kapetanmark Legenda Banovan Poruka 64.902 19.12.2025. u 17:51 - Danas je Sveti Nikola #26 Sizif: Šta je nama Djed Mraz Kliknite za proširenje... Božić Bato
Сале Grimm VIP Poruka 78.985 19.12.2025. u 19:14 - Danas je Sveti Nikola #27 Lagerta: Ja mislim da je procenat malo veći. Kliknite za proširenje... не знам мени се чини да је у праву јер има бар још три "велике" славе Ђурђевдан, Јовањдан и Аранђеловдан
Lagerta: Ja mislim da je procenat malo veći. Kliknite za proširenje... не знам мени се чини да је у праву јер има бар још три "велике" славе Ђурђевдан, Јовањдан и Аранђеловдан
L Lagerta Bez titule Supermoderator Poruka 37.735 19.12.2025. u 19:17 - Danas je Sveti Nikola #28 Сале: не знам мени се чини да је у праву јер има бар још три "велике" славе Ђурђевдан, Јовањдан и Аранђеловдан Kliknite za proširenje... Ja to po broju dece u odeljenju koja danas slave, skoro pola odeljenja mi nije bilo danas u školi.
Сале: не знам мени се чини да је у праву јер има бар још три "велике" славе Ђурђевдан, Јовањдан и Аранђеловдан Kliknite za proširenje... Ja to po broju dece u odeljenju koja danas slave, skoro pola odeljenja mi nije bilo danas u školi.
Сале Grimm VIP Poruka 78.985 19.12.2025. u 19:21 - Danas je Sveti Nikola #29 Lagerta: Ja to po broju dece u odeljenju koja danas slave, skoro pola odeljenja mi nije bilo danas u školi. Kliknite za proširenje... а јесте најбројнија и обично се каже да цела Србија слави, пола слави пола иде на славу
Lagerta: Ja to po broju dece u odeljenju koja danas slave, skoro pola odeljenja mi nije bilo danas u školi. Kliknite za proširenje... а јесте најбројнија и обично се каже да цела Србија слави, пола слави пола иде на славу
Nina Veteran Supermoderator Poruka 412.111 19.12.2025. u 19:27 - Danas je Sveti Nikola #30 Oduvek je za Svetog Nikolu važi ovo što je Sale rekao- Pola slavi a pola ide na slavu
Gedeon Elita Poruka 18.243 20.12.2025. u 13:07 - Danas je Sveti Nikola #31 Nema ukusnije ribe što na Nikoljdanu.
R RIA77 Elita Poruka 17.477 20.12.2025. u 16:14 - Danas je Sveti Nikola #32 Lagerta: Ja to po broju dece u odeljenju koja danas slave, skoro pola odeljenja mi nije bilo danas u školi. Kliknite za proširenje... Како који крај. Негде се Свети Јован слави више. Негде Свети Ђорђе
Lagerta: Ja to po broju dece u odeljenju koja danas slave, skoro pola odeljenja mi nije bilo danas u školi. Kliknite za proširenje... Како који крај. Негде се Свети Јован слави више. Негде Свети Ђорђе