jos_1_5ak
Poznat
- Poruka
- 9.462
Sto mi smor da gledam Urugvaj - Gana znajuci da jedna od te dve ekipe mora da ispadne (slicno kao i kad sam gledao Senegal - Ekvador) a obe jako simpaticne i gotivne ekipe. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sto mi smor da gledam Urugvaj - Gana znajuci da jedna od te dve ekipe mora da ispadne (slicno kao i kad sam gledao Senegal - Ekvador) a obe jako simpaticne i gotivne ekipe.![]()
Slican osecaj ces imati za 2-3 sata...
...
Otkud ti takva ideja i koje su tu jos dve simpaticne ekipe od kojih jedna mora da ispadne ?
Japanski izračunato.Pogledajte prilog 1264666
Pogledajte prilog 1264667
ипак "1,88 милиметара"ФИФА МАФИЈА, ВАР ПРЕВАРА!
Pogledajte prilog 1264668

smestiće nam brazilci ko portugalci i španci.doyaya ide mi tiket na 89k
![]()

Ово је срамота шта се ради
Шпанци синоћ намештају немце да испадну, а себи обезбеђују мање тежак костур такмичења.
Данас португалци братски намештају Бразилу да игра са Корејом уместо Уругвајем.
Ко би сад смео да се клади да Бразил неће вечерас да им узврати услугу и пошаље им Камерун уместо нас или швајцараца ?
Какви су све им јбм
ispekla kokice i palacinke..Poslednji put sam se ovako pripremala za neku utakmicu kad smo 2002. rusili Dream team u Indianapolisu.
Pogacice s cvarcima.ispekla kokice i palacinke..
Ма сигурно.... Кад је интерес у питању лако они превазиђу све разликеPa sad kalkulacije su isto legitimna stvar i kao i u svakom poslu svi kalkulisu i svako gleda da izabere neki laksi put da dodje do nekog cilja.
Inace ne namestaju Portugalci nista Brazilu jer generalno Brazilci i Portugalci se bas ne vole previse i neretko ih Brazilci gledaju kao na kolonizatora koji ih je pljackao, eksploatisao i drzao u ropstvu vekovima (i vide ih na slican nacin kao mi Turke).
pa nabili su ihcuj, urugvaj ne zasluzuje kad nisu u stanju nabiti ganu..
ispekla kokice i palacinke..
a gde je kačamakPogacice s cvarcima.
Ako si mrsav, ne deblja nego tamani (biti taman, ne jesti).to deblja..