Slaba vam je ta vera u pojmanju Svete TROJCE koji nije individua već TRI ličnosti, slaba vera a i nikakvo pojmanje nemate nego zaveli vas pa prihvatili zdravo za gotovo "prožvakano" tako?
E i ko će sada vas uzeti za neke autoritativne ili ozbiljne diskutante, niko ko je pametan i ima razum i logiku
Kako vi to jest svako od vas ponaosob pojmi tog jednog Boga (jer nema ih valjda TRI) koje nazivate Sveta Trojica?
Aha super! a kako ga onda pojmite da je Sveta Trojica, zar tu nemate isti taj ograničeni ljudski um?
A šta znači "tri bozanske ličnosti"? odnosno zar vama Bog nije jedna ličnost, osoba ili duša onako kako to REČ opisuje našega premudroga Boga i spasitelja preko Hristosa njegova?
Ako nema potrebe da idete toliko daleko da obijašnjavate Svetu Trijadu zašto niste prihvatili kako REČ kaže da je naš premudri Bog jedan Bog a ne TRIJADA božanstava koju niste kadri svojim umom pojmiti?
O Bog nije individua, super a gde to piše da Bog nije individua već da je TRI ličnosti ili tri osobe?
Šta to treba da znači "TRI ličnosti ili TRI osobe i naravno neku referencu koga citiraš ili koji je to taj jedini kanal po lancu bez i jedne jeresne rečenice?
Da li je Bog ceo ako jedna ličnost fali?
Možeš li obijasniti zašto još uvek nedokućive svete pobožne tajne ako su napisani ti tomovi knjiga?
A kako je ime jednom Bogu SVETOJ TROJCI(jer nema ih valjda tri)?
Kako je Bog stvorio svet odgovoriću ti pod uslovom ako mi odgovoriš šta su Satiri i šta je Bogočovek?
Srdačan pozdrav i svako dobro svima vama.
Da ja i dalje svedočim kako imam samo jednoga premudroga Boga i spasitelja našega preko HRISTOSA njegova a vi šta vi ovde svedočite i čiji ste vi to svedoci?