Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne radi se o tome batice, ovo je skup likova koji nije mogao, niti ce napraviti neki iskorak dalje. Na samom plasmanu im treba cestitati, to je njihov maksimum. Svo ovo ciganisanje i spekulacije van terena sto su priredili, nek im je na cast. I zato nikad nece biti profesionalci i ljudi kao sto su to vaterpolisti, odbojkasi, kosarkasi..

Не, играчи су врхунски, за наше услове, очајна је поставка игре и то што ми суштински смо малодушни као народ, сви, не само ови вечерас.
И што смо телесно слаби, очигледно....штета је што се неко из БИА/ВБА не бави овим питањима, а не ја овде, или било ко са форума.
Општа телесна слабост нам је присутна у СВИМ спортовима већ 30 година...
Шестић је био Карл Луис за ове данашње!
A Спасића да не помињем! Роки прави!

Ne mozes dve utakmice na SP da vodis 3:1 i 2:1, i da ne znas da zatvoris utakmicu.

Glavni krivac - postava sa 3 pozadi … ne znam koja budala je umislila da je Srbija Barselona da igra sa 3 pozadi i bez bekova.

Ako je za utehu, veci i jaci su ispali zbog slicne gluposti. Srbija mora da igra 4-4-2.
Mogao je Juventus onomad sa Kjelinijem-Bonucijem-Barzaljijem. Ali to je trio kakav se sklopi jednom u dvadeset godina. Ovi nasi toj postavci nisu dorasli.

Meni nije jasno kako su spremni u klubovima a u reprezentaciji ne...

U klubovima su pojedinci koje pokriva šira uigrana masinerija...
Znaci tamo ima ko da pretrci pola terena i nabacuje Mitrovicu ili Vlahovicu...ima ko da u klubu im igra odbranu...
U repki ocigledbo nema...

Mi obicno ili imamo odbranu a nemamo napad ili obratno....

- Kad smo imali nekad pre ZID od Vidica i Ivanovica...tad nismo imali koga da daje golove...

- Sad ima ko da da gol, ali nema nikoga u odbrani...promaja...

Nikako sastaviti odbranu+vezni+napad...

Nema ko da istrci...
Ej kad se setim legende Drulovica....taj kako je znao da istrci i zavuce i nabaci loptu iz ugla...

Sad nema ko...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back