Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
odkle ga iskopa, majke ti?
čudo od čoveka...
pravi pecaroš...vid' šta je libica...i velikih i malih...

dakleM, navijamo za Paragvaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odkle ga iskopa, majke ti?

Neće ti ostati ni taj jedan za koga navijaš...
Volela bih da Čile dere Špance....
Spanija ce tesko danas da pobedi Cile...najpre nereseno. Voleo bih da vidim Spanija - Brazil u osmini, da ispadne bar neko od to dvoje.
Larionda "nagrađen"
U FIFA su očigledno zadovoljni suđenjem urugvajskog arbitra Horhe Larionde na meču Srbija-Australija. Naime, Larionda je dobio poverenjeda sudi još jedan bitan meč na Svetskom šampionatu u Južnoj Africi. Urugvajski sudija će biti glavni delilac pravde u osmini finala, kada se sastanu Nemačka i Engleska, koji se igra u Blumfontejnu.
Pored Južnoamerikanca, mečeve osmine finala sudiće još i Nemac, Volfgang Štark (Urugvaj - Južna Koreja), Mađar, Viktor Kasai (SAD - Gana), dok će Italijan Roberto Roseti aribitrirati u duelu Argentine i Meksika.
Ja mislim da će Španija da ispadne. Znači da prođu Čile i Švajcarska.

Španci moraju da pobede Čile...
ŠPANIJA![]()

Kakav je retard ovaj Djurdjevic, gost na RTS-u...kaze "Honduras je najslabija juzno-americka reprezentacija"
Ubij se konju, i uzmi atlas pre nego sto se sledeci put izblamiras ovako javno.
koji bolid.Jadni Čileanci svi hoće da ih biju...Ako neće Španija, onda Brazil sigurno.......kako god se okrenuli, guuza im pozadi...![]()
))dakle... ahems' cu se vrnem ja, za 15 minuta...
dobro je))
sad će da nataknu brazilce, juhuhu
Alo bre Gico!!!![]()

proslo je takmicenje po grupama, Argentina za sad ostavila najbolji utisak, Brazil siguran u teskoj grupi, Holandjani u laksoj, Nemci prvo silni, pa se ugurase 1/8 finala na velicinu, Englezi isilovali drugo mesto u svojoj grupi, Spanci se polako bude, ali im za sad fali ono ubilacko sa EP
dobar utisak su ostavili Meksikanci, Urugvajci, Japanci i Koreanci, Slovacka je usla na velika vrata u 1/8finale, vrlo dobri su bili i Cile i Paragvaj, dok se Gana provukla, tj. mi smo je uterali u 1/8 finala, Portugal rutinski izjajario, a Ameri odigrali fajterski i zasluzeno su tu gde jesu
sutra igraju
Uruguay vs. South Korea - po meni 1, Urugvajci deluju kao ekipa koja igra takmicarski, cvrsto nazad, brzo napred, ne toliko lep fudbal, ali jako kompaktan, Koreja igra fajterski, na gol vise, a nema kvalitet za tu igru i zato ce ga popusiti
United States vs. Ghana po meni X, pa produzeci, Ameri isto nemaju kvalitet, a igraju fajterski fudbal, samo jos cvrsce nego Koreja, fali im rutina da lagano izbace bitno ogranicenu ekipu Gane tako da ce tu biti produzeci, mozda i penali