Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moj predlog za tim bi bio sledeci (doduse tu nema jednog igraca u kataru ali bih ga ja stavio)

golman? ja bi koristio jos stojkovica, al ajde bilo koji od ova tri tutbana sta da radimo...

u odbrani milenkovic babic pavlovic urosevic

urosevic jer je ove jesni najvise pokazao u odbrani a i zalaganjem trci ko lud i koristan cak i u napadu kod prekida i slicno

potom , grujic i lukic

zatim sa strrane kostic i tadic krila (tadic to ume i te kako igrao je to u ajaksu)

iza napadaca sergej , a napadaci vlahovic i jovic ( mitar u drugo poluvreme da menja nekog od ove dvojice kojem ne ide i da imamo konstantnost svezine u napadu)

e to bi bio tim koji melje.... koji ne bunari na solo mitra...

rezerve koje bibila opcija za ulazak su radonja ilic pod jedan, a ostal ozavisno od situacije...

Poslednja izmena:
Fudbalska škola Bata Đore sa licencom UEFA, FIFA, FSS:

Lekcija 1:

Učenici Alkos-an i Žonpi

Bata Đora: Fudbal je igra u kojoj je osnovni cilj ne primiti gol. Zašto?
Zato što statistika kaže da u 100% slučajeva ekipa koja ne primi gol ne gubi utakmicu. Isto tako statistika kaže da su čak 90% ekipa koje nisu izgubile utakmicu u toku prvenstva na kraju osvojile titulu, a da 100% ekipa nije ispalo iz lige. Takodje u 60% slučajeva ekipa koja nije primila gol je na kraju pobedila.

Lekcija 2:

Bata Đora: Kakvu formaciju igrati?
Najbolja fudbalska formacija je 9-0-1, jer su najmanje šanse za primanje gola ako igramo bunker. Ovaj jedan je tu da smeta u napadu, a ako nešto ubugari super.

Lekcija 3:

Bata Đora: Šta raditi ako se ne daj Bože primi neki gol. Pojačati odbranu, uvesti zadnjeg veznog umesto napadača, jer statistika kaže da ekipa koja primi jedan gol ima 87% veće šanse da ne izgubi od ode koja je primila dva komada.
Ma znam ja što je Batađorizam. Pitam što je protiv Brazila podsjetilo na to?

Danas je na presici okrivio termin. I s pravom pitao zašto je Hrvatska igrala u 11:00? Da koja još reprezentacija tog renomea je igrala u tom terminu. Mi smo tu došli kao 2. na svijetu. Engleska, Francuska, Belgija, Nizozemska, Brazil... nitko nije igrao ujutro.
Perišića su pitali što misli o "**** Croatia". Odgovorio je jedva čekam da počne utakmica.
Znači motivirani jesu, termin je kasniji, i moramo dobit. Brži su, jači, ali taktički i tehnički nam nisu blizu. Nadam se predstavi kao u LN, a ne kao protiv Maroka.
sad i termin kriv...

kilavom q i dlaka smeta da prostis... pa argentina je igrala u tom terminu...

igrace i ostale jake repke...

problem je sto je idiot ziheras eto sta je problem...

sad posle blamaze i kritika morace da se otvori...

sto se tice kanade slazem se apsolutno, tehnicki vam ne mogu nista a taktike se manite vi i vasa taktika se videla protiv maroka...

bili ste kao i mi stim sto smo mi igrali protiv najjace selekcije

Ma znam ja što je Batađorizam. Pitam što je protiv Brazila podsjetilo na to?
ono sto smo imali deceniju skoro

bunarenje na mitro kljusinu kao jedinog spica!

cim smo to izbacili mi smo odradili kvalifikacije maestralno, (mitar nije pocinjao od starta i nije bio jedina opcija) i ligu nacija takodje....

e on je to vratio odjednom i sve iznenadio i us.ro sve...

OK ključni povređen je KOSTIĆ.
a mitar je bio daleko rovitiji od vlahovića koji je i pre istrčao na teren a tu je i jović.

O tome svi realni ljudi pričaju!

I umesto njih kao u Portugal u on iznenađujuće ubacuje mitra kljusinu kao solo špica, i ako se za njega očekivalo tek od kameruna da zaigra.

Portugal I noć ona sve govori kao i pre toga mitar u drugo poluvreme za Tolko snage ima. Ali i tad ne solo...

Prokleto bunarenje na njega traje skoro deceniju taman smo se bili pomenuli i odma izbacili portugal I ušli u a ligu nacija!!!!

To je suština kritike
Sa bunarenjem na njega automatski si defanzivan I skidaš gaće pred Brazilom. Uostalom ta bata djorina taktika sa bunarenjem na kljusinu se pokazala sramotno NISMO SUT I ALI PREMA GOLU TO JE SUŠTINA!

I ceo nam se svet ruga zbog toga da ni jedan šut....

Ako ubaci od starta vlahovića jovica I kostić bude tu (ako ne radonja) onda je druga prica....
Da li mi imamo kvalitet za te pozicije i drugu taktiku?

moj predlog za tim bi bio sledeci (doduse tu nema jednog igraca u kataru ali bih ga ja stavio)

golman? ja bi koristio jos stojkovica, al ajde bilo koji od ova tri tutbana sta da radimo...

u odbrani milenkovic babic pavlovic urosevic

urosevic jer je ove jesni najvise pokazao u odbrani a i zalaganjem trci ko lud i koristan cak i u napadu kod prekida i slicno

potom , grujic i lukic

zatim sa strrane kostic i tadic krila (tadic to ume i te kako igrao je to u ajaksu)

iza napadaca sergej , a napadaci vlahovic i jovic ( mitar u drugo poluvreme da menja nekog od ove dvojice kojem ne ide i da imamo konstantnost svezine u napadu)

e to bi bio tim koji melje.... koji ne bunari na solo mitra...

rezerve koje bibila opcija za ulazak su radonja ilic pod jedan, a ostal ozavisno od situacije...
Znači usred prvenstva, nakon kvalifikacija i LN bi s 352 ili 3421 prešao na 442 (di Tadića gubiš potpuno) ili nekih asimetričnih 433(di Tadić s "krila" ulazi na desetku)? Kad bi uigravali to? Na 2 treninga? S tim da tvoja formacija ima 12 igrača. Ne bi išlo

ono sto smo imali deceniju skoro

bunarenje na mitro kljusinu kao jedinog spica!

cim smo to izbacili mi smo odradili kvalifikacije maestralno, (mitar nije pocinjao od starta i nije bio jedina opcija) i ligu nacija takodje....

e on je to vratio odjednom i sve iznenadio i us.ro sve...
Ali niste bunarili na Mitra. 2 duge lopte na njega niste poslali, o čemu pričaš?

sad i termin kriv...

kilavom q i dlaka smeta da prostis... pa argentina je igrala u tom terminu...

igrace i ostale jake repke...

problem je sto je idiot ziheras eto sta je problem...

sad posle blamaze i kritika morace da se otvori...

sto se tice kanade slazem se apsolutno, tehnicki vam ne mogu nista a taktike se manite vi i vasa taktika se videla protiv maroka...

bili ste kao i mi stim sto smo mi igrali protiv najjace selekcije
Naša taktika se vidjela kad smo tukli Francuze u Parizu, Dance u Kopenhagenu i Zagrebu i plasirali se na final 4 lige nacija. I kad smo kao 1. otišli na SP nakon poraza u 1. utakmici. Nismo bili kao vi jer nama Maroko nije stvorio ništa. To ne znači da je itko zadovoljan kako smo izgledali. Ali Hakimi pola nije prešao. Svi su stajali iza lopte. Kad na to dodaš i naš oprez dobiješ utakmicu kakvu smo odigrali. Za sada, po korisnicima Sofe, najgoru na turniru.

Naša taktika se vidjela kad smo tukli Francuze u Parizu, Dance u Kopenhagenu i Zagrebu i plasirali se na final 4 lige nacija. I kad smo kao 1. otišli na SP nakon poraza u 1. utakmici. Nismo bili kao vi jer nama Maroko nije stvorio ništa. To ne znači da je itko zadovoljan kako smo izgledali. Ali Hakimi pola nije prešao. Svi su stajali iza lopte. Kad na to dodaš i naš oprez dobiješ utakmicu kakvu smo odigrali. Za sada, po korisnicima Sofe, najgoru na turniru.
Poređenje marka i brazila je kao dupe i oko!!!

Ali ti i realnost...

Maroko je po šansama bio bliži pobedi što je bruka....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back