DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
- 12.678
Ko da su od Srba virus dobili.Kada im se ruši sneško njihove izuzetnosti
Kazu da je to isti narod dok nije religija ih razdvojila no da ne idemo u off topic.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko da su od Srba virus dobili.Kada im se ruši sneško njihove izuzetnosti
Kada im se ruši sneško njihove izuzetnosti
Aha... Znači njih koji su na kraju bili treći, treba da trolujemo mi koji smo bili treći - od pozadi. A po igri čak i najgori.
Ne znam, ja bih radije ćutao po tom pitanju i ne bih ispadao dijabola. I čekao sledeće takmičenje pa da se ponovo ložim.
Bio je korner jos pričaju o tome.Aha... Znači njih koji su na kraju bili treći, treba da trolujemo mi koji smo bili treći - od pozadi. A po igri čak i najgori.
Ne znam, ja bih radije ćutao po tom pitanju i ne bih ispadao dijabola. I čekao sledeće takmičenje pa da se ponovo ložim.
Nema veze, zaboravi
Najveca prevara je danas bila sto je Mesi pucao penal nogom.
Drugarica @Nataša Rostova je opterećena rvatima, da slete alieni pitala bi jel ima neki rvat tu... Dakle nikad jače finale ona opterećena kockastima...Šta je sa Hrvatima, nisam u toku?
Slika za istoriju voleli Mesija ili ne.
![]()
Ne znam. Nemam ukuse za muškarce.A i lepuškastiji je od našeg
Ne znam. Nemam ukuse za muškarce.
Malecan je...
Rekoh starleta u smislu da se tako ponaša, Francuzi to ne moraju. Ozbiljna su država.
VAljda je to ta promena svesti o kojoj je govorio kad nam se popeo na glavu...
Mnogi su izbegli u EU, većina zna da nije bitno ko je predsednik pa slegli sa ramenima, a manjina se buni jer su ili bolje živeli ili misle da mogu bolje da žive da je drugačija vlast...
No tema je fudbal.
Argentina je izgubila od Saudijaca, a postala svetski prvak u fudbalu...
Slika za istoriju voleli Mesija ili ne.
![]()