Svetozar Cvetković - onakav kakvog ga (ne) poznajemo...

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
19.044
Pogledajte, dragi moji, ovaj intervju u kome ćete upoznati bogatu životnu priču izuzetnog glumca i čoveka,
našeg Cveleta. Čućete puno lepih detalja iz našeg pozorišnog života i naše kinematografije, puno priča o
ljudima koji su označili naše odrastanje i živote.

Screenshot_5.png

Čućete puno anegdota, ali i poneku veoma bolnu priču o ljudima koji su sada "na livadama"...

Uživajte...

:vzagrljaj:

z:gs: :heart::heart::heart:

Izuzetan covek,dobar glumac.Stvoren je za to sto radi.Svaka mu cast i zelim mu sve najbolje.
Ti si, rođeni, uvek prvi koji pregledaš novosti na "Pozorištu" i koji napišeš komentar..
Da ne kažem da si ponekad i jedini...
Volela bih da ti ispod avatara piše "Vitez pozorišta"

Screenshot_6.png

"Inicijacija" Edmund Bler Liton

E, da li ti se dopala anegdota kada je Ljuba Tadić, najbolji među najboljima trebalo da primi
nagradu najgoreg glumca ikada, epizodiste, statiste, Bate Paskaljevića?
To samo kod nas može da se desi, hahahahah

Istrajava kao veliki šmeker i izuzetan glumac. U jednom periodu me je... pomalo živcirao, verovatno jer je bilo onog nezrelog i izlišnog preslikavanja uloga na glumca. Poslušaću šta ima da kaže za ovu emisiju!
Hvala, draga!
🤗🤗🤗
Veoma cenim njegovu totalnu iskrenost u ovom intervjuj kada je baš priznao da se ne ponosi jednog perioda kada je bio pun sebe
i kada je zbog toga čak i odbijao neke u loge u dobrim filmovima... Rekao je da je bio pun sebe...što se i događa javnim ličnostima
kada steknu popularnost...
Inače, ja mu verujem kada kaže da su filmovi koje je snimao u inostranstvu doživeli ogromnu popularnost... Ne deluje mi kao "mrtvo
puvalo" koji želi da istakne sebe po svaku cenu... Vidi se njegovo ogromno životno i profesionalno iskustvo, još iz vremena koje dobro
poznajem, a koje je nepoznato većini mlađeg naraštaja...Da ne govorimo o njegovoj kultivisanosti i domaćem vaspitanju koje isplivava
sve vreme i leči dušu...

Zadivljuje me što niko nikada nije ovako otvoreno govorio o stradanju narkomana, pa i Margite Stefanović, devedesetih godina prošlog
veka, u zlatnom vremenu beogradske kulture... kada su glumci, slikari, muzičari žestoko platili zanos i slobodu, dostupnost opijata,
završavajući na margini "zlatnog vremena u kulturi"...

Grlim te, lepojko moja!
z:gs:

Pardon, loš citat;
Pa... tako sam ga i doživljavala u tom periodu kad mi je bio iritantan.
Da je pun sebe.
Treba imati sebe i držati do sebe, ali ništa što odskače iz "normale" nije dobro. Bio je uvek šarmantna pojava, to ne sporim, ali tačno sam osetila da je kroz uloge plasirao i to svoje, makar i malkice.
Svaka mu čast, odoleo je mnogim izazovima i ostao sa nama za razliku od mnogih koji su poklekli i nestali, a mogli su tako mnogo. To je važno! Istrajati!Odlična emisija, i dalje slušam! :super:

Ti si, rođeni, uvek prvi koji pregledaš novosti na "Pozorištu" i koji napišeš komentar..

Pogledajte prilog 1285459

E, da li ti se dopala anegdota kada je Ljuba Tadić, najbolji među najboljima trebalo da primi

Da slusao sam to.Ljuba je Bard,a Bata je imao tu nesrecu da igra uvek neke sporedne uloge,pa je i tu dobio sporednu ulogu da jednom Bardu preda takvu nagradu.

Pogledajte prilog 1285459

Samo volim da pratim tvoje veoma lepe postove.Ne mora to "Vitez".

Back