pop80
Elita
- Poruka
- 16.875
brt msm da će neko iz Evrope osvojiti.. Brazil je uvek jak al nešto im ne ide u zadnjih 20 godina na WC..msm da ćemo i mi da ih sapletemo već u prvom kolu a onda im je protiv Swiss biti il ne biti.. nije im sigurno ni prolaz grupe po meni..daleko je titulaMislim da Brazil ima veliku šansu. Da od 2006. nisu imali veću. Btw, ovo su neke najrealnije prognoze. Nisu od kladionica. Opta je prilično ozbiljna kad se radi o nogometnoj analitici. Argentina je visoko vjerojatno radi kostura. Francuzi jer su branitelji, i radi nemoguće individualne kvalitete. Makar mislim da su u vezi pretanki za obranu naslova. Iako će vjerojatno opet igrati isto. Imaju dobrog golmana, beton obranu, i ubojit napad. Znači čim dođe jača utakmica, tj. čim dođe KO faza, rado će prepustit loptu protivniku i čekat kontru. A znamo da imaju igrače za istrčavanje tih kontri. Ali volio bi ih vidjet kako love rezultat sa Rabiotom i Guendouzijem. Osim Camavinge stvarno ne vidim igrača u toj vezi sposobnog nešto odigrat kada Francuska gubi. Ili su preneiskusni za taj nivo, ili nemaju dovoljnu kvalitetu. I Španjolce i Nizozemce vidim iznad Francuske, a kamoli Engleske. Engleskoj predviđam žešći fail. Osminu će vjerojatno proć jer imaju smiješnu grupu i križaju sa sa smiješnom grupom. Osim ako ne zajebu i budu 2. u grupi, onda će ih Nizozemci počistiti već u osmini. Inače QF im je krajnji domet. Plus, navodno između Southgatea i igrača ne cvjetaju ruže još od finala EURA.