Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Фотка дана :D
ипак је ово

1670709753385.png

Francuska svakako, za to sam i glasao u anketi. Ali me i dalje nešto vuče da će Argentina da pobedi Hrvatsku. Nešto tipa 1-0, gol Mesija.

Znao sam da su prejaki,mislio sam mozda dodje kod njih do zasicenja manjka motiva.Al bas gaze jace nego prije 4 godine.Oni su najaci tim ovog sampionata posle njih Engleska i Portugal

Portugal je nesrecno ispao,al to je fudbal nisu bili efikasni.Ekipcina.Maroku je top 4 san snova

Argentina igra borbeno al nema realni kvalitet.Imaju Mesija i iskustvo veliko.Protiv Francuske se mora igrati muski kao Englezi nocas al nije ni to garant.Francuska Maroko bice goleada

Hrvatska nije nikakvo iznenadjenje ocekivano.

Finale ce biti Francuska vs Hrvatska repriza proslog Mundijala.

Francuska sampion
Kako nije iznenađenje? Pored Španije, Engleske, Portugala, Nemačke, Holandije, Argentine, Brazila. Iznenađenje u rangu da je umesto njih Australija, Danska, Maroko kao sto jeste, Švajcarska, Urugvaj, Ekvador, Japan, Senegal.

Portugal od 2016 nema znacajniji rezultat.Iako su imali super tim sada

Spanija je super mlad tim ali koji osminu finala ne prolazi

Brazil zivi of stare slave i medijskih hvalospjeva

Holandija nije ni igrala prosli Mundijal

Njemacka od 2014 e ne prolazi grupnu fazu

Prema tome nije iznenadjenje

Hrvatska samo potvrdjuje kvalitet kao i na proslom Mundijalu a i ligi nacija.Ocekivano

Posle Francuske to je najbolji tim u polufinalu, trenutno

Kontinutet dobrih rezultata je TU.Prica o iznnadjenju nema pokrice u rezultatima njihovim u poslednje 4 godine

Poslednja izmena:
Kako nije iznenađenje? Pored Španije, Engleske, Portugala, Nemačke, Holandije, Argentine, Brazila. Iznenađenje u rangu da je umesto njih Australija, Danska, Maroko kao sto jeste, Švajcarska, Urugvaj, Ekvador, Japan, Senegal.

Pricas besmislice.Hrvatska zadnje 4 godine vec je ovjerila Ligu nacija plus vec na 2 Mundijala je medju 4 najbolja tima

Problem je ,sto na ovom Mundijalu igra Hrvatske nije bila tako ubjedljiva i lijepa za gledanje , zbog toga sto su neki veoma bitni igraci Hrvatske koji su cinili snagu njihove reprezentacije na proslom Mundijalu vec napustili reprezentaciju

Radi se o Mandzukicu,Rakiticu,Vrsaljku i sjajnom golmanu Subasicu.Cak i jedan Vida je grijao klupu cijeli Mundijal

Oni su i pored svega toga pokazali su da su pored svih boljki i muka ekipa koja je mentalno najaca na turniru i koja ima karakter.

Reci da je njihov plasman iznenadjenje to moze reci neko ko je fudbalska neznalica i laik

Hrvatska defanizivna linija je medju 3 najace defanzivne linije na ovom Mundijalu.Jedino Francuska i Portugal su imale jacu zadnju liniju

Lovren koji je godinama bio nezamjenljiv u Liverpulu,ima iza sebe 2 odigrana finala Lige sampiona.Finale Mundijala prije 4 godine

Tek Gvardiol koji je najbolji mladi defanzivac Evrope sigurno.Buducnost njihovog fudbala

Poslednja izmena:
Kao i prije 4 godine.Pokazalo se da ce i na ovom Mundijalu to najvjerovatnije biti finale Hrvatska i Francuska

Naravno da Argentina ima Mesija,najvise navijaca.Al to im nece proci protiv ozbiljnih ekipa kao i Francuska i Hrvatska.Znaci moraju da odigraju duplo bolji mec nego u cetvrtfinalu,plus svi moraju da preuzmu odgovornost ne samo Mesi.To je moglo da im prodje u proslim mecevima.Sa Hrvatima moraju da imaju karakter slogu sistem igre,i veci broj igraca koji uzimaju jednako loptu kao i Mesi.Inace gube glat taj mec.

Mesi sam nece moci nista protiv Lovrena i Gvardiola svezace ga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back