vanesssa56:Bravo.. TACAN ODGOVOR !
Vladimir Corovic je bio mason 33 stepena...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vanesssa56:Bravo.. TACAN ODGOVOR !
AKHENATON:Vladimir Corovic je bio mason 33 stepena...
crow:![]()
![]()
lele...
bruka
onda bi ja ladno mogo da se shvercujem do 66,
dok ne provale da nisam jeshic 8)
corovic je ... mediokritet!
njegov rad je... najblaze recheno smeshan....
crow:kako tako neshto moze da se dokaze?
i 33
i 66
???
nordic_warrior:pa prijatelju,ako su neke stvari u masoneriji nejasne,ovo je bar transparentno. zna se zaista sve o tom obredu i ne sumnjam da ima 33 stepena. 9 masona 33. stepena formira najvisi vrhovni savet i potpuno sam ubedjen da dalje od toga nema. odakle vam uopste ta teza o visim stepenima iznad 33. ja to nigde nisam procitao?
pozdrav
Sveta685:Meni takodje nije poznato da postoji visi stepen od 33, a procitao sam prilicno knjiga o toj temi. Sam broj simbolizuje broj prsljenova u ljudskoj kicmi pa je zato i uzet. Ako neko tvrdi da postoje visi stepeni molio bih da se navede izvor koji to navodi ( knjiga, tekst).
vanesssa56:NE-jevreji mogu samo u prva 33 reda .
Od 34 - 66 - zakljuchi sam.
a od 67 do 99 ... o tome, eh..
nordic_warrior:Sveto,potpuno si u pravu. nisam neki strucnjak ali znam ono osnovno o masoneriji i po stoti put kazem da u SKOTISU NE POSTOJI STEPENI IZNAD 33. opet smo dosli na onu smesnu tvrdnju o Jevrejima i da samo oni mogu doci do tih nepostojecih stepena iznad 33. u masoneriji ima dosta Jevrejske tradicije ali to nije razlog da su oni povlasceni,bar ne na ovaj nacin. Nema sumnje da je izraelski lobi veoma jak i da je ta drzava pod kisobranom Amerike. To bi veoma lako moglo biti preko masonerije koja je u Americi najrasprostranjenija ali ponavljam da im to ne moze omoguciti pristup necemu sto nepostoji. Jevreji nisu izmislili masoneriju i u njoj nisu povlasceni.
ako sam u krivu,dajte dokaze pa cemo da vidimo
shta u tajnoj organizaciji moze biti transparentno?nordic_warrior:pa prijatelju,ako su neke stvari u masoneriji nejasne,ovo je bar transparentno. zna se zaista sve o tom obredu i ne sumnjam da ima 33 stepena. 9 masona 33. stepena formira najvisi vrhovni savet i potpuno sam ubedjen da dalje od toga nema. odakle vam uopste ta teza o visim stepenima iznad 33. ja to nigde nisam procitao?
pozdrav
Slazem se...crow:shta u tajnoj organizaciji moze biti transparentno?
GOJ-i napreduju do 33
dalje odatle, u piramidi moci, njima je pristup zabranjen
znachi, za GOJe postoji 33 stepeni masonerije 8)
a nisam mogo da nedjem sliku na kompu,
izgleda nestala u nekom FORMAT C:-u
vanesa, jel imash ti?
nordic_warrior:e u tom slucaju zahtevam objasnjenje! kakvi su to stepeni,gde im je istorijski izvor i kako da se o njima informisem. mogu da stavim ruku u vatru da u Skotisu NEMA stepena iznad 33. i to je opste poznata stvar.
da cujem....
Eto... Gica dade objashnjenjenordic_warrior:svaka cast Gico,mislim da ne treba nista da se dodaje