Dejan73
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Dobro im nije rekao "Jeb.acemo ih u usta ona škrbava"Znam da je ruzno. Mnogim Hrvatima se u njihovoj novoj domovini to nije svidjalo.
Dobro im nije rekao "Jeb.acemo ih u usta ona škrbava"Znam da je ruzno. Mnogim Hrvatima se u njihovoj novoj domovini to nije svidjalo.
Fali špic i desno krilo i tu smo slabiji nego 2018. Ali smo puno širi, jači na stoperskim pozicijama i lijevom boku. Jučer smo stvorili 1 šansu, oni ni jednu. Kao da smo išli na nulu. Ne znam, preoprezno smo djelovali, napadali s premalo igrača, a oni svi iza lopte. Pa Hakimi nije 2 puta centar prešao. Bitno je sad dobit Kanadu, a njihov izbornik se pobrinuo za motivaciju.
To vi kazite njima.Dobro im nije rekao "Jeb.acemo ih u usta ona škrbava"
Pa ne, aludirao sam na onu čuvenu izjavu Deje Savićevića...To vi kazite njima.
Sport je primitivna zabava,pa zato i rečnik mora biti takav.Ne slažem se s tom izjavom. Sportaši moraju promicati fair play i sportske vrednote a ne primitivizam!
Ништа ти не схваташ!
Није поента у значењу већ где је одомаћена. Наравно у Хрватској и поента је зашто ,,хрваштина'' када има лепших која се свакодневно употребљава у Србији: ,,Супарник'', ,,конкурент'', ,,ривал'' су баш лепе српске речи у сталној употреби.
Али поборници ,,хрваштине'' попут тебе (непрозваног) и овог корисника, коме је питање било упућено, ,,хрваштина'' је увек дражија.
Portugal i Urugvaj su bolje ekipe nego sve ekipe iz grupe G
ako je temperatura 30 stupnjeva koliko je to u stepenima?Kaže se "draža", nepismeni, mada razumem zašto ne želiš da upotrebiš taj terminUzgred, ti si ranije upotrebljavao termin "stupanj", a sada si našao da se držiš čisto srpskih termina
![]()
ako je temperatura 30 stupnjeva koliko je to u stepenima?
Ja sam to tvrdio jos na kosarkaskim temama kad je nedavno bilo EP. Pa su me popljuvali...Oni su po meni najveca sportska sila 21 vijeka.Koga briga za neke sportove koje niko ne prati.Spanija dominira u najmasovnijim i najpracenijim sportovima.
Ja sam to tvrdio jos na kosarkaskim temama kad je nedavno bilo EP. Pa su me popljuvali...
Ostrasceni ljudi
Ja sam to tvrdio jos na kosarkaskim temama kad je nedavno bilo EP. Pa su me popljuvali...
A gde su karioke? Vrckaju li dupetima?
A gde su karioke? Vrckaju li dupetima?
greškaU kom sportu?
ма ризично је то, Бразил је пун транџи ко зна на шта може да се налетиA gde su karioke? Vrckaju li dupetima?
A i ne znam dal ovi u Kataru to dozvoljavaju, šerijat je to!ма ризично је то, Бразил је пун транџи ко зна на шта може да се налети![]()
Nije šerijat "kombinovan" je pravni sistem a i "one" uđu u Katar kao "žene"A i ne znam dal ovi u Kataru to dozvoljavaju, šerijat je to!
Meni je drago da je to rekao. Dalića su pitali da prokomentira. Odgovorio je da nema šta puno reći o tome, da će o tome razgovarati s igračima.Znam da je ruzno. Mnogim Hrvatima se u njihovoj novoj domovini to nije svidjalo.
Ako je dobar za prvih 11 Reala, dobar je i nama. Pa i daljenam je glavni igrač. Rakitića zamjenio Kovačić u prvih 11. perišić prešao u Tottenham, standardan. Gvardiol je ogroman napredak u odnosu na Vidu. Sosa je daleko bolji nego Strinić ili Pivarić. Juranović nije dobar kao Vrsaljko. Golman je tu negdje. Tu su sad Majer, Vlašić, Livaja,Petković, Budimir. namamo Mandžu, ali imamo veću širinu u napadu. Tu smo negdje po meni.Vi ste sad jaci u odbrambenom delu sa Gvardiolom nego u navali gde se vidi odsustvo Mandzukica, Rakitica, Rebica i godine Modrica. To ne mora nuzno da znaci nize domete,prosto igra se tvrdje.
A koja je fora s ovom svingerskom pesmom pa je forsiraju svuda?