Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zelim samo da pozdravim baticu vrsnog poznavaoca fudbala "Pop80" koji mi je pre prvenstva ovde prosipao neke kombinacije i projekcije. Secas li se sta sam ti rekao sine tada? Jedan bod. Dovidjenja i prijatno.
Ma ovaj Mstislav je navjeci maler i baksuz foruma malerisao od pocetka 🤣 a pojma nema o fudbalu ja mislim da nije loptu sutnuo u zivotu iako je igrao bio je golman 🤣🤣

...

Viktor Orban: Srbija osvaja Svetsko prvenstvo u Kataru​

https://www.google.com/amp/s/www.politika.rs/sr/articles/amp/525758

:lol:

Možda nekad:
image.jpg

...

Ma ovaj Mstislav je navjeci maler i baksuz foruma malerisao od pocetka 🤣
Ne radi se o tome batice, ovo je skup likova koji nije mogao, niti ce napraviti neki iskorak dalje. Na samom plasmanu im treba cestitati, to je njihov maksimum. Svo ovo ciganisanje i spekulacije van terena sto su priredili, nek im je na cast. I zato nikad nece biti profesionalci i ljudi kao sto su to vaterpolisti, odbojkasi, kosarkasi..

Ne radi se o tome batice, ovo je skup likova koji nije mogao, niti ce napraviti neki iskorak dalje. Na samom plasmanu im treba cestitati, to je njihov maksimum. Svo ovo ciganisanje i spekulacije van terena sto su priredili, nek im je na cast. I zato nikad nece biti profesionalci i ljudi kao sto su to vaterpolisti, odbojkasi, kosarkasi..
U pravu si
Splavari su to
Jbg ja se lozio kao debil

Ne mozes dve utakmice na SP da vodis 3:1 i 2:1, i da ne znas da zatvoris utakmicu.

Glavni krivac - postava sa 3 pozadi … ne znam koja budala je umislila da je Srbija Barselona da igra sa 3 pozadi i bez bekova.

Ako je za utehu, veci i jaci su ispali zbog slicne gluposti. Srbija mora da igra 4-4-2.
или 5-3-2 који се трансформише у 8-2-0 вратити батађоризам зајеби ово...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back