SVETI GRAL

• Začetnik teme Začetnik teme $
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gica:
Ispovest:
Postovani forumasi,
Ganulo me je vase interesovanje za nasu organizaciju pa resih da vam se obratim ovom kratkom specijalnom ispovescu. Elem, ja sam licno majstor 99. stepena i nisam Jevrejin. U oktobru ove godine polazem test za 100 stepen i priznajem vam, ali da ovo ostane medju nama, uopste ne ucim za tu priliku. Jednostavno, ne zelim 100. stepen jer se tada kljucha.
Ako imate neka pitanja, mozda cu vam odgovoriti.

Pozdrav,
gica

au gico
pa ti si sauron lichno :D

pazi se... chuo sam da se frodo smuca ovuda ;)

El%20Codigo%20Da%20Vinci.jpg

$:
Da li neko zna nešto o templarima, katarima, masonima? Skoro sam pročitala knjigu 'Sveta krv, sveti gral' i pogled na svet mi se promenio.Ako imate bilo kakve informacije o sajtovima ili literaturi sa ovom tematikom, javite!
Латински фанатици(језуитска школа), након што су им новци ударили у главу, постали обични банкари, масони и сатанисти!

@sale@:
Vidi, Saleta... Pa gde si ti, čoveče?

Toliko si nam nedostajao da smo deminutiv tvog bivšeg nicka nadenuli jednom našem ljubimcu...

Ovo je Kapi... upoznajte se...

vucjakma2.gif

Uh, jbt, nisam video: 20.02.2007., 22:45... njemu još uvek nije skinuta zabrana prilaska računaru...

Душан:
Латински фанатици(језуитска школа), након што су им новци ударили у главу, постали обични банкари, масони и сатанисти!

Jedna napomena za sve hriscane:
Prilicno gresite sa tim satanizmom.

alo bre ljudi!!!!!!! samo grebete po povrsini!!!!!!!

da li zapravo znate koji je bio cilj osnivanja templara????

i odakle vam to da templari vise ne postoje, odnosno da su oni osnovali masonske loze???

a da li znate sta je religija????

odatle cu da pocnem; religija je najmocnije sredstvo manipulacije, ona sluzi za upravljanje masama. religije su osnovane od onih ljudi koji cine vase vlade, koji cine svaku poru drustva, od strane onih kojima nije stalo do vas i do vasih familija, vec samo do toga da kontrolisu ovaj prokleti svet.

prva "hriscanska" crkva nije ni nalik onoj koju vi danas poznajete; religija je formirana od strane cara konstantina i toliko je modifikovana da je to neverovatno

hrist uopste nije sirio neku veru vec je zeleo da podigne revoluciju i vrati svoj presto nad jevrejima koji mu po krvi pripada, nije bio siromasan - bas naprotiv bio je vrlo bogat kao aristokrata

ima jos mnogo toga ali bih radije da odgovaram na vasa pitanja nego da pisem ono sto vas ne zanima

alo bre ljudi!!!!!!! samo grebete po povrsini!!!!!!!

da li zapravo znate koji je bio cilj osnivanja templara????

i odakle vam to da templari vise ne postoje, odnosno da su oni osnovali masonske loze???

a da li znate sta je religija????

odatle cu da pocnem; religija je najmocnije sredstvo manipulacije, ona sluzi za upravljanje masama. religije su osnovane od onih ljudi koji cine vase vlade, koji cine svaku poru drustva, od strane onih kojima nije stalo do vas i do vasih familija, vec samo do toga da kontrolisu ovaj prokleti svet.

prva "hriscanska" crkva nije ni nalik onoj koju vi danas poznajete; religija je formirana od strane cara konstantina i toliko je modifikovana da je to neverovatno

hrist uopste nije sirio neku veru vec je zeleo da podigne revoluciju i vrati svoj presto nad jevrejima koji mu po krvi pripada, nije bio siromasan - bas naprotiv bio je vrlo bogat kao aristokrata

ima jos mnogo toga ali bih radije da odgovaram na vasa pitanja nego da pisem ono sto vas ne zanima
Dr Laurent Daillez у свом познатом делу "Les Templiers" је најбоље дао приказ средњовековног живота Темплара као и узроке њиховог оснивања и последице њиховог укидања.
Садашњи Темплари немају ништа заједничко са оргиналним Редом сиромашних витезова Христа и Соломоновог храма, а сам аутентичан начин увођења у ред је давно изгубљен у историји и може се назрети само у траговима неких авантуристичких духова који су од Темплара створили мит.

Poslednja izmena:
Ukratko, Sionski priorat je izmisljotina grupe francuskih varalica, na koju je naletela grupa (britanskih, valjda) autora i dobro je unovcila (Sveta krv, Sveti gral; Mesijansko zavestanje itd.), sto kroz dokumentarce, sto kroz knjige, a i drugi su sledili taj primer i razbili se od para.

Prica o tome da je gral ustvari krv navodne hristove loze je krenula od pogresnog prevoda francuske viteske poezije na engleski jezik.

A to kako je jedan od autora "Svete krvi" opisao kako mu je palo na pamet da su Merovinzi hristovi naslednici je tek tragikomedija (u dokumentarcu "Desifrovanje Da Vincijevog koda").

Jedan od autora je rekao da mu je nesto sumnjivo u vezi tih Merovinga (eng. fishy-sumnjivo, fish-riba). A drugom je sinulo da je riba simbol hriscanstva. Dakle, Merovinzi su Hristovi potomci! :eek:

Dr Laurent Daillez у свом познатом делу "Les Templiers" је најбоље дао приказ средњовековног живота Темплара као и узроке њиховог оснивања и последице њиховог укидања.
Садашњи Темплари немају ништа заједничко са оргиналним Редом сиромашних витезова Христа и Соломоновог храма, а сам аутентичан начин увођења у ред је давно изгубљен у историји и може се назрети само у траговима неких авантуристичких духова који су од Темплара створили мит.

Cekaj, zar nisu danasnji toboze templari foliranti i plagijatori.

Mislim, zar se templari nisu utopili u hospitalce?

Ukratko, Sionski priorat je izmisljotina grupe francuskih varalica, na koju je naletela grupa (britanskih, valjda) autora i dobro je unovcila (Sveta krv, Sveti gral; Mesijansko zavestanje itd.), sto kroz dokumentarce, sto kroz knjige, a i drugi su sledili taj primer i razbili se od para.

Prica o tome da je gral ustvari krv navodne hristove loze je krenula od pogresnog prevoda francuske viteske poezije na engleski jezik.

A to kako je jedan od autora "Svete krvi" opisao kako mu je palo na pamet da su Merovinzi hristovi naslednici je tek tragikomedija (u dokumentarcu "Desifrovanje Da Vincijevog koda").

Jedan od autora je rekao da mu je nesto sumnjivo u vezi tih Merovinga (eng. fishy-sumnjivo, fish-riba). A drugom je sinulo da je riba simbol hriscanstva. Dakle, Merovinzi su Hristovi potomci! :eek:

Nije to razlog zasto povezuju ribu kao simbol hriscanstva sa Merovinzima

Majku njihovog osnivaca,Merovea,zavela je neka morska neman a i ime mu je slicno sa francuskom i latinskom recju za more

Klimavo,kako god da okrenes

Неки сматрају да су Темплари војно крили Сионског приората; сад око превода са старофранцуског речи Грал може да се тумачи различито али не мора да значи Света крв, ипак често се користи игра речи или бројева како би се добила одговарајућа комбинација.

Аутори наведене књиге су слободни зидари који сигурно добро познају тематику о којој пишу али и сами постављају доста питања.

interview07.gif

Ako bih smeo da se umesam u razgovor, izvolevao bih nesto priupitati: :)

Sta mislite, da li su se Templari bavili okultnim radnjama (nemojte me pitati odakle mi ideja), da li i kakve veze OTO (Aleister Crowley) ima sa originalnim majstorima?
I zasto se nazivaju majstorima?

Gluposti pitam, i know, ali me zanima sta vi mislite... ;)

Ako bih smeo da se umesam u razgovor, izvolevao bih nesto priupitati: :)

Sta mislite, da li su se Templari bavili okultnim radnjama (nemojte me pitati odakle mi ideja), da li i kakve veze OTO (Aleister Crowley) ima sa originalnim majstorima?
I zasto se nazivaju majstorima?

Gluposti pitam, i know, ali me zanima sta vi mislite... ;)
Sionski priorat je stvorio templare da stite Sveti Gral. I gral nije pehar. gral je jedini dokaz koji bi dokazao da je hriscanska vera malo modifikovana da bi se sakrile neke tajne.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back