veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Brazil je sad jači nego pre 4 godine. I mi smo, ali sumnjam da će nam to pomoći.
Ma naravno, pucaju od snage, a mi se sa druge strane sklanjamo da ne primimo puno golova

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brazil je sad jači nego pre 4 godine. I mi smo, ali sumnjam da će nam to pomoći.

Mislim da podcenjuješ Argentinu. Brazil će nas da dobije 3-0. Sa Argentinom se nikad ne zna.
Uz dužno poštovanje i kvalitetne igrače u vrhunskim ekipama mislim da Belgiju nećete dobiti i da niste jači od nje. Maroko je tezak i zaeban tim. Kanada motivisana , jer je prvi put u kval. igrala odlicno i u oba meča protiv SAD i Meksika bila bolja što se nikad pre nije desilo. Ranije ih je KR dobijala lagano.G:Realno da. Brazil je 1. favorit, a Švicarska redovno prolazi skupinu na turnirima+su jači nego pije 4 godine. Srbija je izbacija Portugal (na sudačku grešku,ali je u lisabonu odigrala odlično) Kamerun, kao i svi Afrikanci, može u QF, a može ispast u skupini.
E: Španjolci sigurni, Nijemci bi trebalio bit broj 2, al ko zna kakav je Japan. Kostarika je odron i to je zacementirano zadnje mjesto.
F: Prolazimo prvi s 9 bodova. Imamo najjaču vezu na turniru, stopere i bekove odlične, fali nam samo desno krilo i napadač u formi. Ako Petko dođe nabrijan, gazimo sve redom. najviše ćemo natovarit Kanadu. Maroko je mogao bit zajeban, i ovako nam ne ogdovaraju te divlje ekipe, al se nadam nekoj info od Vahe.
Ovo ostalo manje više jasno. jedino se dvoumim Vels/SAD i Ekvador/Senegal. Pošto Mane ne igra.
Dobro, pričamo o CONCACAFu kad govorimo o Kanadi. Imaju 4 mjesta i 3 ekipe koje nešto vrijede. To što su na -20 dobili Meksiko ne znači puno. Svi su zajebani. Ali ako ne možeš tuć Kanadu i Maroko, što očekuješ od SP? Belgija nam je zadnja, ako se ne varam, i nadam se da ćemo i mi i oni do tad osigurati prolaz.Uz dužno poštovanje i kvalitetne igrače u vrhunskim ekipama mislim da Belgiju nećete dobiti i da niste jači od nje. Maroko je tezak i zaeban tim. Kanada motivisana , jer je prvi put u kval. igrala odlicno i u oba meča protiv SAD i Meksika bila bolja što se nikad pre nije desilo. Ranije ih je KR dobijala lagano.
Po meni 4 ekipe ce biti u polufinalu
Holandija
Spanija
Njemacka
Portugal
Sampion tu lezi.Ja sam se dvoumio izmedju Portugala,Spanije i Holandije.Dao sam blagu prednost Portugalu zbog lakog zrijeba
Ako nalete na nas, neće im biti lako.
Ja bi vise volio da naletimo na sve ekipe sem ove 4.Mada kada bi morali da igramo sa nekom neka bude to Njemacka,ako prodjemo grupu
Mislim da Brazil ima veliku šansu. Da od 2006. nisu imali veću. Btw, ovo su neke najrealnije prognoze. Nisu od kladionica. Opta je prilično ozbiljna kad se radi o nogometnoj analitici. Argentina je visoko vjerojatno radi kostura. Francuzi jer su branitelji, i radi nemoguće individualne kvalitete. Makar mislim da su u vezi pretanki za obranu naslova. Iako će vjerojatno opet igrati isto. Imaju dobrog golmana, beton obranu, i ubojit napad. Znači čim dođe jača utakmica, tj. čim dođe KO faza, rado će prepustit loptu protivniku i čekat kontru. A znamo da imaju igrače za istrčavanje tih kontri. Ali volio bi ih vidjet kako love rezultat sa Rabiotom i Guendouzijem. Osim Camavinge stvarno ne vidim igrača u toj vezi sposobnog nešto odigrat kada Francuska gubi. Ili su preneiskusni za taj nivo, ili nemaju dovoljnu kvalitetu. I Španjolce i Nizozemce vidim iznad Francuske, a kamoli Engleske. Engleskoj predviđam žešći fail. Osminu će vjerojatno proć jer imaju smiješnu grupu i križaju sa sa smiješnom grupom. Osim ako ne zajebu i budu 2. u grupi, onda će ih Nizozemci počistiti već u osmini. Inače QF im je krajnji domet. Plus, navodno između Southgatea i igrača ne cvjetaju ruže još od finala EURA.Evropa opet osvaja boginju. Licno nadanje da Srbija prolazi grupu.
Staviš neke pare na Kamerun i Švicarsku. Na posebne listiće. Ako Srbija dobije, nije ti žao para. Ako Srbija izgubi, bar si zaradio. Protiv Brazila stavi x2, 1.4 je premali kofizašle kvote
Brazil 1.40 - Srbija 8.00
Srbija 1.80 - Kamerun 4.50
Srbija 2.80 - Švajcarska 2.70
msm da su nas kladionice opet potcenile.. opet ćemo ih demantovati
pobedićemo BrazilStaviš neke pare na Kamerun i Švicarsku. Na posebne listiće. Ako Srbija dobije, nije ti žao para. Ako Srbija izgubi, bar si zaradio. Protiv Brazila stavi x2, 1.4 je premali kof
PortugalUrugvaj Vs Portugal
Ko vam je jači?
ti si verovatno pre godinu dana pisao da će nam Portugal uvaljati 6 komada . ne sramoti seAko prodjemo grupu da pevamo, Kamerunu mozda otkinemo bod i to je to.
Pa nije da nisam, i sada smatram da smo u fudbalu klasican kurton koji ako mozda prodje grupu treba da peva. Mada svajcarcima i brazilcima objektivno mozemo samo vodu da prinesemo za zagrevanje, sansu traziti protiv Kameruna da ne budemo zadnji i jbg.ti si verovatno pre godinu dana pisao da će nam Portugal uvaljati 6 komada . ne sramoti se
Kako sam ispao glup, molim te me prosvetli. Nabroj mi uspehe tih manekena u zadnjih eto da kazemo trideset godina kako smo se kurtalisali svih ostalih sem crnogoraca.pokazao da veze nemaš sa fudbalom, tako da me ne zanima šta ti smatraš