- Poruka
- 49
ОВО ЋЕМО ПЕВАТИ У ЈУЖНОЈ АФРИЦИ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu oni nas isprašiti, nemaju taj kvalitet, ali mogu pošteno da nas zajebu, tu nema spora.
Vodimo 2 - 0 do 88. minuta, ovi naši se, tipično balkanski, opuste, a Nemci onda za 5 minuta, dva gola. Ili još gore, tri.
Sasvim realan scenario, nažalost.
Vi dobro prolazite u kvalifikacijama za svjetska prvenstva, ali kad tamo odete onda ste totalno drugi tim.
Pa onda kad ste bili u grupi sa nama za WM 2006. igrali ste perfektno. Primili ste 2-3 gola koliko se sjecam. A sta je onda bilo sa Argentinom i Holandijom?
I sada ste igrali dobro u kvalifikacijama, ali previse ocekujete od svog tima. Uspjeh je sto ste se plasirali.
A to sto kazes da Njemacka nema kvalitet, to je greska.
Njemacku svako takmicenje otpisuju, bilo evropsko bilo svjetsko prvenstvo, svrstavaju ih u autsajdere, a uvijek dodju do samog kraja.
SP 2002. (2.mjesto); SP 2006 (3. mjesto); EP 2008. (2.)
Ko god misli da ce lahko protiv Njemacke grdno se vara.
Ovo ne govorim iz neke zavisti sto ste vi tamo, a mi nismo, nego su to cinjenice.
28. maj 2010. | 09:38 | Izvor: B92, Sport | SO
"Čeka nas krvoproliće u J.Africi"
Hrvatski hokejaški trener Bruno Zajec
smatra da je odluka da se Južnoj Africi
dodeli organizacija Svetskog prvenstva u
fudbalu veoma loša .
Zajec, koji je radio u toj zemlji, izjavio je da je treba ubiti onoga ko je Južnoj Africi dao da organizuje SP.
Potom je dodao: „Nigde u svetu nisam video toliko kriminala koliko ga tamo ima. Najviše se bojima za navijače jer, ako ti auto ’crkne’ na putu, bolje da se sam ubiješ".
Zajec je zatim slikovito opisao situaciju.
„ Bande idu čoporativno, poput hijena. Samo te napadnu, ubiju, opljačkaju. Nema tog suzavca i pištolja koji bi ti pomogao. I ako misliš da si siguran, mogao bi nadrljati jer sigurno ne možeš
da pogodiš ko je taksista, a ko nije. A pogotovo će takvihm situacija biti tokom SP. Bojim se da nas čeka krvoproliće“ .
Svetsko prvenstvo u fudbalu održava se od 11. juna do 11. jula.Dobrodošli.
Pogledaj zadnja tvoja 5 posta sto se tice sporta, svi se negativno odnose na na Srbe uopste, bilo da je reprezentacija bilo da je neki klub. Dizes Dzeka u nebesa kao da je Isus Hrist ili mozda Alah ako ti je lepse tako a za Srbiju pricas da ce je Nemacka isprasiti a da je Zvezda spala na niske grane a Partizan da osvaja samo domace prvenstvo i da u Evropi ne moze nista da napravi. Jel si se ti ovde uclanio da ispravljas na magare ***** ili da pricas objektivno? Prvo gledaj u svoje dvoriste pa onda pricaj. Kad se budete kvalifikovali na neko SP ili EP a to ce biti na Kukovdan onda kalkulisi sta cete napraviti. A da i kada neki vas klub pomirise barem 3 kolo u Evropi (a ne da ispada od nasih "propalih "klubova sa 5:0 i 5:1) e onda se javi na ovaj forum pa pisi o Srpskom fudbalu jer ces tada mozda imati neke kvalifikacije da polemises o tome. A do tada se divi Srpskoj reprezentaciji na SP kako busi mreze i pij Jelen pivo da smiris zivce kad ti se vec toliko svidja.
Pa ovo sto sam napisao je istina. Ako ti smeta, to je tvoj problem.
Nekada velika Zvezda je pala na niske grane, to je cinjenica.
Nekad su bili evropski prvak, a sad ne mogu ni da se plasiraju.
Partizan isto tako. U Srbiji su dosta dobri, a kad izadju na evropsku scenu nista ne mogu.
Reprezentacija Srbije lose igra na zavrsnim takmicenjima, i to je cinjenica.
A sto se tice nasih klubova, kod nas se ne gleda kvalitet i ko je zasluzio da bude prvak, nego se gleda po nacionalnom kljucu. Jedne godine mora biti klub iz RS-a prvak, druge godine neki hrvatski, a trece godine bosnjacki klub.
A reprezentacija. Pa kakva drzava takav i fudbal.
Nismo dorasli velikim takmicenjima.![]()
Vi dobro prolazite u kvalifikacijama za svjetska prvenstva, ali kad tamo odete onda ste totalno drugi tim.
Pa onda kad ste bili u grupi sa nama za WM 2006. igrali ste perfektno. Primili ste 2-3 gola koliko se sjecam. A sta je onda bilo sa Argentinom i Holandijom?
I sada ste igrali dobro u kvalifikacijama, ali previse ocekujete od svog tima. Uspjeh je sto ste se plasirali.![]()
Pa ovo sto sam napisao je istina. Ako ti smeta, to je tvoj problem.
Nekada velika Zvezda je pala na niske grane, to je cinjenica.
Nekad su bili evropski prvak, a sad ne mogu ni da se plasiraju.
Partizan isto tako. U Srbiji su dosta dobri, a kad izadju na evropsku scenu nista ne mogu.
Reprezentacija Srbije lose igra na zavrsnim takmicenjima, i to je cinjenica.
A sto se tice nasih klubova, kod nas se ne gleda kvalitet i ko je zasluzio da bude prvak, nego se gleda po nacionalnom kljucu. Jedne godine mora biti klub iz RS-a prvak, druge godine neki hrvatski, a trece godine bosnjacki klub.
A reprezentacija. Pa kakva drzava takav i fudbal.
Nismo dorasli velikim takmicenjima.![]()
ti ozbiljno potcenjuješ javor
Isprasice vas Njemacka, budi siguran u to.![]()
Budali ili bolje receno budalama je potrebno reci samo ono sto zeli tj zele da cuju.
Uvek se kur...imo ,jos ako Hrvati ili Bosanci ne prodju a jaoo srece.To sve sa fudbalom i sa sportom uopste nema ama bas nikakve veze.Mi uopste ne navijamo nego jedni drugima uterujemo ku..ac ,uvrede na nacionalnoj osnovi....psovke prozivke i sve ostalo sa "rostilja" ,zna se kakvi su nam navijaci.
Decko koji se predstavlja kao "Alveiro" nije nikog uvredio.Sta je,ne odgovara vam istina?
Pa kakva nam je liga....tramvaj liga.Retko gde u Evropi je gora,klubovi nikad cuo tj sve iz "beton" lige sad preslo u prvu.Pa ljudi da bi mi mogli reci za nekog igraca iz nase lige da je golgeter pa taj u toj nasoj ligi treba da da 40-50 golova po sezoni.Ne moze Javoru da umuva pa ce sad Svabama....ma daj.
Ja licno mislim da je Mrdja najbolja solucija,bolji od Lekica ali kad pogledas ostale napadace....
Od 2006 uopste se ne nerviram kako god da prodju.
pa imam i ja opasan avatar)
Pa bili smo i mi faktički treći 1930, kada je nastupao čisto srpski tim - čak su, koliko se sećam, svi bili Beograđani - al' to je bilo nekad davno. Kao i ovo hrvatsko treće mesto.
Danas? Danas mi igramo fudbal na Svetskom Prvenstvu, a oni nogomet na Soniju.
Ovog Aveira ne bih posebno komentarisao. Čim vidiš ovaj deo o lošem igranju Srbije na završnim takmičenjima, odmah ti je jasno gde zeka pije vodu.
Burazeru, ja sam vrlo tolerantan i spreman da diskutujem, ali ako baja dođe i ovde i pljune ovakvu rečenicu, bez obrazlaganja, mislim daj...
Treba da pogleda prvo svoju ligu i reprezentaciju pa onda neka priča o našoj![]()
Kako igra loše kada prvi put učestvujemo kao samostalna država?2006 je bila SCG a ne Srbija ,1998 je bila Jugoslavija.![]()