spavach
Poznat
- Poruka
- 9.456
slabo su nabili..pa nabili su ih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slabo su nabili..pa nabili su ih
smestiće nam brazilci ko portugalci i španci.
samo sam se začudio ne
a pivo za gledanje utakmice , ko donira , w ajde pivo je od meneAko si mrsav, ne deblja nego tamani (biti taman, ne jesti).
Vreme mi je stalo. Jedva cekam Acinu uvertiru, kakvu melodramu li je sad spremio za pocetak...
To je ono što ja pričam. Ekipe koje su prošle u prva dva kola neće gristi i čuvaće noge od povrede. Potvrdilo se još jednom.Portugal zavio u crno Urugvaj, a sve je tako lepo izgledalo po Uruse. Doduse najvise je kriv njihov selektor zbog ranog zatvaranja utakmice.
sad info za sekund, čekaće razvoj srb-šva i na osnovu toga štelujuPrvo da se gleda sta ce nasi svaleri protiv Svajcarske uraditi, za Brazilce se bojati tek kasnije. Oni verujem ne mogu izgubiti od Kameruna sve i da hoce.
sad info za sekund, čekaće razvoj srb-šva i na osnovu toga šteluju
šta će im više evropljani u 1/8Brazil nema sta da steluje, ljudi su arhivirali nas i Sui. Za njih je to uspesno okoncan zadatak.
Да бре, то је тај тим! То је наш најбољи састав који имамо!Познати су састави тимова
Србија утакмицу почиње са два нападача:
Вања Милинковић-Савић, Миленковић, Вељковић, Павловић, Костић, Живковић, Лукић, Сергеј Милинковић-Савић, Тадић, Митровић и Влаховић.
За Швајцарску утакмицу почињу:
Кобел, Родригез, Аканџи, Шер, Видмер, Соу, Џака, Фројлер, Шаћири, Варгас и Емболо.

I ja volim jake žene.Joj ljudi moji meni je bas hot ona sudinica Stefani Frapar sto je juce sudila mec Kostarika - Nemacka , cak stavise , pomalo lici i na ljupku Diksi.
Ima onako malo fizicke slicnosti (za glasic ne znam) , a vidimo da i ona kao Diksi voli tako malo da zavodi red i deli pravdu.
Inace ja sam primetio da volim devojke koje se bave tako malo neobicnim zanimanjima, recimo fudbalske i sportske sudinice, sekretarke MUP-a i tako te.
![]()
I ja volim jake žene.
, ali ono sve zavisi od trenutka i bitna je ona neka hemija i da ima ono nesto metafizicki medju nama. Meni liči na kasirku iz Maxija tj Carefour-a.Joj ljudi moji meni je bas hot ona sudinica Stefani Frapar sto je juce sudila mec Kostarika - Nemacka , cak stavise , pomalo lici i na ljupku Diksi.
Ima onako malo fizicke slicnosti (za glasic ne znam) , a vidimo da i ona kao Diksi voli tako malo da zavodi red i deli pravdu.
Inace ja sam primetio da volim devojke koje se bave tako malo neobicnim zanimanjima, recimo fudbalske i sportske sudinice, sekretarke MUP-a i tako te.
![]()