Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ala vi fantazirate o zenama i ljubavnicama...a ljudi su naprosto glupi, od Piksija pa nadalje.
vas dalic je cudo inteligencije

1669736406121.png

Nisam znao da su tvoji, koji ti je sexy? :D
Inace, ono sto se videlo u prva dva meca je pre svega posledica lose Piksijeve taktike i bandoglavosti igraca. Ne vidim prostora za neke alternativne teorije, rekao bih da su izmedju njih odnosi ok.
Nisam ih gledala kako izgledaju , nego kako igraju . :lol: Generalno , svi su lepi .
Šta ti misliš ta taktika i formacije da su nuklearna fizika ?

Nisam ih gledala kako izgledaju , nego kako igraju . :lol: Generalno , svi su lepi .
Šta ti misliš ta taktika i formacije da su nuklearna fizika ?

Pa jesu nuklerna fizika u svom domenu.
Zato se i događaju incidenti poput Grčka prvak Evrope ili Lester prvak Premijer Lize, inače se zna ko je konstantno u vrhu.I ti i Đoković možete da lupate lopticu reketom, opet je on nuklearna fizika.

Zato kvalitet uvek stremi da ide na vrh.

Svakako da nisu nuklearna fizika...to ti govori kakvi dunsteri vode nas tim. A ako si gledala kako igraju onda ti je jasno...
Ne verujem da ne znaju . Jednostavno ako ti iskoče ključni igrači u problemu si .
Zapravo ja bih pola utakmice pustila 1. tim
ako ništa ne urade do poluvremena , nazad na klupu , ide 2. tim .
Pa neka se dogovaraju što im ne ide međusobno.

Ne verujem da ne znaju . Jednostavno ako ti iskoče ključni igrači u problemu si .
Zapravo ja bih pola utakmice pustila 1. tim
ako ništa ne urade do poluvremena , nazad na klupu , ide 2. tim .
Poslusaj analiticare i generalno ljude koji su u fudbalu i videces da su skoro svi kriticni prema Piksiju i njegovoj taktici u oba meca.

Poslušala sam ih sve. Ko da im je on reko , na 3: 1 vi jurite leptire po terenu . Nije. Sami su se opustili .
Treba žena da im bude selektor.
Ne, trebalo je da im kaze - povlacenje linija nazad! Al je prespavao na klupi i primili smo dva gola. Kao da se ne zna da nam je odbrana spora.
A i protiv Brazila koji je objektivno mnogo jaci je stavio spore igrace na krila i samo jednog napadaca zbog cega smo sve vreme bili na svojoj polovini.
Kao da to nije onaj Piksi iz kvalifikacija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back