- Poruka
- 92.680
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se cini da je u Rusiji bilo još gore i slabije.Najgore SP od kada pratim fudbal(20+ god). Jedino spektakularno finale Francuska-Argentina može malo da popravi utisak.
Andjele, ukoliko se u finalu nadju -U-stase i vrancuska rasna tragedija, za koga ces navijati, odnosno, tko ce ti biti manje mrzak?Ako zaslužili su braća muslimani da se osete kao deo sveta
Sve imamo .. muslimane, katolike, ateiste ... samo su pravoslavni i žuti banovani
Mali će videti finale za razliku od slepca Kejna.
Аргентина осваја првенство
Maroko i Hrvatska iznenađenja SPa dolaskom u polufinale. Finale Francuska Argentina.
Francuska svakako, za to sam i glasao u anketi. Ali me i dalje nešto vuče da će Argentina da pobedi Hrvatsku. Nešto tipa 1-0, gol Mesija.Hrvatska nije nikakvo iznenadjenje ocekivano.
Finale ce biti Francuska vs Hrvatska repriza proslog Mundijala.
Francuska sampion
Francuska svakako, za to sam i glasao u anketi. Ali me i dalje nešto vuče da će Argentina da pobedi Hrvatsku. Nešto tipa 1-0, gol Mesija.

Kako nije iznenađenje? Pored Španije, Engleske, Portugala, Nemačke, Holandije, Argentine, Brazila. Iznenađenje u rangu da je umesto njih Australija, Danska, Maroko kao sto jeste, Švajcarska, Urugvaj, Ekvador, Japan, Senegal.Hrvatska nije nikakvo iznenadjenje ocekivano.
Finale ce biti Francuska vs Hrvatska repriza proslog Mundijala.
Francuska sampion
Kako nije iznenađenje? Pored Španije, Engleske, Portugala, Nemačke, Holandije, Argentine, Brazila. Iznenađenje u rangu da je umesto njih Australija, Danska, Maroko kao sto jeste, Švajcarska, Urugvaj, Ekvador, Japan, Senegal.
Kako nije iznenađenje? Pored Španije, Engleske, Portugala, Nemačke, Holandije, Argentine, Brazila. Iznenađenje u rangu da je umesto njih Australija, Danska, Maroko kao sto jeste, Švajcarska, Urugvaj, Ekvador, Japan, Senegal.