Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I recimo to je to. Hrvatska je toliko bolja od Srbije da ne znam kako ti vise nije glupo...

Pitao je koga smo pobedili, odgovorio sam. Nisam uopšte upoređivao nas sa njima. A ako je zabranjeno pomenuti i to da se kojim slučajem ne umanji uspeh Hrvatske, onda vidi da potražiš medicinsku pomoć jer ti nije dobro. Uostalom, uzmi lepo i ti i svi koji se osećaju poput tebe, pa zajedno napravite jedan eksperiment. Nemojte uopšte da pominjete Hrvatsku i njihove prošle uspehe, pa ćeš da vidiš da li će se neko ravnati prema njima :kafa:

Holandija ispada posle grupe. Sledeći protivnik kao Ekvador će im uvaliti one promašaje i nepravedan var. Holandija je postala cist prosek sto sam i napisao skoro.
Ne mislim da su Holanđani gledali na večerašnju utakmicu kao mi.Ovaj samo jedan šut na gol + 1 šut pored gola su mi indicija za namješten meč.1-x,nije mala kvota uopšte.Ali ipak providno.

Joj Piksi opet o toj nasoj famoznoj fizickoj nepripremljenosti, mislim ta prica mi je blago receno cudna pa i smesna malo, recimo dodju tu neki Saudijci ili Iranci kojima ne znas ni jednog jedinog igraca jer svi igraju tamo u iranskoj ili saudijskoj ligi pa trce 90 minuta ko navijeni, oni mogu a nasi koji svi igraju po najjacim evropskim ligama i evro kupove ne mogu , ma daj bre, mislim nije on sad tamo poveo juniore ili skupio rekreativce pa ih poveo na SP ili neke trecerazredne igrace, vec su svi vrhunski profesionalci koji igraju po najjacim evropskim ligama i koji stalno igraju sa reprezentativcima drugih zemalja i prosto su vec sami po sebi pripremljeni da trce 90 minuta jer da su nedovoljno fizicki spremni prosto ne bi mogli ni da igraju fudbal na vrhunskom nivou i po najjacim evropskim ligama, igrali su bez bezbroj puta protiv takvih igraca.
vidjelo se u 2pol da nisu mogli fizicki parirati..ne trebam slusati piksija..

Poslednja izmena:
Ne mislim da su Holanđani gledali na večerašnju utakmicu kao mi.Ovaj samo jedan šut na gol + 1 šut pored gola su mi indicija za namješten meč.1-x,nije mala kvota uopšte.Ali ipak providno.

Holandija je ozbiljan tim koji polako tempira formu,tacno je da su u prve dvije utakmice odigrali ispod nivoa.Al uzeli su bodove sto je za njih najvaznije.Osmina finala im dolazi Amerika tako da oni to dobijaju.Holandija u osmini ce igrati 15 puta bolje.Grupu je bitno proci.Turnir pocinje tek posle grupne faze

Senegal i Ekvador su odlicne ekipe to se znalo uvijek.Ali odlika ozbiljne ekipe je da i kada ne odigra dobar mec,nadje nacin da daje golove.

Uzmite Holandiju prvi mec blijeda igra.Nigdje ih nije bilo cijeli mec i onda u zadnjih par minuta meca dali 2 gola.Bili su efikasni maksimalno.Kao i nocas a mogli su komotno izgubiti mec.Velik bod za njih.Mec sa Katarom ce im bit egzibicija pred osminu finala,odmorice Van Gal kljucne Igrace.

Gakpo igrac koji jednim dodirom moze da riješi mec.

Nas komentator naravno koristi svaku priliku da njake po anglosanksoncima kao razocarale su obe reprezentacije i u pitanju je najgore poluvreme na prvenstvu sto je licemerna glupost parekselans... Inace nje los fudbal, ko je gledao engleze ove godine zna da oni ovako igraju,cak su od Madjara gubili kuci....USA igra veoma kvalitetno... Sve u svemu ovde mi se svidja sto se ni jedni ni drugi ne foliraju vec igraju sasvim posteno sto je za postovanje i sto se meni svidja...Nema kod njih onih fora da imas plan da pravociras protivnika faulovima i da glumis pa ni da zadrzavas vreme .. Sve u svemu postenije od Spanaca, Italijana, Juznoamerikanaca, Balkanaca itd...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back