Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako to da nije u nasoj reprezentaciji ,kad je preso tamo a u zvezdi jos
Samo nam jos i on fali, pa da Sneza bude duo sa onom Rajkovicevom glupacom i da naprave dupli razor u timu. Neka njega u Kanadi. Gospodje su otprilike bukvalno shvatile ozbiljnost posla kojim im se bave muzevi i da je primanje golova od razlicitih igraca sastavni deo njihovog posla, pa ih odlicno prate u tome.

Poslušala sam ih sve. Ko da im je on reko , na 3: 1 vi jurite leptire po terenu . Nije. Sami su se opustili .
Treba žena da im bude selektor.
može da ustane s klupe i da im podvikne, međutim i on je bio alav da se da još dva gola.
a to se ne radi na takvim utakmicama. uopšte nije bitno kako će izgledati utakmica i sa koliko razlike, već da se uzmu tri boda, da ne bi kasnije zavisio od matematike i drugih ekipa.
mene su naterali da navijam za brazil jbg :D

ako francuzi budu imali koncentraciju njih vidim prve.

može da ustane s klupe i da im podvikne, međutim i on je bio alav da se da još dva gola.
a to se ne radi na takvim utakmicama. uopšte nije bitno kako će izgledati utakmica i sa koliko razlike, već da se uzmu tri boda, da ne bi kasnije zavisio od matematike i drugih ekipa.
mene su naterali da navijam za brazil jbg :D

ako francuzi budu imali koncentraciju njih vidim prve.
Jednom davno je Francuska osvojila SP ne sećam se koja je to bila godina , pobedila je favorita možda Brazil.Tad sam lupila da će osvojiti.Posle su me maltretirali da radim prognoze naravno da sam sve promašila :lol:

Jednom davno je Francuska osvojila SP ne sećam se koja je to bila godina , pobedila je favorita možda Brazil.Tad sam lupila da će osvojiti.Posle su me maltretirali da radim prognoze naravno da sam sve promašila :lol:
To prvenstvo je bilo u Francuskoj, inace u toj ekipi je igrao Zidan, rastavili su Brazil na proste faktore u finalu 3:0 cini mi se. Mislim da tada na Francusku nisu samo Brazilci tipovali dok ostali svi jesu jer su bili ogromni favoriti za osvajanje prvenstva.

1998. Sjećam se ko danas, u polu finalu nam Lilian Thuram uvali jedina dva gola koja je ikada zabio za Francusku. Sada mu sin igra na ovom prvenstvu. Francuska dobije Brazil u finalu 3:0 a pričalo se da je komplet Brazilska reprezentacija otrovana hranom u hotelu prije utakmice. Već tada tog dana se to uvelike razglabalo po televiziji, nije naknadna priča.

To prvenstvo je bilo u Francuskoj, inace u toj ekipi je igrao Zidan, rastavili su Brazil na proste faktore u finalu 3:0 cini mi se. Mislim da tada na Francusku nisu samo Brazilci tipovali dok ostali svi jesu jer su bili ogromni favoriti za osvajanje prvenstva.
Mislim da sam to izjavila na samom početku prvenstva.Jeste , to je to.

Tako je,ali na balkanu svi bi da ponove Hr kad su usli u finale 2018.To je bilo tada i ko zna kada opet.Realnost trenutna je drugacija ipak ..Ako Srbija bude druga to ce bit veliki uspeh.Drugo je sto sam narod misli da moramo u polufinale svetskog.Taj nagon je na ovim prostorima uvek prisutan.Taj cilj.To je i sportski i u duhu sporta ali je nerealan.I onda je emotivna tuga i nezadovoljstvo do neba.Takvi smo sta da se radi.Kada je zamenjen onaj Pavlovic koji je extra parirao Kameruncima i dao gol i lakto se sa njima svuda u odbrani i trkom parirao imali smo rezultat.Kad momak izadje totalni raspad sistema.Tu struka nista nije mogla.Imas 2 igraca manje.Njega i Mitrovica kojeg trpe samo da da gol.Da je bar nekoliko ovih Pavlovica spremnih ko lavovi ne bi me strah bilo.Ovako jbg .
Ljudima (večini koja baš nihje upućena) nije jasno koliko je to teško. Pa u četvrtfinalu na svakom SP ispadaju velesile koje su došle po boginju. Tako da razmišljanje, moramo do poufinala nema veze s mozgom. Da li se može desiti da Srbija uđe u polufinale? Apsoulutno. Da li je vjerojatno sudeći prema dosadašnjiom predstavama? Niti malo. Da na post ne uđu dežurni "imali ste sreće penaldžije", hrvatske šasne su tu negdje kao i srpske za polufinale.

Ljudima (večini koja baš nihje upućena) nije jasno koliko je to teško. Pa u četvrtfinalu na svakom SP ispadaju velesile koje su došle po boginju. Tako da razmišljanje, moramo do poufinala nema veze s mozgom. Da li se može desiti da Srbija uđe u polufinale' Apsoulutno. Da li je vjerojatno sudeći prema dosadašnjiom predstavama? Niti malo. Da na post ne uđu dežurni "imali ste sreće penaldžije", Hrvatske šasne su tu negdje kao i srpske za polufinale.
Hrvatska reprezentacija je ipak bolja od naše , realno.

1998. Sjećam se ko danas, u polu finalu nam Lilian Thuram uvali jedina dva gola koja je ikada zabio za Francusku. Sada mu sin igra na ovom prvenstvu. Francuska dobije Brazil u finalu 3:0 a pričalo se da je komplet Brazilska reprezentacija otrovana hranom u hotelu prije utakmice. Već tada tog dana se to uvelike razglabalo po televiziji, nije naknadna priča.
Da, to je po meni vasa najbolja utakmica koju ste ikad odigrali iako ste izgubili, a imali ste dosta dobrih utakmica. Ciro je to tako dobro slozio, fenomenalno. I, moje skromno misljenje da vam je ta ekipa igracki bila jaca od ove koja je u Rusiji stigla do finala, to je moje misljenje, u cetvrtfinalu ste mislim razbili Nemacku sa 3:0.

Belgijske zvijezde potukle se u svlačionici! Nikad gora atmosfera u reprezentaciji​

u svlačionici Belgije potukli su se Jan Vertonghen i kapetan Eden Hazard. Kapetan Hazard kolegama iz obrane poručio je da su prespori, što je razljutilo Vertonghena koji ga je napao

U gužvi su sudjelovali i Kevin De Bruyne te Romelu Lukaku, koji je morao intervenirati kako ne bi došlo do još većeg incidenta, piše francuski list. Zbog incidenta Belgijci će održati presicu na kojoj će od 13 sati govoriti sukobljeni dvojac.

Francuski list piše da nikad nije bila gora atmosfera u svlačionici crvenih vragova, što vatreni svakako trebaju iskoristiti. Vratar Thibaut Courtois navodno je razbijao stvari po svlačionici nakon što su izgubili od Maroka, a s terena je izašao vidno neraspoložen.
Navodno im je dobro došlo. Izgladili su što su imali. Rekli si što su trebali i sad su navodno opet momčad. Tako je rečeno na HRT-u.

Ljudima (večini koja baš nihje upućena) nije jasno koliko je to teško. Pa u četvrtfinalu na svakom SP ispadaju velesile koje su došle po boginju. Tako da razmišljanje, moramo do poufinala nema veze s mozgom. Da li se može desiti da Srbija uđe u polufinale? Apsoulutno. Da li je vjerojatno sudeći prema dosadašnjiom predstavama? Niti malo. Da na post ne uđu dežurni "imali ste sreće penaldžije", hrvatske šasne su tu negdje kao i srpske za polufinale.

Cetvrtfinale je pored finala glavna utakmica na Mundijalu, ako ga prebrodis imas sansu za medalju. Tako je Hrvatska 2018 izbacila Rusiju u cetvrtfinalu na penale i automatski je pao kamen sa pleca gde u polufinalu dobila Englesku bez penala.

Poslednja izmena:
Da, to je po meni vasa najbolja utakmica koju ste ikad odigrali iako ste izgubili, a imali ste dosta dobrih utakmica. Ciro je to tako dobro slozio, fenomenalno. I, moje skromno misljenje da vam je ta ekipa igracki bila jaca od ove koja je u Rusiji stigla do finala, to je moje misljenje, u cetvrtfinalu ste mislim razbili Nemacku sa 3:0.
Da. Utakmica cijela, lako moguće da je među najbolje 2-3 koje smo odigrali. Ako uzmemo u obzir snagu protivnika. provjerene informacije iz Fra svlačionice na poluvremenu su da su bili u teškoj panici. jedan od senatora je rekao "šta je ovo, ne možemo im ništa, ne možemo do lopte". Ali onda se desi jedna od svari koja kolegici pikax daje odgovor zašto je nogomet najpopularniji sport. Lilian Thuram zabija 2 gola i Francuska pobjeđuje. Thuram nikad prije niti poslije nije zabio niti jedan gol. S tim da prvi gol daje jer loptu gubi Boban, kapetan, najjača karika, i koji je tražio zamjenu jer ne može (ozlijeđen je bio). Ćiro je rekao "trebaš mi sine, izdrži". A Žuti spreman na klupi. Al nam se vratilo za treće mjesto kad su nas Nizozemci rastavili, ali je Ladić poskidao sve živo, a Žuti (nakon gola gledao Ćiru i ***** mu mater) i Šuker zabili za broncu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back