ovo je veoma bitno;imas li ti dvojnika sa istim nikom,bansheeBanshee:khmm,jel ovo nesto interno ili sta?vidim da se eremita veoma zabavio...
ne znam da li je to zato sto je kasno,ili sto sam umorna ali ja nemam pojma o cemu pricas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je veoma bitno;imas li ti dvojnika sa istim nikom,bansheeBanshee:khmm,jel ovo nesto interno ili sta?vidim da se eremita veoma zabavio...
ne znam da li je to zato sto je kasno,ili sto sam umorna ali ja nemam pojma o cemu pricas.
nisu oni moji jeba ih ti..ti mozes zahvaliti tim govnima sto postoji danasnja sumska tvorevina kao rak-rana u bosanskom tkivu.da se mene pitalo nikad nebi ta sumska tvorevina postojala.КиМ:Е мој Виспак па ни твоји те неће
А да се ја питам неби ни ти. Али шта да радимоvispak:nisu oni moji jeba ih ti..ti mozes zahvaliti tim govnima sto postoji danasnja sumska tvorevina kao rak-rana u bosanskom tkivu.da se mene pitalo nikad nebi ta sumska tvorevina postojala.
pa ja sam to davno mislio o tebi i jos uvijek mislim,dace Bog...КиМ:А да се ја питам неби ни ти. Али шта да радимо![]()
![]()
![]()
pravoslavce momceКиМ:Лепо од тебе муслиманче момче мало које пуши турско к*ро.
bez namere da te uvredim,lupetas momak.vispak:http://bihforum.com
bez namjere da reklamiram,ali ovdje ce te naci Banshee
vispak:znas ti dobro sta ja pitam,ti si banshee BALINKUSHA,ovdje ekavicu a tamo ijekavicu od uha do uha.