Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bezveze je podcijenjivati bilo koju reprezentaciju. Sve su to reprezentacije koje su se plasirale na turnir nakon kvalifikacija. Kako se kaže - danas svi igraju nogomet. Dodao bih - nikad ne znaš kad možeš naletit na neočekivanu minu. I ja sam vjerovao da ćemo proći Maroko bez veće muke, kad ono - prc.

Ako Svajc dobije 1:0 onda moraš 2:0 i igraš na bod sa Svajc.

Realno
Ma dobro, Srbi su emocionalni i lako podliježu euforiji. Ne treba im to zamjeriti. Rezultat je loš, ali činjenica je da su se plasirali na SP, što je dobra stvar i uspjeh. Obrana je bez dvojbe najgori dio njihove reprezentacije, ali nije tu samo do obrane. Ukupna igra momčadi je raštimana i onda obrana stoji kao kokoš u streljani. Pojedinačno Srbi imaju dobra imena, ali što to vrijedi kada nisu dobro uigrani kao momčad, a to je posao izbornika.
vrlo realno...

317608057_133934709491742_642565129042426242_n.jpg

Oni koji se čude eliminaciji Srbije u grupnoj fazi i to vide kao katastrofu, treba sebi da postave jedno prosto pitanje: koji je to uspjeh u fudbalu ostvarila SR Jugoslavija pa Srbija u minulih 30 godina, pa su imali tako velika očekivanja? Srbija je u košarci i u odbojci klasa ali u fudbalu nije na nivou Argentine, Španije, Hrvatske, Francuske.
"Smijeniti selektora, otjerati igrače"... Sve smo to mi, koji pratimo fudbal odavno, čitali i ranije. Mijenjani su selektori, bilo je i smjena generacija, pa su dometi ostali slični. Ne kažem ja da ne može bolje, ali to "bolje" bilo bi izuzetak a ne pravilo. Kao što su povremeni prodori Japana i Južne Koreje (sjetimo se prije 20 godina) izuzetak. Za pohvalu, svakako. Ispala je jedna Belgija, Nemačka, Urugvaj, a pogledajte u kojim ligama i za koje timove igraju njihovi igrači. I uporedite sa Srbijom.
Manje očekivanja, više fudbala. I više navijanja.
I to je to.

Oni koji se čude eliminaciji Srbije u grupnoj fazi i to vide kao katastrofu, treba sebi da postave jedno prosto pitanje: koji je to uspjeh u fudbalu ostvarila SR Jugoslavija pa Srbija u minulih 30 godina, pa su imali tako velika očekivanja? Srbija je u košarci i u odbojci klasa ali u fudbalu nije na nivou Argentine, Španije, Hrvatske, Francuske.
"Smijeniti selektora, otjerati igrače"... Sve smo to mi, koji pratimo fudbal odavno, čitali i ranije. Mijenjani su selektori, bilo je i smjena generacija, pa su dometi ostali slični. Ne kažem ja da ne može bolje, ali to "bolje" bilo bi izuzetak a ne pravilo. Kao što su povremeni prodori Japana i Južne Koreje (sjetimo se prije 20 godina) izuzetak. Za pohvalu, svakako. Ispala je jedna Belgija, Nemačka, Urugvaj, a pogledajte u kojim ligama i za koje timove igraju njihovi igrači. I uporedite sa Srbijom.
I to je to.
jedino mi nikako da bljesnemo

a imali smo generaciju mladih koja je bila prvak sveta pre 7 god

i umesto da svi oni igraju , mozda 1-2 da zamenis

vecine nema

taman su u pravim godinama, oko 26

I to je to.
vaterpolo, ženska odbojka i košarka, tenis...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back