...
Znaci tamo ima ko da pretrci pola terena i nabacuje Mitrovicu ili Vlahovicu...ima ko da u klubu im igra odbranu...
U repki ocigledbo nema...

Mi obicno ili imamo odbranu a nemamo napad ili obratno....

- Kad smo imali nekad pre ZID od Vidica i Ivanovica...tad nismo imali koga da daje golove...

- Sad ima ko da da gol, ali nema nikoga u odbrani...promaja...

Nikako sastaviti odbranu+vezni+napad...

Nema ko da istrci...
Ej kad se setim legende Drulovica....taj kako je znao da istrci i zavuce i nabaci loptu iz ugla...

Sad nema ko...

Убо си га, наше заиста јесу добри, на својим местима, а трчи остатак тима.
А сада, када се састави 22 од којих нико није тркач, дођемо довде где смо дошли.
Ми боље да од атлетичара направимо фудбалску репрезентацију.
Та телесна слабост је заправо последица лошег рада митохондрија, а због великог преједања слаткишима и брашном у младости и детињству...то се после тешко оправља
НИКО не једе толикоооо слаткиша као наша деца у Европи
Холанђани цепају скушу и харингу а наши МЕКИКЕ у УЉУ!

svaki trening nasih zvezda koji sam gledao se sastoji od laganog trckaranja i laganog dodavanja

umesto sprint i 10 km trcanja dnevno uz brzo dodavanje

Буквално! то нисам ни приметио а баш је тако, већ 20 година!

3-5-2 je odlična formacija kada imaš bočne igrače koji mogu to se stalno vracaju nazad i da se priključuju napadu.
Mislim da mi nemamo igrače na tim pozicijama za ovaj nivo takmicenja.
Kostić je dobar u napadu ali los u odbrani,Živković isto nije taj tip igraca.
Odlicna je za Barselonu iz vremena Mesija, Xavija i Inijeste koji mogu da drze loptu 15min.

Ja ne znam ni jednu reprezentaciju koja ce da uradi nesto na takmicenju i da igra bez bekova.

Igras sa tri sulunara od 1,90 pozadi i cudis se sto fasujes tolike golove iz kontri preko krila.

Naravno, ne samo to nego je to i klubski nivo gde ta trojka svaki dan dva puta trenira
i igra utakmice godinama, znaju se kako disu + ista situacija sa 5 igraca ispred.

Stvarno ne znam ni jednu rep da to moze da igra, a kamoli Srbija.
Piksi je ispao dalabu da na svetsko ide bez bekova.
Da su prsli Rodic i Gobeljic igrali, manja bi promaja duvala. A da ne pricamo o neka dva solidna beka.. Ali dobro, sad je kraj.

Teška blamaža. 8 golova primili, osvojili 1 bod. A najave....
Ma dobro, Srbi su emocionalni i lako podliježu euforiji. Ne treba im to zamjeriti. Rezultat je loš, ali činjenica je da su se plasirali na SP, što je dobra stvar i uspjeh. Obrana je bez dvojbe najgori dio njihove reprezentacije, ali nije tu samo do obrane. Ukupna igra momčadi je raštimana i onda obrana stoji kao kokoš u streljani. Pojedinačno Srbi imaju dobra imena, ali što to vrijedi kada nisu dobro uigrani kao momčad, a to je posao izbornika.

Ako ne možeš da dobiješ Kamerun onda tutavela.
Bezveze je podcijenjivati bilo koju reprezentaciju. Sve su to reprezentacije koje su se plasirale na turnir nakon kvalifikacija. Kako se kaže - danas svi igraju nogomet. Dodao bih - nikad ne znaš kad možeš naletit na neočekivanu minu. I ja sam vjerovao da ćemo proći Maroko bez veće muke, kad ono - prc.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back