T
Tango Six
Gost
Precednik će da vaskrsne na Terazijama.Makron džaba dolazio
Nije mu se pružila prilika da naskače na šeike kao onomad neka preCednica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Precednik će da vaskrsne na Terazijama.Makron džaba dolazio
Nije mu se pružila prilika da naskače na šeike kao onomad neka preCednica
Sa onima kojim Tim raspolaže...
Dobro su se pokazali. Jedino je Mbappe bio zvezda turnira.a Argentina Tim turnira.
Gdje je nafta ?Grešiš, njega Šeici naskaču, nije Makron ko ova naša starleta...
Grešiš, njega Šeici naskaču, nije Makron ko ova naša starleta...
brazil nema zubu ronalda više.Oni su sramota turnira.Doveli su veterana Mesija i plakali pred Fifom da Mesiju konacno daju taj Mundijal.
Svirajte mu penal svaki mec i cao.
Gledali smo utakmice Argentine kako pucaju penale.
U grupnoj fazi ,pa u cetvrtfinalu,pa polufinalu pa u finalu
Nikada nisu posteno uzeli nijedan Mundijal i igrajuci fer plej kao Brazil.Sramni bas.Bas sramota za Fifu.
Samo mi zao sto im nije dosao u Brazil u polufinalu da odere te kompleksase
Sa onima kojim Tim raspolaže...
Dobro su se pokazali. Jedino je Mbappe bio zvezda turnira.a Argentina Tim turnira.
Zaprati ga na Instagramu, možda si kliknete.Sladak je Mbape ali baš baš
Они могу да славе брончану медаљу за коју нико живи не мари уз Весну Писаровић.A tvoji tompsonovi bus drajveri su po imenima zaslužili polufinale??????
Ovi su bar igrali muški!
Simpa klinac.Sladak je Mbape ali baš baš
Iduće prvenstvo Mbape igrač turnira
brazil nema zubu ronalda više.
I ovo je bio ubedljivo najbolji. Ali ako je midžet 2014 bio proglašen igračem turnira iako nije imao blage veze, onda će na ovom da bude proglašen jedno 6 puta. Za svaki slučaj.
Ne gotivim ga ni ja ali sam gledao tim.I ovo je bio ubedljivo najbolji. Ali ako je midžet 2014 bio proglašen igračem turnira iako nije imao blage veze, onda će na ovom da bude proglašen jedno 6 puta. Za svaki slučaj.
I ovo je bio ubedljivo najbolji. Ali ako je midžet 2014 bio proglašen igračem turnira iako nije imao blage veze, onda će na ovom da bude proglašen jedno 6 puta. Za svaki slučaj.
Nakon svega mislim da svi normalni ovde se mogu sloziti s konstatacijom da je pobjedio nogomet a i u svijetu.
Dao ih je celih 4 iz penala. I još jedan promašio. A to što bar 3 od tih 5 nisu bili ni govora o penalu, to je tek posebna priča.Dao je 2 gola iz penala al dao ih iz igre sto hoces,za razliku od ljubimca Fife
Što si toliko pobesneo, stvarno ?
Mislim ok je kada ovde hrvatima ulećemo klizeći glede njihovih tomsonovih svedoka, ali svi drugi ne zaslužuju
Šta je sa Hrvatima, nisam u toku?
Nakon svega mislim da svi normalni ovde se mogu sloziti s konstatacijom da je pobjedio nogomet a i u svijetu.