Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako si mrsav, ne deblja nego tamani (biti taman, ne jesti).

Vreme mi je stalo. Jedva cekam Acinu uvertiru, kakvu melodramu li je sad spremio za pocetak...
a pivo za gledanje utakmice , ko donira , w ajde pivo je od mene
685232.jpg

Portugal zavio u crno Urugvaj, a sve je tako lepo izgledalo po Uruse. Doduse najvise je kriv njihov selektor zbog ranog zatvaranja utakmice.
To je ono što ja pričam. Ekipe koje su prošle u prva dva kola neće gristi i čuvaće noge od povrede. Potvrdilo se još jednom.
Brazilci su to i najavili. Evo tim:

Ederson; Militao, Thiago Silva, Marquinhos, Telles; Casemiro; Rodrygo, Guimaraes, Paqueta, Vinicius Jr; Jesus

Познати су састави тимова

Србија утакмицу почиње са два нападача:

Вања Милинковић-Савић, Миленковић, Вељковић, Павловић, Костић, Живковић, Лукић, Сергеј Милинковић-Савић, Тадић, Митровић и Влаховић.

За Швајцарску утакмицу почињу:

Кобел, Родригез, Аканџи, Шер, Видмер, Соу, Џака, Фројлер, Шаћири, Варгас и Емболо.

Познати су састави тимова

Србија утакмицу почиње са два нападача:

Вања Милинковић-Савић, Миленковић, Вељковић, Павловић, Костић, Живковић, Лукић, Сергеј Милинковић-Савић, Тадић, Митровић и Влаховић.

За Швајцарску утакмицу почињу:

Кобел, Родригез, Аканџи, Шер, Видмер, Соу, Џака, Фројлер, Шаћири, Варгас и Емболо.
Да бре, то је тај тим! То је наш најбољи састав који имамо!

Joj ljudi moji meni je bas hot ona sudinica Stefani Frapar sto je juce sudila mec Kostarika - Nemacka , cak stavise , pomalo lici i na ljupku Diksi. :)
Ima onako malo fizicke slicnosti (za glasic ne znam) , a vidimo da i ona kao Diksi voli tako malo da zavodi red i deli pravdu. :)

Inace ja sam primetio da volim devojke koje se bave tako malo neobicnim zanimanjima, recimo fudbalske i sportske sudinice, sekretarke MUP-a i tako te. :)

4JEMUYPA35KQTDG6D47X65BGMY.jpg

Poslednja izmena:
Joj ljudi moji meni je bas hot ona sudinica Stefani Frapar sto je juce sudila mec Kostarika - Nemacka , cak stavise , pomalo lici i na ljupku Diksi. :)
Ima onako malo fizicke slicnosti (za glasic ne znam) , a vidimo da i ona kao Diksi voli tako malo da zavodi red i deli pravdu. :)

Inace ja sam primetio da volim devojke koje se bave tako malo neobicnim zanimanjima, recimo fudbalske i sportske sudinice, sekretarke MUP-a i tako te. :)

I ja volim jake žene.

Meni liči na kasirku iz Maxija tj Carefour-a. 😂

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back