Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Budimo realni grupa C je od pocetka jasna mi bila da je ce biti teska.Upozoravao sam da ce Argentina imati probleme.Meksiko uvijek igra sjajno grupnu fazu, uvijek prolaze grupe.

Meksiko igra uvijek ljepsi fudbal od svih.Od 1998 svaki put grupu prolaze.

Poljaci nisu samo Lewandowski.Nego i sjajni golman Scescni, tu su i Milik i Zjelinski iz Napolija.

A da su Poljaci losi fudbaleri,ne zaboravite da su Podolski i Klose bili Poljaci,koji su igrali za Njeemacku al Poljaci.Tako da oni imaju tradiciju

Meksiko je jako nefikasna ekipa,od 100 zicera pogodice maximum 1 ili 2.A niko tako lako kao oni ne stvara gol sanse i ne igra tako lijepo.Nikada nisu imali zavrsnicu.
Videćemo.

U zadnjoj tekmi. Ja kazem da sa argentinom neće imati šansu.

Ebo ga mladenovic I veljković!

Tsj tvoj gudelj je poseban tutuban, seti se lisabon i prvog gola.... Okrene se nazad i tromo ukakano melja loptu umesto u šut korne u vrazju mater...

OK bio faul nad njim al da je odma to rešio na brzinu ovaj mu ne bi ni prišao....
Kolko ste bitnih tekmi u LN i kvalama dobili bez Gudelja? On u Sevilli igra jer ima dugu čupu? Kako otvarate svaki napad? Preko koga?
Ko vam je lijevo najbolja opcija nakon Kostića ne znam, niti znam koji stoper je trebao igrati umjesto Veljkovića. Pišem ono što sam vidio. A gledao sam vaših jedno 5-6 utakmica u zadnjim kvalifikacijama i LN. Da pljujete po Piksiju nakon jednog poraza je strava. Je, prodaje demagogiju ponekad, ali to je upalilo. Ta kurčevitost vas je odvela na SP i u A Ligu Nacija.

Kolko ste bitnih tekmi u LN i kvalama dobili bez Gudelja? On u Sevilli igra jer ima dugu čupu? Kako otvarate svaki napad? Preko koga?
Ko vam je lijevo najbolja opcija nakon Kostića ne znam, niti znam koji stoper je trebao igrati umjesto Veljkovića. Pišem ono što sam vidio. A gledao sam vaših jedno 5-6 utakmica u zadnjim kvalifikacijama i LN. Da pljujete po Piksiju nakon jednog poraza je strava. Je, prodaje demagogiju ponekad, ali to je upalilo. Ta kurčevitost vas je odvela na SP i u A Ligu Nacija.
On u sevilji igra jer je sevilja ove godine NIKAD raspalija.

Prvo poluvrijeme protiv Brazila je bilo ok. Drugo ste se raspali nakon što je izvadio Gudelja. Čitam dosta da ga pljuju kod vas, ali nakon što je on izašao nit ste mogli zadržati loptu, nit ste mogli doći u njihovih pola i bit opasni, a s druge strane su vam se šetali pred 16m. Mitrović vam je igrao ozlijeđen, nije bilo Kostića. Znači 3 od 5 najbitnijih igrača vam je falilo u 2. dijelu. Plus ste igrali protiv prvog favorita prvenstva. Dal je izgledalo grozno nakon što su poveli? Je. Al za to postoje objektivne okolnosti. Likovi tu pišu da se pretvorio u Bata Đoru a izvadio je glavnog osigurača ispred obrane da bi ganjao izjednačenje. Nije upalilo al jbg. Kolko lopti ste nabili iz zadnje linije na Mitra kad niste mogli izaći? Nula. Znači i tad je inzistirao na pas igri. Da Bata Đora. Kako su Brazilci izgledali u 1.p? Jesu plesali, jel probijao Vinicius kako je htio? Šta je Rafinha napravio? Rafinha se spuštao u pomoć beku jer je Tite taktiku spremio očekujući Kostića s te strane. I još jedna greška po meni je što desnog beka nije igrao dešnjak. Ako već toliko polažete u wingbackove i ako vam je špicu najjače oružje zračni duel, nema smisla da desno igra Živković. Ružno je izgledalo, rezultat je mogao biti puno gori, ali to je posljedica promjena koje je Piksi napravio. A koje su sve samo ne Batađorizam.
Meni je prvih 20-ak minuta bilo ok, posle raspad.
Piksi je stavio da ofanzivna krila igraju dva spora igrača umesto da se drži taktike iz kvalifikacija, može i Jović da mu igra drugog napadača ako je Vlahović nespreman. Ovako je baš promašeno.

Piksi je stavio da ofanzivna krila igraju dva spora igrača umesto da se drži taktike iz kvalifikacija, može i Jović da mu igra drugog napadača ako je Vlahović nespreman. Ovako je baš promašeno.
Tačno tako.

Vraćanje na Mitrovica solo špica je bunarenje koje svi preziremo I gledali smo skoro deceniju...

Браво стручњак, промени пола тима, па ни кад то не буде ишло онда промени још пола

Како ћу радо да цитирам ваша лупетања после светског првенства

Накнадна памет је најгора памет, реци нешто унапред. Ето ја сам причао да губимо од Бразила али пролазимо групу и да можемо до четвртфинала. Ти причај само овако кад изгубимо
Mi sa mitrom solo spice ne prolazimo ništa!
To svi govore.

Menjače tu kljusinu ili ga pojačati još nekim ili odosmo u pm....

Ok, mogao je ovo ili ono. Ali šta je točno bio Batađorizam? Kakvo bunarenje na Mitra? Kad ste bunarili? Čak ga je u jednom trenutku kamera ulovila kako rukama pokazuje primi dodaj, 1-2. Jel to bunarenje?

Ok, mogao je ovo ili ono. Ali šta je točno bio Batađorizam? Kakvo bunarenje na Mitra? Kad ste bunarili? Čak ga je u jednom trenutku kamera ulovila kako rukama pokazuje primi dodaj, 1-2. Jel to bunarenje?
Fudbalska škola Bata Đore sa licencom UEFA, FIFA, FSS:

Lekcija 1:

Učenici Alkos-an i Žonpi

Bata Đora: Fudbal je igra u kojoj je osnovni cilj ne primiti gol. Zašto?
Zato što statistika kaže da u 100% slučajeva ekipa koja ne primi gol ne gubi utakmicu. Isto tako statistika kaže da su čak 90% ekipa koje nisu izgubile utakmicu u toku prvenstva na kraju osvojile titulu, a da 100% ekipa nije ispalo iz lige. Takodje u 60% slučajeva ekipa koja nije primila gol je na kraju pobedila.

Lekcija 2:

Bata Đora: Kakvu formaciju igrati?
Najbolja fudbalska formacija je 9-0-1, jer su najmanje šanse za primanje gola ako igramo bunker. Ovaj jedan je tu da smeta u napadu, a ako nešto ubugari super.

Lekcija 3:

Bata Đora: Šta raditi ako se ne daj Bože primi neki gol. Pojačati odbranu, uvesti zadnjeg veznog umesto napadača, jer statistika kaže da ekipa koja primi jedan gol ima 87% veće šanse da ne izgubi od ode koja je primila dva komada.

Не пратиш репрезентацију, не знаш ништа о стању тима, а анализираш нешто. Било је или да Митар игра под ињекцијама или Костић и Влаховић да почну од старта под ињекцијама и да се ризикује да пропусте остатак првенства. Вељковић је исто ровит играо јер је било превише ризично ставити спорог С.Митровића против ових, вероватно би још горе прошли. Нисам ја будала, видим како смо одиграли али да падам сад у неки песимизам после једног меча, да променим мишљење о Пиксију и репрезентацији за 180 степени.....нема шансе
ajde idi vredjaj nekog u kuci ok

njima govori da nista ne znaju ok?

preskoci me u lukovima jel ti jasno?

Sutra pare treba staviti na hrvatsku. Valjda posle one ziheraske uspavanke gore ne može i mora dalic da pojača napad i taktiku jer će ga pojesti mediji i navijači....
Danas je na presici okrivio termin. I s pravom pitao zašto je Hrvatska igrala u 11:00? Da koja još reprezentacija tog renomea je igrala u tom terminu. Mi smo tu došli kao 2. na svijetu. Engleska, Francuska, Belgija, Nizozemska, Brazil... nitko nije igrao ujutro.
Perišića su pitali što misli o "**** Croatia". Odgovorio je jedva čekam da počne utakmica.
Znači motivirani jesu, termin je kasniji, i moramo dobit. Brži su, jači, ali taktički i tehnički nam nisu blizu. Nadam se predstavi kao u LN, a ne kao protiv Maroka.

Fudbalska škola Bata Đore sa licencom UEFA, FIFA, FSS:

Lekcija 1:

Učenici Alkos-an i Žonpi

Bata Đora: Fudbal je igra u kojoj je osnovni cilj ne primiti gol. Zašto?
Zato što statistika kaže da u 100% slučajeva ekipa koja ne primi gol ne gubi utakmicu. Isto tako statistika kaže da su čak 90% ekipa koje nisu izgubile utakmicu u toku prvenstva na kraju osvojile titulu, a da 100% ekipa nije ispalo iz lige. Takodje u 60% slučajeva ekipa koja nije primila gol je na kraju pobedila.

Lekcija 2:

Bata Đora: Kakvu formaciju igrati?
Najbolja fudbalska formacija je 9-0-1, jer su najmanje šanse za primanje gola ako igramo bunker. Ovaj jedan je tu da smeta u napadu, a ako nešto ubugari super.

Lekcija 3:

Bata Đora: Šta raditi ako se ne daj Bože primi neki gol. Pojačati odbranu, uvesti zadnjeg veznog umesto napadača, jer statistika kaže da ekipa koja primi jedan gol ima 87% veće šanse da ne izgubi od ode koja je primila dva komada.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back