Svetski hod protiv kovidiktature

Pridružujete li se hodu, protiv covid-diktature?

• Ukupno glasova
    35
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Bole__Ser

Buduća legenda
Poruka
29.483
Svetski hod protiv kovidiktature 20. marta. 2021.

U sbuotu 20 marta u 15 i 30h. Trg Republike Beograd. Srbija se prodružuje globalnom vidu otpora protiv nerazumnih mera nametnutih povodom pandemije COVID 19.

153436976_113970754068658_4208629812157280729_o.jpg

Protestni hod je spremio zahteve, koji se stavljaju pred svaku vladu u svakom gradu, državi gde se protest održava.

156210155_119103133555420_3428416968964242074_o.jpg

Zahtevi koji se stavljaju pred vladu su sledeći:

1) Sloboda izražavanja.
2) Sloboda kretanja.
3) Pravo izbora.
4) Sloboda okupljanja
5) Pravo na zdravlje.

Jeste li spremni, da korigujući neke svoje stavove, neka svoja razmišljanja, politička opredeljenja, sistem vrednosti pa i količinu hrabrosti. Da se pridružite svetskom hodu protiv kovidiktature. I celokupnu zbunjujuću situaciju, dovedete u red?

Svetski hod protiv kovidiktature 20. marta. 2021.

U sbuotu 20 marta u 15 i 30h. Trg Republike Beograd. Srbija se prodružuje globalnom vidu otpora protiv nerazumnih mera nametnutih povodom pandemije COVID 19.

153436976_113970754068658_4208629812157280729_o.jpg

Protestni hod je spremio zahteve, koji se stavljaju pred svaku vladu u svakom gradu, državi gde se protest održava.

156210155_119103133555420_3428416968964242074_o.jpg

Zahtevi koji se stavljaju pred vladu su sledeći:

1) Sloboda izražavanja.
2) Sloboda kretanja.
3) Pravo izbora.
4) Sloboda okupljanja
5) Pravo na zdravlje.

Jeste li spremni, da korigujući neke svoje stavove, neka svoja razmišljanja, politička opredeljenja, sistem vrednosti pa i količinu hrabrosti. Da se pridružite svetskom hodu protiv kovidiktature. I celokupnu zbunjujuću situaciju, dovedete u red?

Kada je takva opasnost po čovečanstvo ovi zahtevi se suspenduju. Niko nema pravo da ugrožava živote drugih ljudi! Zato sam i glasao za ne.

Kada je takva opasnost po čovečanstvo ovi zahtevi se suspenduju. Niko nema pravo da ugrožava živote drugih ljudi! Zato sam i glasao za ne.
Slažem se. Ali mere koje donosi vlada na osnovu covid19, ugrožavaju živote mnogih ljudi. Zar ne bi trebalo što pre da se sve koriguje i dovede u red. Zar ne bi trebalo da mere budu razumne, za sve jednake i da donose pozitivne rezultate?

koje mere vi imate
To mi pitanje malo pre jedan drugar koji živi u germaniji, takodje postavio. A svi su zaboravili da tačo pre godinu dana. U Srbiji je uvedeno vanredno stanje i da je to stanje trajalo do Đurđevdana. Da posle 17h niko nos na ulicu nije smeo da proturi, lockdown kakav germani nikada nisu imali, ni za vreme Staljinove čistke po Nemačkoj. Mi smo naše otpulili i ništa nije vredelo :)

To mi pitanje malo pre jedan drugar koji živi u germaniji, takodje postavio. A svi su zaboravili da tačo pre godinu dana. U Srbiji je uvedeno vanredno stanje i da je to stanje trajalo do Đurđevdana. Da posle 17h niko nos na ulicu nije smeo da proturi, lockdown kakav germani nikada nisu imali, ni za vreme Staljinove čistke po Nemačkoj. Mi smo naše otpulili i ništa nije vredelo :)
niko nije zaboravio,
al razlika je dal je to stanje bilo na pocetku,
kad se nista o virusu nije znalo,
kad se nije imalo maski, respiratora i ostale medicinske opreme,
ili posle godinu dana, kad su svi opremljeni, kad znamo da je sve samo cirkus,
i kad su uveliko i vakcine pocele,
nemate bas nikakav izgovor, da trazite ukidanje mera koje su bile pre godinu dana

niko nije zaboravio,
al razlika je dal je to stanje bilo na pocetku,
kad se nista o virusu nije znalo,
kad se nije imalo maski, respiratora i ostale medicinske opreme,
ili posle godinu dana, kad su svi opremljeni, kad znamo da je sve samo cirkus,
i kad su uveliko i vakcine pocele,
nemate bas nikakav izgovor, da trazite ukidanje mera koje su bile pre godinu dana
Izgleda da smo i dalje na početku. Jer mere koje se nameću su selektivne i nemaju nikakv efekat po zdravlje stanovišta. Napredak se vidi samo u razvijanju krupnog kapitala u još više kapitala, dok sitan kapital ode pod led. I to traje već godinu dana. Taman dovoljno vremena da se vide rezultati covid-19-

Slažem se. Ali mere koje donosi vlada na osnovu covid19, ugrožavaju živote mnogih ljudi. Zar ne bi trebalo što pre da se sve koriguje i dovede u red. Zar ne bi trebalo da mere budu razumne, za sve jednake i da donose pozitivne rezultate?
Jedan dan u kovid bolnici bi drastično promjenio ovo tvoje "mišljenje".. ne promijenio nego smučio z a čitav život. Koliko vas (nas) je direktni krivac za nečiji smrtni ishod.. jeste li svjesni toga?

Možeš okrivljavati do sutra, to ništa ne mijenja trenutnu situaciju.. mjere spašavaju mnoge živote, ne treba biti nehuman i nečovjek.
Pa da mere dovode do poboljšanja mi bi smo to imali. Medjutim, činjenice ukazuju na drugačije rezultate. Mere koje sprovodi vlada ne doprinose poboljšanju zdravlja. Primera je mnogo. I koliko ih je samo do sada naglašeno. Nego šta bi trebalo uraditi kako bi se poboljšala situacija?

Pa da mere dovode do poboljšanja mi bi smo to imali. Medjutim, činjenice ukazuju na drugačije rezultate. Mere koje sprovodi vlada ne doprinose poboljšanju zdravlja. Primera je mnogo. I koliko ih je samo do sada naglašeno. Nego šta bi trebalo uraditi kako bi se poboljšala situacija?
Šta bi trebalo uraditi..? Trebali su prije uvesti ove mjere ograničenja i neshvatljivog opuštanja prije vremena-

Šta bi trebalo uraditi..? Trebali su prije uvesti ove mjere ograničenja i neshvatljivog opuštanja prije vremena-
Hmmmmmmmmm. A da li bi te mere trebalo uvesti i za Lidl na primer. Ili za Crvenu Jabuku u Areni. Ili za otvaranje spomenika. O tim selektivnim merama, mogu nabrrajati do sutra i neću ih nabrojati. Jedini odogovrni za mere koje nemaju efekat su vlada sa kriznim štabom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back