MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 35.410
Srbija do Tokijaaaaa!!!Јапан је срце Србије!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbija do Tokijaaaaa!!!Јапан је срце Србије!

Subota
Holandija - Amerika
Argentina - Australija
Nedelja
Francuska - Poljska
Engleska - Senegal
Ponedeljak
Japan - Hrvatska
Brazil - Koreja
Utorak
Maroko - Spanija
Portugal - Svajcarska
Ovo kao treba da je prozivka? Kao mi smo bolji jer smo vec ispali???8 primili , dali 5
Ispadate u sledećoj utakmici![]()
Bezveze je podcijenjivati bilo koju reprezentaciju. Sve su to reprezentacije koje su se plasirale na turnir nakon kvalifikacija. Kako se kaže - danas svi igraju nogomet. Dodao bih - nikad ne znaš kad možeš naletit na neočekivanu minu. I ja sam vjerovao da ćemo proći Maroko bez veće muke, kad ono - prc.
Nismo očaj živiOvo kao treba da je prozivka? Kao mi smo bolji jer smo vec ispali???
Japan pravi dobre motore.Nismo očaj živi
vrlo realno...Ma dobro, Srbi su emocionalni i lako podliježu euforiji. Ne treba im to zamjeriti. Rezultat je loš, ali činjenica je da su se plasirali na SP, što je dobra stvar i uspjeh. Obrana je bez dvojbe najgori dio njihove reprezentacije, ali nije tu samo do obrane. Ukupna igra momčadi je raštimana i onda obrana stoji kao kokoš u streljani. Pojedinačno Srbi imaju dobra imena, ali što to vrijedi kada nisu dobro uigrani kao momčad, a to je posao izbornika.
Ne soli zivu ranu sa tom profilnomBrazil ce da osvoji, ako ne onda bilo ko sem engleza, mesija i ronalda.

pa to je bilo do prosle godine i onda Rusi resili stvarKako niko maske da ne nosi ,niko da im unese koronu nema provera nista
Bice bolje na Evropskom, a ako i tada budu igrali u formaciji sa 3 pozadi bez bekova, necu ni gledati i gubiti vreme.Da su prsli Rodic i Gobeljic igrali, manja bi promaja duvala. A da ne pricamo o neka dva solidna beka.. Ali dobro, sad je kraj.

Di će virus na 50+°C?Kako niko maske da ne nosi ,niko da im unese koronu nema provera nista
jedino mi nikako da bljesnemoOni koji se čude eliminaciji Srbije u grupnoj fazi i to vide kao katastrofu, treba sebi da postave jedno prosto pitanje: koji je to uspjeh u fudbalu ostvarila SR Jugoslavija pa Srbija u minulih 30 godina, pa su imali tako velika očekivanja? Srbija je u košarci i u odbojci klasa ali u fudbalu nije na nivou Argentine, Španije, Hrvatske, Francuske.
"Smijeniti selektora, otjerati igrače"... Sve smo to mi, koji pratimo fudbal odavno, čitali i ranije. Mijenjani su selektori, bilo je i smjena generacija, pa su dometi ostali slični. Ne kažem ja da ne može bolje, ali to "bolje" bilo bi izuzetak a ne pravilo. Kao što su povremeni prodori Japana i Južne Koreje (sjetimo se prije 20 godina) izuzetak. Za pohvalu, svakako. Ispala je jedna Belgija, Nemačka, Urugvaj, a pogledajte u kojim ligama i za koje timove igraju njihovi igrači. I uporedite sa Srbijom.
Manje očekivanja, više fudbala. I više navijanja.
I to je to.
Kazu da korona i na suncu može da preživi.Di će virus na 50+°C?
vaterpolo, ženska odbojka i košarka, tenis...Oni koji se čude eliminaciji Srbije u grupnoj fazi i to vide kao katastrofu, treba sebi da postave jedno prosto pitanje: koji je to uspjeh u fudbalu ostvarila SR Jugoslavija pa Srbija u minulih 30 godina, pa su imali tako velika očekivanja? Srbija je u košarci i u odbojci klasa ali u fudbalu nije na nivou Argentine, Španije, Hrvatske, Francuske.
"Smijeniti selektora, otjerati igrače"... Sve smo to mi, koji pratimo fudbal odavno, čitali i ranije. Mijenjani su selektori, bilo je i smjena generacija, pa su dometi ostali slični. Ne kažem ja da ne može bolje, ali to "bolje" bilo bi izuzetak a ne pravilo. Kao što su povremeni prodori Japana i Južne Koreje (sjetimo se prije 20 godina) izuzetak. Za pohvalu, svakako. Ispala je jedna Belgija, Nemačka, Urugvaj, a pogledajte u kojim ligama i za koje timove igraju njihovi igrači. I uporedite sa Srbijom.
Manje očekivanja, više fudbala. I više navijanja.
I to je to.