MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 35.413
Napad je jako dobar. Obrana je katastrofa.Šta sad ? Imamo dobar napad . Nisu se obrukali. Koliko smo mogli , toliko.Neki se nisu ni plasirali u takmičenje .Nemojte da ste nerealni .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napad je jako dobar. Obrana je katastrofa.Šta sad ? Imamo dobar napad . Nisu se obrukali. Koliko smo mogli , toliko.Neki se nisu ni plasirali u takmičenje .Nemojte da ste nerealni .
Ma ovaj Mstislav je navjeci maler i baksuz foruma malerisao od pocetkaZelim samo da pozdravim baticu vrsnog poznavaoca fudbala "Pop80" koji mi je pre prvenstva ovde prosipao neke kombinacije i projekcije. Secas li se sta sam ti rekao sine tada? Jedan bod. Dovidjenja i prijatno.
 a pojma nema o fudbalu ja mislim da nije loptu sutnuo u zivotu iako je igrao bio je golman
 a pojma nema o fudbalu ja mislim da nije loptu sutnuo u zivotu iako je igrao bio je golman 

I sta sad kad si bio u pravu? Jel ti to neka satisfskcija?Zelim samo da pozdravim baticu vrsnog poznavaoca fudbala "Pop80" koji mi je pre prvenstva ovde prosipao neke kombinacije i projekcije. Secas li se sta sam ti rekao sine tada? Jedan bod. Dovidjenja i prijatno.

Ne radi se o tome batice, ovo je skup likova koji nije mogao, niti ce napraviti neki iskorak dalje. Na samom plasmanu im treba cestitati, to je njihov maksimum. Svo ovo ciganisanje i spekulacije van terena sto su priredili, nek im je na cast. I zato nikad nece biti profesionalci i ljudi kao sto su to vaterpolisti, odbojkasi, kosarkasi..Ma ovaj Mstislav je navjeci maler i baksuz foruma malerisao od pocetka
U pravu siNe radi se o tome batice, ovo je skup likova koji nije mogao, niti ce napraviti neki iskorak dalje. Na samom plasmanu im treba cestitati, to je njihov maksimum. Svo ovo ciganisanje i spekulacije van terena sto su priredili, nek im je na cast. I zato nikad nece biti profesionalci i ljudi kao sto su to vaterpolisti, odbojkasi, kosarkasi..
Bogdanovic solidan.A što je izvađen Tadić i SMS? Nisu mogli više?
Gudelj- zlocin koji trajeKad je Ceca platila da joj zet udje u igru, tu nam je sunovrat dotakao dno.
E jasam li ja pogodio da nikad u zivotu nisi igrao fudbala? Iskreno odgovoriJa sam nazalost opet pogodio posto sam govorio da Svajcarska ima vece sanse za prolaz.
Pustili im kao i Spanci onima..ljigavo!Jednostavno nismo mi nivo za nesto ozbiljnije.Ni trkacki ni takticki.Teske noge trcanje u prazno.Kruta je istina ali tako je to.Kamerun bi isao dalje da smo pobedili.
Evo ga selektor za svetsko 2026 zovite piksija!Ne mozes dve utakmice na SP da vodis 3:1 i 2:1, i da ne znas da zatvoris utakmicu.
Glavni krivac - postava sa 3 pozadi … ne znam koja budala je umislila da je Srbija Barselona da igra sa 3 pozadi i bez bekova.
Ako je za utehu, veci i jaci su ispali zbog slicne gluposti. Srbija mora da igra 4-4-2.
E jasam li ja pogodio da nikad u zivotu nisi igrao fudbala? Iskreno odgovori
Ti si tunjevina.Pogodio si da si mnogo tunjav.
или 5-3-2 који се трансформише у 8-2-0 вратити батађоризам зајеби ово...Ne mozes dve utakmice na SP da vodis 3:1 i 2:1, i da ne znas da zatvoris utakmicu.
Glavni krivac - postava sa 3 pozadi … ne znam koja budala je umislila da je Srbija Barselona da igra sa 3 pozadi i bez bekova.
Ako je za utehu, veci i jaci su ispali zbog slicne gluposti. Srbija mora da igra 4-4-2.
Max 60 min i to je to...u sve 3 tekme bilo isto...mozda i nisu spremni za 90 minuta?Ovi nasi su bazdareni za 60 minuta i to je to...
Moto im je: "Sat prodje, al sat i po nikako..."
...
Meni nije jasno kako su spremni u klubovima a u reprezentaciji ne...Max 60 min i to je to...u sve 3 tekme bilo isto...mozda i nisu spremni za 90 minuta?
Veci nivo trcanja i padnes...
Nemaju kad od jebacine i od splavovaMax 60 min i to je to...u sve 3 tekme bilo isto...mozda i nisu spremni za 90 minuta?
Veci nivo trcanja i padnes...