SVESTENICI SVEDOCILI PROTIV PAHOMIJA

vispak:
http://bihforum.com
bez namjere da reklamiram,ali ovdje ce te naci Banshee
bez namere da te uvredim,lupetas momak. :roll:
da si malo upucen u neke druge stvari pored politike,znao bi sta je banshee i da ta rec nije neka moja tvorevina vec lik iz keltske mitologije.tako da verovatno nisam ni prva ni poslednja koja ga koristi.
druga stvar,ja jekavski ne znam da koristim,u svakom slucaju ne pravilno a posebno nemam nameru da obilazim bih forume.jedini forum koji redovno posecujem je ovaj a na ostale povremeno idem ali ne pod istim nickom.
a ti da si iole kulturan,ne bi me smarao sa sto pitanja nego bi me lepo pitao da li sam ta osoba sa tog foruma,a sto je jos bitnije informisao bi se o znacenju nicka da ti slucajno ne padne na pamet da je banshee samo skup slova koje sam ja nasumicno izabrala na tastaturi i koji niko vise ne moze i ne zna da koristi.
banshee je cest nik,i ja tu nista ne mogu.jednom sam na iskonu htela da se regisrujem tako ali je vec bio zauzet.e,od tada svaki put menjam nick.
a sada pali od mene sa glupim pretpostavkama. :roll:

vispak:
znas ti dobro sta ja pitam,ti si banshee BALINKUSHA,ovdje ekavicu a tamo ijekavicu od uha do uha.

slushaj bre majmune retardirani :twisted: :twisted: :twisted:

banshee ili bean na shee je vila koja svojom pesmom predskazuje smrt. a kako ima mnoooogo "kelta" na ovim prostorima, taj nick je sasvim normalan!
a to shto ti i mixajlo i josh par likova ste reshili da prochitate po par stranica iz neke knjige i ubijete ostale ovde svojim smaranjem, pa nishta drugo i neznate... vash problem.
a IQ ti je manji nego Mihajlov, kao i stepen kulture. vi i jeste stvoreni da zivite u istoj drzavi, josh samo kad bi vam neko zabranio da dolazite na srpske forume...

Back