Ajd ljudi batalite prepucavanja, dajte neke konkretne prognoze i to ne samo za favorite nego i tzv. autsajdere (uvek neko sem poslednjeg mundijala iskoči, ok Rusija je bila autsajder ali domaćin)
Nisam baš detaljno analizirao, hvala komentatoru koji je detaljno napisao da će biti dosta iznenadjenja zbog malo vremena za pripreme. Ja sam baš mislio kontra, da će najbolji biti u formi zbog doba odigravanja i da neće biti puno iznenađenja.
Brazil mi je nekako previše naduvan, kao i prethodna dva SP. Neko napisa da Neimar nije kalibar velikog vodje. Nemce potcenjuju, tad su najopasniji. Holanđani i Argentinci su mi enigma, u Francuze ne verujem, a Španci su dobri takmičari (evo u košarci osvojiše EP kao sedmi favoriti)
Kaže drugar da su Australijanci nikad gori (izbacili su svojevremeno i Srbe i Hrvate pa ih nekako respektujem). Kakva je Kanada, to Hrvati bolje prate?
Može li domaćin Katar da prođe grupu (samo jednom domaćin nije prošao, 2010)? Moram da priznam da se Srbija nameće kao potencijalno iznenađenje mada ne volim to, nisam objektivan. Hrvati na prvi pogled imaju laku grupu, posle dolaze sve jaki.
Odigrao bih neki skraćeni sistem ko prolazi grupu i kada završava takmičenje. Da mogu da navijam za više reprezentacija. Predlog online kladionice sa bogatom ponudom a da mogu događaji da se spajaju?