Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.670
Добили смо Уругвај 31-19 тренуно на полувремену водимо против Исланда 19-13
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćurka je imala šansu za pobedu ona stala i zeza se. Jbt ako je neko glup za ovaj sport to smo mi u muškoj i ženskoj konkurenciji.научити правила за почетак, жена не иде на гол 5 секунди пре уз гол предности, краја него ој одузимају лопту, свирају пенал за Фарска Острва и добија још на све то црвени картон
Добро свакако не би смело да се изгуби од ЦГ и да смо добили Фаранке тако да овај један изгубљи бод нема много везе али је невероватно да није шутирала па бар и преко голаĆurka je imala šansu za pobedu ona stala i zeza se. Jbt ako je neko glup za ovaj sport to smo mi u muškoj i ženskoj konkurenciji.
Невероватно да неко ко игра рукомет на врхунском нивоу не зна за ово правило у последњим секундама утакмице! али добро дешава се! свакако сутра имамо све у својим рукама ако будемо играли као против Шпанкиња у четвртфиналу смо а ако будемо играли као јуче против Фаранки немамо шта да тражимо против Црне Горе, онда остаје да пакујемо кофере, али видећемо, ја као велики љубитељ рукомета, једва чекам да меч почне!
Да, свакако не бисмо имали право на пораз и да смо добили Фарска ОстрваДобро свакако не би смело да се изгуби од ЦГ и да смо добили Фаранке
бољи смо у женској него у мушкој конкуренцији свакако, бар је тренутно тако али и већ дуже времеako je neko glup za ovaj sport to smo mi u muškoj i ženskoj konkurenciji.
боље су, а и увезле су црнкињу и твоју далматинку сваако је успех да смо испред ндх, у овом глупом спорту (женска селекција) свакако недопустиво убедљив пораз фактички без борбе!U sestrinskom derbiju Crnogorke razmontirale nase dame. To je vec nas stari dobri rukomet.