Sveti prorok Jona

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa to im je neki organ kroz koji filtriraju ali u zadnjim delovioma usta
žao mi je ali biblijski tekst ne pominje nikakvo boravljenje 3 dana i noći u zadnjem delu usta nego u trbuhu što je kako smo videli nemoguće

"Međutim proroka Jonu, po zapovesti Gospodnjoj, proguta kit; i provede Jona u trbuhu kita tri dana i tri noći. Nalazeći se živ u trbuhu kita, ali u smrtnoj nevolji i opasnosti, Jona se pokaja, i zavapi ka Gospodu iz utrobe kita kao iz groba, moleći se Gospodu i kajući se za greh svoj i obećavajući da će izvršiti zapovest Gospodnju. "

dakle u pitanju je bajka....

žao mi je ali biblijski tekst ne pominje nikakvo boravljenje 3 dana i noći u zadnjem delu usta nego u trbuhu što je kako smo videli nemoguće

"Međutim proroka Jonu, po zapovesti Gospodnjoj, proguta kit; i provede Jona u trbuhu kita tri dana i tri noći. Nalazeći se živ u trbuhu kita, ali u smrtnoj nevolji i opasnosti, Jona se pokaja, i zavapi ka Gospodu iz utrobe kita kao iz groba, moleći se Gospodu i kajući se za greh svoj i obećavajući da će izvršiti zapovest Gospodnju. "

dakle u pitanju je bajka....
Mozda je i moguce.Isprobaj
Kita zaboleo stomak i samo izbacio teret iz stomaka. :p

“The belly of The whale” izraz simbolizira transformaciju, doticanje dna i ponovno rodjenje u boljeg čovjeka.
Baš zanimljiva i lijepa priča!

Svi mi doživljavamo neki preporod kad odlučimo da budemo iskreni prema sebi i drugima..i priznamo svoje grehove.

U ovom slučaju on prestaje da se krije kad uvidja da mnogi drugi mogu da stradaju zbog njegovog greha i u tom budjenju leži njegova snaga i nova šansa.

Back