Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
Najbolje finale ikad !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih pre rekao da su to neke nebeske koincedencije i korelacije nego teorije zavere.Kakvo prvenstvo !
za Mesija
i za ponavljanje '86
Živjeli teoretičari zavjera i teorije zavjere,naravno.
Srbija je asama sebe poslala kući.Nisam rasista vrć 'Thompsonovog šifera' podsjećam tko je poslso Srbiju doma - Kamerun.![]()
Pogledao je Bog Mesija svog!Argentina dva puta 2:0 uz nevidjenu dominaciju prolije u par minuta.
Velike sile su bile protiv Mesije no Mesija je prevladao.
Plus Argentina je igrala finale 1986. sa Svabama a ne sa Francuzima.Ja bih pre rekao da su to neke nebeske koincedencije i korelacije nego teorije zavere.
nek gledaju kako se pehar podižeDa se poništi sve do četvrtfinala, jerbo su tomsonovi svedoci pokradeni opasno,,, pa da oni budu prvaci
Tesko breme je nosio zato je MesijaPogledao je Bog Mesija svog!
Jedan je MESIJA!!!!!
Nikad bolje ko da Hitckok ga rezirao.Da zaključimo:
Izuzetno Svetsko Prvenstvo u specifičnim uslovima održano u specifičnoj zemlji. I verovatno najuzbudljivije finale ikad.
Od mene desetka.
Da se sa setom sećamo, ali i da nam bude drago što smo ga gledali.Nikad bolje ko da Hitckok ga rezirao.
Sto cemo sad kad zavrsilo?
Sve potpisujem ali je bar pola tekmi bilo dosadnjikavo do prebacivanja kanala.Da zaključimo:
Izuzetno Svetsko Prvenstvo u specifičnim uslovima održano u specifičnoj zemlji. I verovatno najuzbudljivije finale ikad.
Od mene desetka.
Da zaključimo:
Od mene desetka.
Ma zabole me ko je Afro. Jel i mentol Dešamp Afro pa je problem? Mbape se rasturi večeras a ovaj uvodi neke kljakave paukove celo veče ne mogu iz 15 šansi da daju gol. I sa kim da igra?I on je Afro.
Mama Alžirskog a ćale Kamerunskog porekla.
Vrh je napadač. Ali nije dovoljno
Deo si Tima ili nisi. U fudbalu ne postoji samo igrač, zato je toliko i popularan.
Ma zabole me ko je Afro. Jel i mentol Dešamp Afro pa je problem? Mbape se rasturi večeras a ovaj uvodi neke kljakave paukove celo veče ne mogu iz 15 šansi da daju gol. I sa kim da igra?
Sa onima kojim Tim raspolaže...Ma zabole me ko je Afro. Jel i mentol Dešamp Afro pa je problem? Mbape se rasturi večeras a ovaj uvodi neke kljakave paukove celo veče ne mogu iz 15 šansi da daju gol. I sa kim da igra?
Grešiš, njega Šeici naskaču, nije Makron ko ova naša starleta...Makron džaba dolazio
Nije mu se pružila prilika da naskače na šeike kao onomad neka preCednica